inzercia, predaj, predám, bazár

Lyžiarky Fischer Travers TS

Kategória: Skialpy

Predám skialpove lyziarky Fischer Travers TS veľkosť 27,5
Používamé jeden a pól sezóny
Lyžiarky Fischer Travers TS
Podobné inzeráty
Fischer Travers GR
Predám skialpinistické lyžiarky Fischer Travers GR , 27.5 Použité 5 krát. Nevypekané. Skialpinistické lyžiarky Fischer Travers GR sú ľahké skialpové lyžiarky s jedinečným rozsahom až 80°. Zachovávajú maximálnu voľnosť pohybu pri chôdzi a vďaka ich grilamidovému skeletu sú ľahké a dostatočne tuhé pre zjazd. S týmito lyžiarkami budeš ešte rýchlejší, ale stále sa budeš cítiť pohodlne. Vďaka ich pohodlnej vnútornej polstrovanej papuči a patentovanému Boa® systémou, ktorý vďaka plynulému doťahovaniu pomocou lanka zaisťuje perfektné, rovnomerné dotiahnutie si dokážeš lyžiarku nastaviť tak, aby ťa neotláčaala. Vlastnosti: - materiál skeletu: Grilamid® - Active Cuff kĺb s rotáciou viac ako 80 ° - spojler na suchý zips na lýtku pre naladenie nákľaku - 45 mm široký holený strap - kompatibilné s viazaním TLT - šnurovanie Boa® system - vnútorná polstrovaná papuča - šnurovanie vnútornej papuče - šírka skeletu 100 mm - anatomický postoj Soma Tec - Pulley Lace Guides pre dokonalé rozloženie sily utiahnutia Boa® lanka
Skialp lyžiarky Fischer Travers CS 24,5
Predám len vyskúšané (spolu možno cca 5 hodín na nohách) prvotriedne skialpinistické lyžiarky Fischer Travers CS veľkosť 24,5 (žiaľ nesadli) - pozri napr. tu: Sú ako nové bez akýchkoľvek známok používania, v záruke do 2/2024, k dispozícii je aj doklad o kúpe a všetko príslušenstvo. K lyžiarkam darujem aj teplé vložky z merina priamo do týchto lyžiarok - kupované spolu. Vyskúšať sa dajú v Tatrách, prípadne príležitostne na trase PP - BA (cez TN). (Podvodníci s kuriérom - ušetrite čas sebe aj mne a ani to neskúšajte.)
Fisher Travers CS model 22/23 veľ.28,5
Predám úplne nové skialpové lyžiarky Fisher Travers CS 22/23 veľkosť 28,5. Neboli ani raz vyskúšané, dokonca ani nasucho.
Fischer Travers GR
Predam lyziarky Fischer travers odlahcena verzia GR Vnutorna velkosť 29-29.5 , podla pouzitia vloziek ktore su sucastou Mal som tam sidas vlozky cize original vlozky fischer pouzite max 5x Pouzivane minulu sezonu Velkost skeletu 316mm
Skialp lyžiarky Fischer Travers CS 24,5
Predám trikrát vyskúšané (spolu možno 6 hodín na nohách) prvotriedne skialpinistické lyžiarky Fischer Travers CS veľkosť 24,5 (žiaľ nesadli). Sú ako nové bez akýchkoľvek známok používania, kupované 2/2021, čiže ešte rok sú v záruke, k dispozícii je aj doklad o kúpe a všetko príslušenstvo. K lyžiarkam darujem aj teplé vložky z merina priamo do týchto lyžiarok - kupované spolu. Vyskúšať sa dajú v Tatrách, prípadne príležitostne na trase PP - BA (cez TN). (Podvodníci s kuriérom - ušetrite čas sebe aj mne a ani to neskúšajte.)
Skialp lyžiarky Fischer Travers TS
Predám používané skialpinistické lyžiarky Fischer Travers TS. Veľkosť 27,5, skelet 296 mm. Systém Boa. Aj pre viazania Low tech.