inzercia, predaj, predám, bazár

Machový obraz, machový strom

Kategória: Doplnky

Machový strom, v prípade záujmu aj rôzne iné prevedenia ????
Machový obraz, machový strom
Podobné inzeráty
3D Obraz Strom života 40x40
3D Strom zivota na kvalitnom platne/mohutny ram/akryl, strom ma jemne vystupeny 3D efekt a celý obraz má zlatistý metalický odtieň, kvôli použitiu zlatej akrylovej farby. Hrubka ramu 2cm. Rozmer 40x40cm. Obraz ma namalovane aj okraje. Posielam kurierom postovne 5eur. Janka ZGART Strom života ako symbol Strom života je veľmi populárny a tiež univerzálny symbol, ktorý predstavuje rôznorodé veci v rôznych kultúrach či náboženstvách. Symbol nemožno zaradiť vyložene do jednej kultúry, pretože sa používal a stále používa po celom svete a to už po stáročia! Strom života, nazývaný aj Tree of life, je vnímaný ako posvätný symbol s náboženským, duchovným poslaním a filozofiou. Je pravdou, že symbol reprezentuje rozdielne veci podľa kultúry či náboženstva, ale má určité spoločné znaky, ktoré predstavujú to isté vo viacerých kultúrach. Aký má Strom života význam? Strom života predstavuje prepojenie všetkého, čo sa nachádza vo vesmíre. Je symbolom súdržnosti a pripomína vám, že nikdy nie ste v živote sami! Charakterizuje životnú silu a nesmrteľnosť. Korene stromu sú zakotvené hlboko v domove, odkiaľ naberajú silu. Pripomínajú tak výživu od Matky Zem. Kmeň sa nachádza v priestore a jeho vetvičky sa rozprestierajú do všetkých svetových strán. Koruna symbolu vzhliada k nebesám, odkiaľ čerpá vesmírnu energiu.
TIP NA VIANOČNÝ DARČEK - BONSAI MACHOVÝ OBRAZ veľký až 45cm
Predám machový obraz BONSAI strom života. Drevený antracitový rám s dvojfarebným stabilizovaným machom, ktorý si nevyžaduje žiadnu starostlivosť. Zachová si svoj prirodzený vzhľad a farbu až 10 rokov. Stabilizovaný mach je prírodného pôvodu, vydrží až 10 rokov. Stačí dodržať 3 pravidlá: 1. ŽIADNA VODA - obraz netreba zalievať, ani kropiť vodou 2. NEDÁVAJTE obraz do vlhkého prostredia (napr. kúpeľňa) 3. NEDÁVAJTE obraz na priame slnko (vyťahuje farby) Bonsai strom života zapadne dizajnovo do každého interiéru a je ideálnym darčekom. Priemer obrazu je až 45cm, takže na stene pôsobí majestátne. Malý otvor na ráme slúži pre jednoduché zavesenie na stenu. Cena 55€ + poštovné. PROSÍM KONTAKTUJTE MA CEZ E-MAIL: it.create.dz@
Obrázky rôzne
Predám vyšívaný obraz v zasklenom ráme -dieťa za 3€, obraz kvet 1,50€, obraz kytica 7€, krajinka lúka 2€, obraz strom za 3€,obraz stromy za 3€, obrázok loďka za 1€, obraz váza s kvetmi 6€, obraz stromy 2,50€. Obraz kytica za €. Obraz Adam - 3,50€. Trojobraz + 1ks za 3€.... Cena za všetko 30€. Pozri všetky moje inz aj obrázky.
Machový obraz - Strom 91x104cm
Ponúkam krásny nový 3D machový obraz veľkosti 91x104 cm zo stabilizovaného bieleho machu a prírodného dreva na sivom plátne s elegantným rámom. O obraz sa netreba nijako starať. Cena samotného obrazu: 200 € Cena okrasného rámu: 300 € Spolu za obraz a rám: 470 € Veľkosť samotného obrazu: 82x95 cm Veľkosť okrasného rámu: 91x104 cm V prípade záujmu ma môžete kontaktovať na telefónnom čísle alebo pomocou SMS či mailu. Možný okamžitý osobný odber v okolí Nitry alebo po dohode na celom západnom Slovensku.
Machový obraz strom
Predám machový obraz strom života zo stabilizovaného machu v rozmeroch 70 x 100 cm.
Machový obraz
Predám machový obraz, bonsai. Finsky mach výberový očistený, krásne farby smaragdová zelená a bledo zelená, priemer 50cm Volajte ak máte len vážny záujem. Poštovné a balné je + 12,50€ Prajem pekny den vsetkym. Ak sa Vam paci machovy obraz, nevahajte ma kontaktovat. V prípade ak chcete nadrozmer, viem vyrobiť ale cena bude individuálna. Cenova ponuka.