inzercia, predaj, predám, bazár

Lyziarky skialpy Scarp F1

Kategória: Skialpy

Predám damske skialpy F1. 260 .
Nové stály 540,-€.
Lyziarky skialpy Scarp F1
Podobné inzeráty
Lyžiarky SCARP F1
Predam lyžiarky SCARP na skialp číslo 42 pánske v super malo používané stave cena nových 600€
Skialpy
Predám Skialpy + Viazko + Pásy Skialpy - Salomon Quest 106, 188cm. Lyže už majú čo to za sebou. Na jednej lyži sa mi podarilo odtrhnuť hranu na špičke ale dal som to spraviť a celkom to drží. Vhodné na freeride. Pravidlene po sezone im doprajem veľký servis. Viazko - Marker Baron EPF 13 black. Bez problemov používane 4 sezóny. K lyžiam ponúkam aj pásy black diamond GLIDELITE.
Skialpy značky hagan
Predam malo používané Skialpy značky Hagan. Skialpy boli servisované. Dĺžka 162cm. K skialpam pridám pasy v dobrom stave.
Predam 1x pouzite skialpy lyziarky Tecnica
Predam 1x pouzite skialpy lyziarky. Nesadla mi velkost. Znacka Tecnica velkost 295mm.
Skialpy lyžiarky
Úplne nové skialpy lyžiarky, značky scarpa č. topánok 41
skialpové lyžiarky Scarpa Skadi č. 40-41 PEKNÝ STAV
Predám málo používané, veľmi kvalitné, dámske lyžiarky na skialp talianskej značky Scarpa Skadi. Veľkosť lyžiarky je č. 40-41, t. j. vnútorná veľkosť papučky je 255 mm - 260 mm. (MP je 260). Vonkajšia veľkosť skeletu je 306 mm. Lyžiarky majú 4 klipsne, ktoré je možné regulovať otáčaním - micro nastavenie. Sú vybavené na chôdzu i lyžovanie, majú 2 polohy prepínania v zadnej časti. Podrážka je vibram. Sú vhodné na všetky typy viazania, na techové aj rámové viazanie. Lyžiarky sú ľahučké, majú super design, zateplené polstrovanie a pútka na prenos. Lyžiarka Scarpa ponúka výborný komfort pre výstup s dobrými vlastnosťami na zjazd so zminimalizovanou hmotnosťou. Podrážka je zárukou bezpečného pohybu v skalnatom teréne, na ľade a snehu. Sú to kvalitné málo používané skialpy vo veľmi dobrom stave. Sme nefajčiarska domácnosť. Možnosť prevzatia v Zálesí, Ivanke pri Dunaji, Bratislave, príp. pošlem na dobierku.