inzercia, predaj, predám, bazár

Luxusný štúdiový apartmán, Ravda, 300m od pláže, Bulharsko

Kategória: Byty

Referenčné číslo: B_2322
Dispozícia: vstupná chodba, kuchynský kút spojený so spacou časťou, kúpeľne s WC a balkón
Rozloha: 32 m2
Vzdialenosť od mora: 300m
Lokalita: Ravda
Najbližšie letisko: 20km Burgas
Poschodie: 3 s výťahom
Stavba: tehla, kolaudácia 2015
Ročný poplatok: 250 EUR
Občianska vybavenosť: kompletná
Cena: 46.000 € (cena zahŕňajúca realitnú províziu)

Popis:
Realitná kancelária Relax Properties vám s radosťou ponúka toto nádherné svetlé štúdio v novopostavenom rezidenčnom luxusnom komplexe Elitonia Gardens 2 v Ravde.
Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej časti letoviska Ravda, 300m od krásnej pieskovej pláže „Olympic Hopes“ a v blízkosti druhej južnej pláže, ktorá je vzdialená 500m.
Komplex Elitonia Gardens 2 vyrástol už vo vybudovanej lokalite Elitonia Gardens 1 a je inšpirovaný talianskou architektúrou.
Na predaj je ponúkaný štúdiový apartmán, ktorý sa nachádza na 3. poschodí s výťahom, výhľady sú orientované do okolia. Ide o pokojnú veľmi peknú štvrť. Rozloha apartmánu je 32m2.
Dispozícia: vstupná chodba, kuchynský kút spojený so spacou časťou, kúpeľne s WC a balkón. Apartmán je kompletne vybavený a zariadený vrátane klimatizácie a toto vybavenie je už zahrnuté v cene.
Ročný udržiavací poplatok – 250 EUR Platí sa 1x za rok komplexu za správu a údržbu spoločných komunitných častí ako sú bazény, údržba zelene, upratovanie a starostlivosť, strážna služba a podobne.
Elitonia Gardens 2 je celoročný komplex.

O komplexe:
Rezidenčný komplex Elitonia Gardens ponúka široké oddychové zázemie pre svojich majiteľov. Na rozsiahlom území vznikla krásna rekreačná oblasť s niekoľkými bazénmi pre dospelých, ihriskom a bazénom pre deti, terénne úpravy, chodníky s lavičkami, mostíky spájajúce bazény s fontánami. Pozemky sú zdobené elegantnými pergolami, rotundami, altánkami, chodníkmi obklopenými vynikajúcim osvetlením, prekrytia ležadiel pri bazéne, slnečníkmi a podobne. Areál je oplotený, s kontrolovaným vstupom a pre majiteľov áut je pri komplexe poskytnuté bezplatné parkovisko.
Komplex ponúka:
detské ihrisko;
krásne rekreačné oblasti s fontánami;
bazén pre dospelých a deti;
rozsiahly areál s dobre udržiavanými terénnymi úpravami, ovocnými stromami a okrasnými kríkmi;
kontrolovaný prístup a stráženie komplexu;
24/7 celoročná služba;
parkovisko.

Viac Info:
Luxusný štúdiový apartmán, Ravda, 300m od pláže, Bulharsko
Podobné inzeráty
2-izbový apartmán s výhľadom na bazén, 5 minút od pláže, TOP
Referenčné číslo: B_2187 Dispozícia: Rozloha: 55m2 Vzdialenosť od mora: 300m Lokalita: Ravda Najbližšie letisko: 20km Burgas Poschodie: 1 s výťahom Stavba: tehla, úplna novostavba z roku 2017 Ročný poplatok: 12EUR/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 73 000 EUR (cena vrátane vybavenia, nábytku a realitnej provízie) Popis: Relax Properties Vám ponúka 2-izbový nádherný apartmán v luxusnom komplexe Cascadas, Ravda. Apartmán má celkovú výmeru 55 m2 (49,83 m2 čistá plocha) a nachádza sa na prvom poschodí. Apartmán je nádherne, štýlovo a mimoriadne funkčne dispozične riešený – vstupná chodba, obývačka s vybavenou kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, WC a práčkou, terasa. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená a vybavená! Ročný poplatok za údržbu – 12 EUR/m2. Rok kolaudácie – 2017 Ide o celoročný komplex! O komplexe: Cascadas Ravda sa nachádza hneď vedľa pláže, na jednom z najkrajších miest na bulharskom južnom pobreží Čierneho mora. Komplex je vzdialený len 5 minút chôdze od pláže a 300 metrov od aquaparku Aqua Paradise. Budova sa nachádza na pokojnom mieste – sen každého, kto sa rozhodol získať nehnuteľnosť na bulharskom pobreží Čierneho mora! Výborne rozvinutá lokalita s rozvinutou infraštruktúrou, so všetkou občianskou vybavenosťou pre celoročné bývanie – obchody s potravinami, reštaurácie, MHD, škola, škôlka a iné. V Ravde nájdete nádherné parky na prechádzky, čerstvý morský vzduch, mierne podnebie a pláž so zlatým pieskom. Na území komplexu sa nachádza detské ihrisko, útulné miesta na oddych s fontánami, obrovský bazén pre dospelých a deti a veľký areál s krásnou záhradou. Architektúra budovy je v stredomorskom štýle. Fasáda areálu je ladená v teplých farbách, zábradlia terás sú z tepaného železa, časť fasády je obložená travertínovým kameňom. Aplikované sadové a sadové úpravy zvyšujú priaznivú atmosféru a estetiku interiéru. Prítomnosť oddychových zón, lavičiek a hojdačiek, dekoratívnych pouličných lámp, chodníkov, detských ihrísk a zelenýchplôch, sadových úprav a prírodných paliem predurčuje ku pokojnej rodinnej dovolenke aj počas celého roka. Lokalita: Ravda je menšie prímorské mestečko v južnom Bulharsku, len 22 km od letiska v Burgase. Dobré klimatické podmienky a blízkosť historického mestečka Nesebar (má prezývku predmestie Nesebaru), robia z Ravdy vyhľadávané miesto v Čiernomorí. Viac sa dočítate na našom Blogu tu: Ravda
Bulharsko -Ravda, veľký Apartmán so SPA blízko pláže
Chcete výhodne investovať voľné financie, zabezpečiť si príjem z prenájmu alebo kúpiť nehnuteľnosť pre vlastnú potrebu?Pozývame Vás na zváženie našej ponuky a kúpu apartmánu v rezidenčnom komplexe priamo na pláži. Dovoľujeme si Vám ponúknuť na predaj veľmi pekný a kompletne zariadený apartmán 2kk (74m2) s balkónom a s úchvatným výhľadom vo veľmi štýlovom a prestížnom 5***** rekreačnom SPA-komplexe s niekoľkými vonkajšími bazénmi. nachádza priamo pri mori. Apartmán sa nachádza vo veľmi pekne udržiavanom rekreačnom apartmánovom komplexe len s niekoľkými vonkajšími bazénmi, ktorý sa nachádza len 100 m od mora v letovisku Rvda v Bulharsku. Komplex Resort & Spa Ravda, ktorý sa nachádza na pobreží Čierneho mora, v jednom z najkrajších letovísk v Bulharsku, Ravda, v tichej oblasti neďaleko rušného rekreačného strediska. Aparthotel Resort & Spa Ravda uspokojí všetkých náročných klientov, ktorí hľadajú pokoj a pohodlie.Rezort je výbornou voľbou ako pre rodiny s deťmi, tak aj pre páry a áž sa nachádza len pár krokov od rezortu. Rezort je ideálny pre rodiny a páry. Územný komplex má veľa zelených plôch. Areál ponúka veľa možností pre tých, ktorí si chcú zašportovať alebo sa len zabaviť, niekoľko vonkajších bazénov a vnútorný bazén.Recepcia, veľký bazén s oddeleným detským bazénom, masáže, luxusné spa centrum, sauna, turecké kúpele a dažďovú sprchu, ako aj 2 tenisové kurty kurty, ihrisko pre plájový volejbal fitness centrum. Rezort ponúka reštaurácie Alakart Luscious Garden Restaurant, Drake's Bar and Grill, Bamboo Bar, Sky bar s úchvatným panoramatickým výhľadom na more, lobby bar a Pool Bar (bar u bazene). Konferenčná miestnosť vhodná pre skupiny od 10 do 120 osôb, detské ihrisko. Ročný poplatok za údržbu: 15 € za m2 celkovej úžitkovej plochy bez DPH. Údržba spoločných častí zahŕňa: údržbu údržbu budov údržba zelených ploch komplexu údržba bazenu celeročne stráženie komplexu V pešej dostupnosti je množstvo obchodov, reštaurácií a iných služieb. V blízkosti alebo v blízkosti je všetka občianska vybavenosť. . V Komplexe sa nachádza: Pláž: 150 m Autobusová zastávka: 300 m Supermarket: 200 m Letisko: Letisko Burgas 20 km / Letisko Varna 100 km 5 km od Nesebru a Slnečné pobrežie. O letovisku Ravda. Ravda je malé bulharské letovisko nachádzajúce sa medzi letoviskami Aheloy a Nesebarem na pobreží Čierneho mora s peknými plážami a pokojnou atmosférou.
Štúdiový apartmán v prvej línii pri mori, komplex Costa Calm
Referenčné číslo: B_1387 Rozloha: 36 m2 Vzdialenosť od mora: Prvá línia! Lokalita: Ravda Najbližšie letisko: 25 km Burgas Poschodie: prízemie s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2010 Ročný poplatok: 10,50 EUR/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 32.000 € (cena zahŕňa realitnú províziu) Popis: Realitná kancelária Relax Properties vám s radosťou predstavuje túto jedinečnú nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza v prvej línii pri mori a naskytá sa z nej výhľad na more. Na predaj je štúdiový apartmán s výbornou cenou s balkónom a výhľadom na more s rozlohou 36 m2. Nehnuteľnosť je kompletne moderne zariadená a nachádza sa vo výbornom TOP komplexe Costa Calma, ktorý nedávno prešiel rozsiahlou rekonštrukciou a modernizáciou a teraz je pripravený privítať svojich nových hostí. Areál prevádzkuje nová správcovská spoločnosť, ktorá sa v nadchádzajúcej letnej sezóne zameriava na rozvoj dovolenkových prenájmov. To robí nehnuteľnosť výbornou investičnou príležitosťou. Apartmán má celkovú obytnú plochu 36 m2, nachádza sa na prízemí, dispozícia: kuchyňa + obývačka; kúpeľňa/WC; balkón s výhľadom na more. Apartmán sa predáva vrátane všetkého nábytku a príslušenstva, ktoré je už zahrnuté v cene nehnuteľnosti. K dispozícii je vybavená kuchyňa s elektrospotrebičmi, rozkladacia pohovka, konferenčný stolík, TV, kompletne vybavená kúpeľňa. Ročný poplatok za údržbu je 10,5 eura/m2. Komplex: Komplex Costa Calma sa nachádza v prvej línii v pokojnom letovisku Ravda, 4 km južne od Nesebaru (UNESCO) a cca. 6 km od najznámejšieho bulharského letoviska – Slnečného pobrežia. Výhľady z tejto privilegovanej polohy sú úplne jedinečné a výnimočné – panoramatický výhľad na Čierne more a až po pobrežie zálivu Pomorie, Aheloy a Ravda. V komplexe nájdete: • Lobby bar • Miestnosť prvej pomoci •Sky – bar • Vnútorná herňa • Vonkajšie ihrisko pre deti •Práčovňa • 2 vonkajšie bazény •Malý obchodík •Internetové centrum •Recepcia • 24-hodinová bezpečnosť •Zeleň s oddychovými zónami Lokalita: Ravda je obľúbené letovisko v Bulharsku. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
Štúdiový apartmán v prvej línii pri mori, komplex Costa Calm
Referenčné číslo: B_1387 Rozloha: 36 m2 Vzdialenosť od mora: Prvá línia! Lokalita: Ravda Najbližšie letisko: 25 km Burgas Poschodie: prízemie s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2010 Ročný poplatok: 10,50 EUR/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 29.000 € (cena zahŕňa realitnú províziu) Popis: Realitná kancelária Relax Properties vám s radosťou predstavuje túto jedinečnú nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza v prvej línii pri mori a naskytá sa z nej výhľad na more. Na predaj je štúdiový apartmán s výbornou cenou s balkónom a výhľadom na more s rozlohou 36 m2. Nehnuteľnosť je kompletne moderne zariadená a nachádza sa vo výbornom TOP komplexe Costa Calma, ktorý nedávno prešiel rozsiahlou rekonštrukciou a modernizáciou a teraz je pripravený privítať svojich nových hostí. Areál prevádzkuje nová správcovská spoločnosť, ktorá sa v nadchádzajúcej letnej sezóne zameriava na rozvoj dovolenkových prenájmov. To robí nehnuteľnosť výbornou investičnou príležitosťou. Apartmán má celkovú obytnú plochu 36 m2, nachádza sa na prízemí, dispozícia: kuchyňa + obývačka; kúpeľňa/WC; balkón s výhľadom na more. Apartmán sa predáva vrátane všetkého nábytku a príslušenstva, ktoré je už zahrnuté v cene nehnuteľnosti. K dispozícii je vybavená kuchyňa s elektrospotrebičmi, rozkladacia pohovka, konferenčný stolík, TV, kompletne vybavená kúpeľňa. Ročný poplatok za údržbu je 10,5 eura/m2. Komplex: Komplex Costa Calma sa nachádza v prvej línii v pokojnom letovisku Ravda, 4 km južne od Nesebaru (UNESCO) a cca. 6 km od najznámejšieho bulharského letoviska – Slnečného pobrežia. Výhľady z tejto privilegovanej polohy sú úplne jedinečné a výnimočné – panoramatický výhľad na Čierne more a až po pobrežie zálivu Pomorie, Aheloy a Ravda. V komplexe nájdete: • Lobby bar • Miestnosť prvej pomoci •Sky – bar • Vnútorná herňa • Vonkajšie ihrisko pre deti •Práčovňa • 2 vonkajšie bazény •Malý obchodík •Internetové centrum •Recepcia • 24-hodinová bezpečnosť •Zeleň s oddychovými zónami Lokalita: Ravda je obľúbené letovisko v Bulharsku. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
2-izbový apartmán, komplex Tara, 200m od mora, Ravda, Bulhar
Referenčné číslo: B_2365 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón s výhľadom na vnútornú časť komplexu Rozloha: 56m2 Vzdialenosť od mora: 200m Lokalita: Ravda Najbližšie letisko: 25 km Burgas Poschodie: 2 s výťahom (v Bulharsku označené ako 3.) Stavba: tehla, kolaudácia 2008 Ročný poplatok: 450 EUR Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 58.900 € (cena zahŕňa realitnú províziu) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento kompletne zariadený 2-izbový apartmán, ktorý sa nachádza na 2. poschodí s výťahom. Rozloha apartmánu je 56 m2. Apartmán je kompletne vybavený a pripravený ubytovať svojich nových majiteľov. Vďaka svojej úžasnej polohe a blízkosti pláže je to ideálna nehnuteľnosť na kúpu a prenájom. Ravda je veľmi obľúbená, nakoľko sa nachádza blízko Nessebaru (UNESCO) a mestečko poskytuje celoročne plnú občiansku vybavenosť: obchody, pekárne, služby a iné. Nehnuteľnosť je vhodná aj na trvalé bývanie. Apartmán pozostáva z: vstupná chodba; kuchyňa s obývacím priestorom; spálňa; Kúpeľňa/WC; Terasa. Poloha a komplex: Tara complex (kolaudovaný v roku 2008) je malý obytný komplex situovaný 200 metrov od pláže. Tento uzavretý komplex sa nachádza medzi Ravdou a Nesebarom na úžasnom pobreží Čierneho mora v Bulharsku a pozostáva zo 67 štýlových apartmánov na kľúč s rozlohou od 52 do 145 m² a ponúka súkromný bazén, zelené plochy, detské ihrisko, parkovisko a nákupné možnosti. Len 20 minút od letiska a obchodného prístavu v Burgase; 3 km od Slnečného pobrežia a 1 km od Nesebaru ; poloha tejto nehnuteľnosti ponúka mnoho strategických výhod. Pre niekoho, kto má záujem o kúpu nehnuteľnosti v Bulharsku, táto nehnuteľnosť poskytne nielen vynikajúce ubytovanie na pláži, ale aj vynikajúcu návratnosť investície. Ďalšou výhodou nehnuteľnosti je jej nízky poplatok za údržbu, ktorý je len 450 EUR/rok. Lokalita: Mestečko Ravda je obľúbené dovolenkové miesto v Bulharsku. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
Ponúkame na kúpu na splátky 2 + kk, 68 m2 Riviera Ravda, len
Ponúkame na kúpu na splátky 2 + kk, 68 m2 Riviera Ravda, len 30 m od mora 2 + kk, 68 m2 komplex Riviera Fort Beach v Ravde v 3. poschodí len pár krokov od pláže v prvej línii Apartmán môže zakúpiť aj na splátky s 10% akontáciou a jedným dokladom totožnosti a splatnosťou až na 7 rokov. Viac po Vás chcieť nebudeme !!! Komplex „Riviera Fort Beach“ sa nachádza na pobreží, v letovisku Ravda. Ponúka nezabudnuteľný výhľad na more na Nesebar a Pomorie. Keď si pre svoju dovolenku vyberiete „Riviera Fort Beach“, užijete si pokojnú a útulnú atmosféru, rovnako ako vymoženosti blízkosti nákupnej oblasti Ravda. Územie areálu Vás milo prekvapí bezchybne udržiavaným dvorom, záhradami s okrasnými kríkmi, kvetmi a trávnikmi. Prítomnosť bazéna, reštaurácie, detského ihriska, masážneho štúdia a tenisového / futbalového ihriska urobí vašu rodinnú dovolenku alebo trvalý pobyt plnú a rozmanitú! Komplex Riviera Fort Beach ponúka svojim hosťom službu prania a žehlenia bielizne, bezplatné ležadlá pri bazénoch a internet! V blízkosti komplexu je aj bezplatné parkovisko! Riviera Fort Beach Apartments sa nachádza na pláži v centre obce Ravda, 2 km od Nessebaru a 5 km od Slnečného pobrežia. Komplex má krásny bazén pre dospelých, bazén pre deti, detské ihrisko, masáže, tenisový kurt, futbalové ihrisko a strážené parkovisko. Riviera Fort Beach Apartments sa nachádza v blízkosti starobylého mesta Nessebar, ktoré je zapísané na zozname UNESCO a ktorého história je stále živá vďaka mnohým starým kostolom a budovám zo stredoveku. Riviera Fort Beach Apartments ponúka súkromnú atmosféru a so všetkými službami, ktoré sú k dispozícii v dedine, môžete určite stráviť pohodlný pobyt. Podľa nestranných hodnotení napísaných hostí patrí táto oblasť medzi obľúbené časti destinácie Ravda. Neplatíte žiadny servisný poplatok. Neváhajte konajte skvela investičnú príležitosť. Chcete si kúpiť NA SPLÁTKY svoj dom alebo apartmán pri mori v Bulharsku ❓ S nami to nie je problém‼️ ceny od 35.000 € A čo k tomu potrebujete ❓ ????jeden doklad totožnosti ????akontáciu od 10% z kúpnej ceny ????žiadne papierovanie, ako je potvrdenie o zamestnaní ????žiadne daňové priznania ????žiadne výpisy z účtu ????nezaujímajú nás Vaše dlhy a exekúcie ????proste ručíte len kupovanou nehnuteľnosťou Neváhajte ma kontaktovať na Tel: Email: slovakia@ prosím o zdieľanie nech sa dostane naša ponuka ďalej