inzercia, predaj, predám, bazár

Luxusný gauč (leňoška) Chesterfield

Kategória: Kreslá a gauče

Luxusný gauč (leňoška) Chesterfield
Luxusný gauč (leňoška) Chesterfield
Podobné inzeráty
Strieborná baroková / Chesterfield leňoška
Strieborná leňoška Farba: strieborná Materiál: Nohy z dreveného masívu + poťah z umelej kože Rozmery: 168 x 58 x 77 cm (Š x H x V) Výška sedadla: 43 cm Výška nôh: 20 cm Tkanina: PVC: 100% Leňoška baroko / Chesterfield je potiahnutá krásnou vysokokvalitnou kožou, ktorá sa ľahko čistí. Má hustú molitanovú výplň, a tak poskytuje maximálne pohodlie. Nohy z dreveného masívu zabezpečujú stabilnú konštrukciu. Cena: 189 EUR Len osobný odber. Je možné leňošku odviesť bežným osobným 5 dverovým autom.
Chesterfield luxusná leňoška - bordová koža
Chesterfield luxusná leňoška - bordová koža
Chesterfield luxusný gauč a kreslá - červená koža
Chesterfield luxusný gauč a kreslá - červená koža
Luxusný červený kožený gauč Chesterfield
Luxusný červený kožený gauč Chesterfield Konštrukcia: bukový masív Poťahový materiál: hovädzia koža. Sedenie: viacvrstvový molitan. K dispozícii aj v iných farbách. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Predam gauc Chesterfield s kreslom
Predam trojmiestny rozkladatelny gauc Chesterfield s kreslom. Farba tmavozelena. Masívna konštrukcia. Rozkladacia cast je kovová konštrukcia s matracom pre dve osoby. Rozmery gauc 203x80x67, kreslo 103x80x67. Rozumna dohoda mozna.
Kožený gauč + 2x kreslo
zdravím, predám spolu gauč a 2ks kreslo - gauč nieje rozkladací rozmery: - gauč 190x90 - kreslo 90x90 gauč a kreslá sú použivane avsak starané nenesu ziadne znamky manualneho poškodenia odvoz si musite zabezpecit sami! môžem pomoct naložit ( gauč je lahký, a manipulovatelny) ——————————— gauč, kreslo, sedacka, obyvacka, nabytok, pohovka