inzercia, predaj, predám, bazár

Luxusne panske pyzamo/domace oblecenie VanLaack

Kategória: Ostatné

Luxusne panske pyzamo/domace oblecenie VanLaack First Class
Nove nenosene panske pyzamo alebo domace oblecenie, nohavice posobia ako elegantne teplaky aj na ulicu, velkost M a L
Exkluzivna kolekcia First Class
Farba - sedo-cierna kombinacia (Velkost M), sedo-zelena (velkost L)
Zlozenie: 65%polyester, 35% bavlna
Cena pri osobnom odbere (BA alebo Nove Mesto nad Vahom) alebo + postovne
Luxusne panske pyzamo/domace oblecenie VanLaack
Podobné inzeráty
Pánske flanelové pyžamo XXL
Mám na predaj toto nové, nerozbalene 100% flanelové pyžamo od českého výrobcu Foltýn Textil, bol to darček k vianociam pre muža ale dostal dve, len v inej farbe. Toto nám ostalo nazvyš. Je to veľmi teplé pyžamo, muž nosí bežne všetko XL, ale pyžamo nie je elastické, preto XXL. Povodna cena bola 43€, ja ho predám za 30€+ pošta, pri rýchlom jednaní možná dohoda :) na chladné noci úplne perfektne. Vhodné samozrejme ako dar, nebolo ani rozbalené.
Župan,  pyžamo domáce oblečenie zamat
Predám domáce oblečenie veľmi zachovalé - pyžamo - sadu- pekná bledomodrá , fotka na slnku skresľuje - 4€, staroružový krátky župan opraný za 3,50€. Lacno nepoužívaný biely hrubý kvalitný župan bez zapínania- iba na opasok-univerz. veľkosť- dl,120cm, rukávy merané od goliera aj s plecami 20+53 cm za 8€. Pozri všetky moje inz. Kont. mailom
Pyžamo-overal-domáce oblečenie
Predám nové,nenosené domáce oblečenie-overal,vhodné aj ako pyžamo s kapucou,veľkosti XXL(mám aj XL). Pôvodná cena 35€,teraz nové za 20€. Poštovné,balné,poistenie,dobierka+4,50€ k cene overalu-ako balík na poštu,alebo 5,50€ ako kuriér na adresu. V prípade záujmu volať(),alebo mailovať(jindro19@)na sms NEODPOVEDÁM !!!
Župan,  pyžamo domáce oblečenie zamat
Predám domáce oblečenie veľmi zachovalé - pyžamo - sadu- pekná bledomodrá, bez známok používania - 4€, staroružový krátky župan opraný za 3,50€. Lacno nepoužívaný biely hrubý kvalitný župan bez zapínania- iba na opasok-univerz. veľkosť- dl.120cm, rukávy merané od goliera aj s plecami 73 cm - 8€. Pozri všetky moje inz. Kont. mailom
Pyžamo-overal-domáce oblečenie
Predám nové,nenosené domáce oblečenie-overal,vhodné aj ako pyžamo s kapucou,veľkosti XXL. Pôvodná cena 35€,teraz nové za 20€. Poštovné,balné,poistenie,dobierka+4,50€ k cene overalu-ako balík na poštu,alebo 5,50€ ako kuriér na adresu. V prípade záujmu volať(),alebo mailovať(jindro19@)na sms NEODPOVEDÁM !!!
Domáce oblečenie-pyžamo, župany
Predám domáce oblečenie veľmi zachovalé - pyžamo - sadu- pekná bledomodrá , fotka na slnku skresľuje - 4€, staroružový krátky župan opraný za 4€. Lacno nepoužívaný biely hrubý kvalitný župan bez zapínania- iba na opasok-univerz. veľkosť- dl,120cm, rukávy merané od goliera aj s plecami 20+53 cm za 8€ . Pozri všetky moje inz. Kont. mailom.