inzercia, predaj, predám, bazár

Lyžiarska bunda ICEPEAK 152

Kategória: Športové oblečenie

Predám krásnu dievčenskú lyžiarsku bundu zn. ICEPEAK, veľkosť 152, vek 11-12 rokov. Bunda bola použitá len pár krát a vôbec to na nej nie je vidieť, je ako nová.
Lyžiarska bunda ICEPEAK 152
Podobné inzeráty
Lyžiarske oblečenie Icepeak a Schöffel + čiapka Eisbär
PRI ODBERE CELÉHO SETU ŠPIČKOVÁ ČIAPKA EISBÄR ZDARMA!!! Predám krásne, nepoškodené lyžiarske - snowboardové oblečenie Icepeak a Schöffel v 100% stave. Veľkosť je pánska L-XL/52-54 na výšku 185-192 cm. Špičková pánska lyžiarska/snowboardová bunda od slávnej nórskej firmy Icepeak. Bunda je ako nová, nemá žiadne poškodenie. Má odnímatelnú kapucnu, snežný pás, Recco lavínový systém. Veľkosť XL/54, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku 73,5 cm - dľžka rukáv od ramena 68 cm - šírka pod pazuchou 64 cm - šírka pásu 61 cm. Nohavice Schöffel Bern 1 - disponuje odnímateľnými trakmy s vyvýšeným pogumovaným pásom. Je v 100% stave, žiadne flaky, vysedenie, ako z obchodu. Vodný stlpec 10 000 mm. Pôvodná cena bola okolo 180,-€. Veľkosť 52 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 106 cm - šírka pásu 46-52 cm (pogumovaný) - šírka bokov 57 cm - vnútorná dľžka nôh 79 cm. CENA JE 80,-€ ZA CELÝ KOMPLET+EISBÄR ČIAPKA GRATIS! PREDÁM AJ JEDNOTLIVO: BUNDA 45,-€ A NOHAVICE 35,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Lyžiarska bunda Icepeak
Lyžiarska bunda značky Icepeak. Veľkosť 38. Všetky vrecká odfotené, vrátane vrecka na skipas na rukáve. Vzadu sa dá bunda pekne vetrať na oboch stranách, odfotené na poslednej fotke. Kapucňa sa dá stiahnuť. Bunda má asi 10 rokov, ale kedže som nelyžovala intenzívne, tak vôbec na nej nevidno používanie. Cena je bez poštovného.
Lyžiarska bunda ICEPEAK 152
Predám krásnu dievčenskú lyžiarsku bundu zn. ICEPEAK, veľkosť 152, vek 11-12 rokov. Bunda bola použitá len pár krát a vôbec to na nej nie je vidieť, je ako nová. Pridám k tomu aj flisovú mikinu v takej farbe zdarma.
Lyžiarska súprava IcePeak  140-152
Predám lyžiarsku súpravu IcePeak , pôvodná cena bola vysoká . Bunda velkosť 152 , oteplovačky velkosť 140 , veľkosťou pasuju spolu . Malo nosene , maju znamky nosenia ale cena zodpoveda stavu . Prilba a okuliare gratis .
Lyžiarska bunda Icepeak
Predám dámsku S / dievčenskú(164) lyžiarsku bundu značky Icepeak( kožušina pravá) . Krásny stav bez poškodenia. Málo nosena
Descente Swissski Primaloft - Lyžiarska bunda, vetrovka
Zdravím, mám na predaj originál Descente Swiss ski primaloft bundu, nosí ju švajčiarska lyžiarska reprezentácia( Marco Odermatt, Lara Gut-Behrami) v obchodoch sa nedá kúpiť. Veľkost 44 UNISEX (164-170cm) Top stav. Ideálne na jarnú lyžovačku, bunda je ľahká. Má 3 vrecka, 2 vonku, 1 vo vnútri. Spodok sa dá aj sťahovať. (mám ešte Descente Swissski 40,44,50,52- tie hrubšie) Možnosť vyskúšať Brezno, alebo Orava, alebo pošlem poštou. Dá sa povedať, že sa PrimaLoft® svojimi vlastnosťami podobá periu. vyniká skvelými tepelnoizolačnými vlastnosťami, Takže vás spoľahlivo zahreje. Zároveň však neabsorbuje vodu, je priedušný a poskytuje tiež ochranu proti vetru. Skvele funguje aj vo vlhkom prostredí, môžete sa tak spoľahnúť, že aj v tomto prípade vás udrží bezpečne v teple. Kl. slová: Descente Descente Swissski Descente Swiss ski Swissski Primaloft Lyžiarska bunda Lyžiarska vetrovka Zimná bunda Zimná vetrovka Vetrovka Bunda