inzercia, predaj, predám, bazár

Lyžovanie

Kategória: Ostatné

Predám vlajky lyžovanie
Lyžovanie
Podobné inzeráty
Predám dámske lyžiarky Nordica GranSport 27.0
Používané boli pár krát (na topánke sa nacházdajú menšie nedokonalosti a škrabance) ,vo veľmi dobrom stave. Vhodné na celodenné pohodlné lyžovanie.Topánky majú prepínanie na chôdzu aj na lýžovanie Ski-wall. Veľkosť 27.0. Kovové pracky. Dohoda istá.
Prenajmem apartmán v Hrabove,Malinô Brdo
Prenajmem zariadený priestranný 1 izbový apartmán o výmere 30 m2 aj s balkónom vo vyhľadávanej lokalite Malinô Brdo. Vo vstupe sa nachádza predsieň a v druhej miestnosti je kuchynský kút a obývačko-spálňa:). Apartmán sa nachádza v apartmánovom dome FATRAPARK 2, v Hrabovskej doline pri Ružomberku, na začiatku areálu SKI & BIKE PARK Malinô Brdo s najdlhšou zjazdovkou na Slovensku a len 100 metrov od prírodného jazera. Dispozične sa skladá zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom ,wc, jednej obytnej miestnosti a s kompletne vybavenou kuchynkou: chladnička, el. varná doska, digestor,mikrovlnka, varná kanvica, hrnce, príbory, riad. Apartmán je kompletne zariadený a vybavený, so satelitom a TV, pripojený na internetovú WIFI sieť, vhodný na ubytovanie až 3 dospelých osôb,je tu možnosť umiestniť aj detskú prenosnú postieľku. Posedieť si môžete na balkóne s terasou. Voľnočasové možnosti v okolí apartmánu: lyžovanie v Skiparku Malino Brdo - Hrabovská dolina, kúpanie termál, kúpanie natural, turistika, umelé zasnežovanie, cykloturistika, rybačka, vodné športy Okolie apartmánového domu: Apartmánový dom sa nachádza v oblasti horného Liptova v Hrabovskej doline. Región Liptov je obklopený horstvom Nízke Tatry, Chočské vrchy, Veľká Fatra a Západné Tatry, na ktoré nadväzujú Vysoké Tatry. V zime v regióne dominuje predovšetkým lyžovanie v strediskách Malinô Brdo - 50 metrov od ubytovania(Skipark Ružomberok), Jasná-Demänovská dolina – 40 km, ale aj v ďalších menších lokálnych strediskách. V lete prevláda pešia turistika, cestná aj horská cykloturistika, vodné športy a rybolov. Ďalším obrovským turistickým lákadlom je celoročne otvorené termálne kúpalisko v Bešeňovej – 8 km ako aj najväčší slovenský aquapark Tatralandia – 25 km, Demänovské jaskyne – 40 km. Funguje tu Nonstop recepcia.K dispozícii je aj bar Fatrapark, salónik, vonkajšia terasa, vonkajší krb , masáže , rozne hry a detské ihrisko. Cena 40/60 eur/ noc / za apartmán podľa počtu ľudí a sezóny. Pre viac info volajte ,ak nedvíham, pošlite mi ,prosím, sms s dopytom,ozvem sa naspäť.Ďakujem.
Detská korytnačka na lyžovanie - chránič krbtice
Predám korytnačku - chránič chrbtice na lyžovanie pre najmenších zn. ALPINA. Je typu - vesta. Pre najmenších lyžiarov - veľk. 111 až 130cm.
Historický kaštieľ v malebnom prostredí Vysokých Tatier - Lu
RE/MAX ponúka na predaj zrekonštruovaný kaštieľ z 15. storočia v obci Lučivná pri Poprade. Nehnuteľnosť s úžitkovou plochou 1200 m2 je v súčasnosti využívaná ako Hotel *** a reštaurácia. Historický objekt je postavený na pozemku o výmere 9724 m2. Nachádza sa v malebnom prostredí pod Vysokými Tatrami. Zo severnej strany je lemovaná štítmi Vysokých Tatier a z južnej strany končiarom Kráľovej Hole patriacej k Nízkym Tatrám. Novému majiteľovi prinesie investíciu s možnosťou rôznych podnikateľských zámerov, ako aj historickú hodnotu a status významných kráľovských a šľachtických rodov. Národná kultúrna pamiatka: solitér; Tökölyovský kaštieľ a park Posledná rekonštrukcia: 2007 DISPOZÍCIA: 1. podzemné podlažie – Pivnica: Kaštieľ je spojený podzemnou chodbou s budovou, ktorá slúžila ako lyžiareň a odkladací priestor pre záhradnú techniku 1. nadzemné podlažie - Prízemie: - Recepcia - Hlavná reštaurácia (33 miest) - Kuchyňa, skladovacie miestnosti - 2 salóniky (15 miest v oboch) prepojené s hl. reštauráciou - Vonkajšia terasa (40 miest) 2. a 3. nadzemné podlažie – 1. a 2. poschodie Terasa 14 izieb (z toho 2 apartmány) spolu s kapacitou 26 pevných lôžok a 8 prísteliek POZEMOK: záhrada o celkovej výmere 9724 m2 - Po celej dĺžke oplotený, vstup cez veľkú dvojkrídlovú bránu (umelecké kováčstvo) - Prístup po asfaltovej ceste z hlavnej cesty - Exteriérové parkovacie miesta - Za kaštieľom budova (skladové priestory) - Parková úprava s okrasnými drevinami a stromami, altánok LOKALITA: Výborná dostupnosť z ďialnice D1, vlaková stanica 10 min. chôdze od kaštieľa, autobusová zastávka sa nachádza v tesnej blízkosti kaštieľa Lyžovanie v obci: Snowpark Lučivná, ktorý ponúka lyžovanie pre začiatočníkov a stredne pokročilých lyžiarov Trate pre pokročilých lyžiarov v Lopušnej Doline. V dosahu pár minút jazdy autom sú aj tatranské strediská ako Štrbské Pleso, či Tatranská Lomnica. Štrbské pleso (15 km) a Tatranská Lomnica (22 km) Termálne kúpaliská v okolí: Aquacity Poprad (12 km) Thermal Park Vrbov (27 km) Tatralandia (45 km) Thermal Park Bešeňová (58 km) Pri obci sa nachádzajú aj Liečebné kúpele Lučivná
Opatrovanie detí vo Švajčiarsku (Live-in-nanny)
Slovensko-holandska rodinka hlada skusenu live-in opatrovatelku deti, idealne od Augusta 2023. Vek deti: 5 rok (dievcatko) 7 roky (chlapcek) Pracovna doba: pondelok – piatok, vikendy volne Napln prace: starostlivost o deticky, pomoc v domacnosti, lahke upratovanie a varenie iba pre deti Ponukame: • Samostatnu izbu & kupelnu & TV, prekrasny vyhlad, dobru atmosferu • Moznost naucit sa po nemecky, holandsky alebo anglicky • Moznost si zasportovat: lyzovanie, bycikel/horske trasy alebo teren, plavania, wind-surfing, vodne lyzovanie • Mesacne vreckove (cisty prijem) = CHF 1250 + povinnne zdravotne poistenie • 4 tyzdne platenej dovolenky za rok Podmienky na kandidatku: vek od 23 do 30 rokov, vodicsky preukaz, nefajciarka, zodpovedna, flexibilna a samostatna Jazyk: anglicky alebo nemecky
Zateplené nohavice - Lyžiarky
Predám používane zateplené nohavice určené na lyžovanie Značka je Crivit Sport Veľkosť : 146 / 152 Hodia sa na lyžovanie sú komfortné a majú aj viacero vačkov Preferujem osobný odber Odosielam aj poštou V prípade záujmu mi napíšte na email určite sa dohodneme ;)