inzercia, predaj, predám, bazár

lyziarsky set, atomic lyze 157 cm, tecnica lyziarky, palice

Kategória: Lyžovanie

lyziarsky set, atomic lyze 157 cm, tecnica lyziarky 25,5, palice atomic
lyziarsky set, atomic lyze 157 cm, tecnica lyziarky, palice
Podobné inzeráty
Kompletný pánsky lyžiarsky set + Eisbär čiapka GRATIS
Lyže, lyžiarky, palice, prilba, okuliare, rukavice, vak na lyžiarky - všetko na jednom mieste! Predám veľmi zachovalý, nepoškodený pánsky-juniorsky lyžiarsky set, vhodný pre začiatočníkov alebo mierne pokročilých lyžiarov, alebo aj na lyžiarsky výcvik: - veľmi zachovalé, krásne, nepoškodené a kvalitné karvingové lyže Quechua RN´S 700 s kvalitným viazaním Salomon S810, nastaviteľné na všetky velkosti do 100 kg. Dľžka lyží je 168 cm a sú vo veľmi zachovalom stave, žiadne poškodenie nemajú. Lyže majú krásny, zaujímavý dizajn. - k tomu zachovalé a plne funkčné lyžiarky Tecnica Icon LX, veľkosť 45 - vnútorná dľžka vložky 29 cm (odmeraná!), skelet 330 mm. Lyžiarky sú vo veľmi zachovalom stave, pár drobných škrabancov od bežného používania, ale žiadne funkčné poškodenie nemajú - k tomu lyžiarske palice Komperdell Shadow v dľžke 120 cm - k tomu zachovalá, nepoškodená lyžiarska prilba Alpina Junta, veľkosť M-L - nastaviteľné vzadu kolieskom, na obvod hlavy 54-57 cm - k tomu kvalitné lyžiarske okuliare s dvojitým sklom taktiež vo velmi zachovalom stave - k tomu kvalitné lyžiarske rukavice v bezchybnom stave, veľkosť M/7-8 - k tomu kvalitný vak na lyžiarky Salomon. CENA CELÉHO SETU JE 140,-€ + KVALITNÁ ZIMNÁ ČIAPKA EISBÄR ZDARMA!!! Predám aj jednotlivo: lyže 55,-€, lyžiarky 25,-€, palice 10,-€, prilba 15,-€, okuliare 10,-€, rukavice 10,-€, vak na lyžiarky 15,-€. Predaj osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Lyžiarsky set: lyže162+palice120+lyžiarky29,5+helma+rukavice
Top Stav (len 2x na svahu) - lyže s viazaním Rossignol 162cm + lyžiarky Head mondo 29,5cm + palice 120cm & helma Arcore + rukavice Salomon. Predám lyžiarsky set, ktorý bol kupovaný pre začiatočníka a bol na svahu len dvakrát. Celý set je v top stave; - prakticky žiadne známky používania. Cena celého setu 260 Eur. Lyže, lyžiarky a palice predávam len spolu. Cena je pevná. Osobný odber Spišské Vlachy. Kontakt: Volajte mi prosím len medzi 9:00 a 20:00; - ak neberiem, zavolám späť. Podrobnosti: --- Lyže: Rossignol Viper RC16 Carbon EZ drive concept Auto Turn Power Turn Diamond Shape Dĺžka: 162cm Carving: 116 - 72 - 100 Radius: R15 Viazanie: Rossignol Xelium LTD 100 B73 (model: RCCD047) s mechanickým nastavením - Zjazdové lyže Rossignol vhodné pre začiatočníkov a stredne pokročilých lyžiarov, ktorí hľadajú stabilné a ľahko točivé lyže. Tieto lyže s dreveným jadrom sú určené do nízkych a bežných rýchlostí.
V oblúku sú kľudné a tolerantné. Lyžiar sa môže viac koncentrovať na zdokonaľovanie techniky. Viper HP sú carvingové lyže vhodné aj pre začiatočníkov. - S Rossitop Cap konštrukciou a dreveným jadrom poskytujú tieto lyže zvýšenú stabilitu a spoľahlivé držanie na hranách. - Tvar vykrojenia Easy Drive umožňuje jednoduché a komfortné ovládanie. Jemné vykrojenie poskytuje lepšiu vodivosť v smere. Ovládanie, bezpečnosť a komfort.- Rocker 10% / Camber 90% : Power Turn Rocker je skonštruovaný s 90% tradičným priehybom lyže pod viazaním, ktorý dodáva lyžiam energiu tak isto ako vynikajúci cit pre terén a držanie na hrane v oblúku. 
Zvyšných 10% tvorí nízky Rocker priehyb na špičke. Vjazd do oblúku je jednoduchší a kontrolovateľnejší. - Systém - Xelium : systém Xelium je o 700g ľahší ako tradičné viazanie. 
Lyžiari môžu teraz dosiahnuť pokrok s bezpečným vysoko výkonnxy systémom, bez toho aby ich obmedzovala vysoká hmotnosť viazania. 
Montáž a nastavenie viazania nevyžaduje žiadne náradie. Nastavenie je jednoduché a rýchle a vyžaduje len malú dávku námahy, čo predurčuje tento systém aj do požičovní. Vzhľad viazania je koordinovaný s dizajnom lyží.Použité materiály sú pevné a majú dlhú životnosť. - Konštrukcia - CAP : Konštrukcia lyže bez bočných stien okolo jej jadra. CAP spevňuje lyže, je odolný, zvyšuje životnosť a reakcie schopnosť lyží. - Jadro lyže : Drevo. - Palice: Arcore - Alu (6061)-18mm dĺžka 120cm - Lyžiarky: Head Carve 7.5 Veľkosť Mondo 29,5cm (~EU 45-46) ! Pre premeranie: Postavte sa na čistý biely papier, uložený na doraz k stene. Vaša päta musí byť opretá o stenu a všetka váha prenesená na chodidlo, ktoré sa snažíte zmerať. Následne zaznačte čiaru na špičke veľkého palca. Merajte dĺžku papiera po zaznačenú čiaru. - Helma: Arcore GAD Hard Shell Veľkosť: S/M obvod hlavy: 51-53cm - Rukavice: Salomon s technológiou Gore-Tex veľkosť XL
Predám lyžiarský set Lyže Atomic Redster a lyžiarky Atomic
Ponúkam na predaj lyžiarský set jazdený jednú sezónu vo veľmi dobrom stave s minimálnymi známkami používania. Lyže po servise (brúsenie hrán, vosk, leštenie). Lyže Atomic Redster RTi+FT11 GW red, 163cm dĺžka. Lyže Atomic Redster RTi sú lyže určené pre stredne pokročilých rekreačných lyžiarov. Multi radius krojenie zaručuje Atomic Redster RTi dobrú stabilitu či pri kratších alebo dlhších oblúkoch. Ideálne na celodenné lyžovanie. Dodávané sú v sete s 11 DIN viazaním kompatibilným s protišmykovými Grip Walk podrážkami lyžiarok. Lyžiarky Atomic Hawx Magna 80 black/ anthracite. 270mm - 275mm veľkosť (43-43,5). Vysoký komfort je dosiahnutý aj vďaka Easy Step-In zóne v oblasti priehlavku pre ľahké obúvanie a širokému prispôsobenému jazyku Atomic Wide Tongue. Nižší flex 80 je vhodný pre aj pre menej skúsených lyžiarov hľadajúcich čo najpohodlnejšiu lyžiarsku obuv. V prípade záujmu rozpredám jednotlivo. Možnosť osobného vyskúšania resp. zaslanie poštou na dobierku. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Dôvod predaja : zakupoval som cez eshop, lyže sú mi krátke a lyžiarky veľké…
Lyže Atomic D2 Race SL 170
Predám málo jazdené pretekárske slalomky Atomic D2S Race SL 170cm za 180€ (pôvodná cena 899€) Atomic Race D2 SL sú TOP slalomové lyže od Atomicu. Atomic Race D2 SL v sebe kombinuje technológiu dvojlyže (tzv. DoubleDeck) a osvedčené drevené jadro s čiastočnými bočnicami (Powercore CAP). Lyže Atomic Race D2 SL sú vďaka tejto kombinácii stabilné a príjemne tuhé. Inak model Atomic Race D2 SL zdedil agresívny rádius 11 - 12 m po svojom legendárnom predchodcovi SL 12, takže zostala aj veľmi dobrá dynamika pri prechádzaní krátkych oblúkov. Rozšírením lyže v strede na 67 mm Atomic vychádza v ústrety súčasným trendom, našťastie bez výrazného vplyvu na rýchlosť zmeny hrán. Cieľová skupina: možností lyže Atomic Race D2 SL plne využijú pretekárske a agresívne lyžiari milujúci krátke oblúky na upravených zjazdovkách, skvele zvládne i zľadovatený povrch. Použité materiály a konštrukcia:: Konštrukcia: D2 Powercore CAP - drevené jadro vystužené dvoma vrstvami titánu, z boku čiastočne prekryté bočnicami, zhora výstuha Vario Flex klzne uložená do lyže pomocou dvoch skrutiek v špičke a päte. Štandardné prehnutie lyže vhodné na upravené zjazdovky - Traditional Camber Integrovaná podložka pre viazanie: Áno - viazanie sa montuje do výstuhy Vario Flex, voľný priehyb zabezpečuje konštrukcia viazania Neox Sklznica: čierna grafitová Graphit Diecut Viazanie: Atomic Neox TL 12 - päta spojená so špičkou oceľovým pásikom, viazanie sa ľahko upravuje na dĺžku topánky pomocou jednoduchého zámku medzi špičkou a pätou - ľahko možné vykonať rukou priamo na svahu; odľahčená konštrukcia vďaka použitiu hliníkových dielov; vypínanie špičky do všetkých strán vrátane vypínania pri páde dozadu; farba červeno-bielo-strieborná; rozsah nastavenia v norme DIN 4-12 (optimálne 5,5 - 10, tj 55 - 100 kg), pre lyžiarske topánky s podrážkou dlhou 265 - 360 mm. Rozmery (155 cm): 122,5-67-104,5 mm - R 10,5 m Rozmery (160 cm): 123-67-105,5 mm - R 11 metrov Rozmery (165 cm): 123-67-107,5 mm - R 11,5 m Rozmery (170 cm): 124,5-67 - 109mm - R 12 metrov
Lyziarsky set Atomic lyze topanky Atomic palice
Predam lyziarsky set.Lyze Atomic Vantage X80 CTI dlzka 166 radius R 14.4.Lyziarky Atomic Hawx Prime 100 velkost 28 - 28.5 cm 325 mm.Lyziarske palice Leki dlzka 125 cm.Puzdro na lyziarky Atomic.Lyze su po servise nabrusene sklznica bez poskodenia
Krásny dámsky lyžiarsky set + termo nákrčník GRATIS
Lyže, lyžiarky, palice, prilba, okuliare, rukavice - všetko na jednom mieste! Predám veľmi zachovalý, nepoškodený a krásny farebný dámsky-juniorsky lyžiarsky set, vhodný pre začiatočníkov alebo mierne pokročilých lyžiarov, alebo aj na lyžiarsky výcvik: - veľmi zachovalé, krásne, nepoškodené a kvalitné farebné karvingové lyže Elan My Spice Fusion s originál kvalitným viazaním Elan ELW, nastaviteľné na všetky velkosti do 90 kg. Dľžka lyží je 160 cm a sú v perfektnom stave, žiadne poškodenie nemajú. Lyže majú krásny, zaujímavý dizajn. - k tomu farebne ladené, krásne a veľmi kvalitné lyžiarky Salomon Crossmax, veľkosť 41-42 - vnútorná dľžka vložky 26,5-27 cm (odmeraná!), skelet 315 mm. Lyžiarky sú vo veľmi zachovalom stave, žiadne funkčné poškodenie nemajú - k tomu originál dámske lyžiarske palice Elan My Space v dľžke 120 cm - k tomu úplne nová, farebne ladená dámska lyžiarska prilba Blizzard Signal, veľkosť dámska M-L - nastaviteľné vzadu kolieskom, na obvod hlavy 55-58 cm - k tomu kvalitné lyžiarske okuliare KED Eyewear s dvojitým sklom taktiež v perfektnom stave - k tomu veľmi kvalitné dámske lyžiarske rukavice Level v bezchybnom stave, veľkosť 6. CENA CELÉHO SETU JE 160,-€ + KVALITNÁ ZIMNÁ TERMO ŠATKA ZDARMA!!! Predám aj jednotlivo: lyže 65,-€, lyžiarky 35,-€, palice 15,-€, prilba 19,-€, okuliare 15,-€, rukavice 15,-€. Predaj osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.