inzercia, predaj, predám, bazár

Machovy strom života

Kategória: Doplnky

Ponúkam na predaj takýto krásny obraz zo stabilizovaného a bez údržbového machu, ktorý je osadený v ciernom ráme.
Obraz je vyrobený ručne a zo 100% prírodných machov.
Pri správnych podmienkach jeho umiestnenia- mimo priameho slnka, ďalej od vykurovacieho telesa, obraz vydrží bez akýchkoľvek problémov 8-10 rokov. Obraz je štýlovým doplnkom pre Vašu domácnosť a skvelým darčekom pre Vašich blízkych. Rozmer obrazu: 70x50 cm Osobný odber Košice, Košice-okolie, a tiež v rámci mesta PO po dohode donesiem, poštovné v rámci SK.
Prosím o kontakt iba v prípade seriózneho záujmu.
Machovy strom života
Podobné inzeráty
3D Obraz Strom života 40x40
3D Strom zivota na kvalitnom platne/mohutny ram/akryl, strom ma jemne vystupeny 3D efekt a celý obraz má zlatistý metalický odtieň, kvôli použitiu zlatej akrylovej farby. Hrubka ramu 2cm. Rozmer 40x40cm. Obraz ma namalovane aj okraje. Posielam kurierom postovne 5eur. Janka ZGART Strom života ako symbol Strom života je veľmi populárny a tiež univerzálny symbol, ktorý predstavuje rôznorodé veci v rôznych kultúrach či náboženstvách. Symbol nemožno zaradiť vyložene do jednej kultúry, pretože sa používal a stále používa po celom svete a to už po stáročia! Strom života, nazývaný aj Tree of life, je vnímaný ako posvätný symbol s náboženským, duchovným poslaním a filozofiou. Je pravdou, že symbol reprezentuje rozdielne veci podľa kultúry či náboženstva, ale má určité spoločné znaky, ktoré predstavujú to isté vo viacerých kultúrach. Aký má Strom života význam? Strom života predstavuje prepojenie všetkého, čo sa nachádza vo vesmíre. Je symbolom súdržnosti a pripomína vám, že nikdy nie ste v živote sami! Charakterizuje životnú silu a nesmrteľnosť. Korene stromu sú zakotvené hlboko v domove, odkiaľ naberajú silu. Pripomínajú tak výživu od Matky Zem. Kmeň sa nachádza v priestore a jeho vetvičky sa rozprestierajú do všetkých svetových strán. Koruna symbolu vzhliada k nebesám, odkiaľ čerpá vesmírnu energiu.
Machový strom života 60cm
Predám tento nádherný nový machový strom života v priemere 60cm. Ihned k odberu. Skvelý darček k narodeninám alebo ako darcek k Vianociam.
TIP NA VIANOČNÝ DARČEK - BONSAI MACHOVÝ OBRAZ veľký až 45cm
Predám machový obraz BONSAI strom života. Drevený antracitový rám s dvojfarebným stabilizovaným machom, ktorý si nevyžaduje žiadnu starostlivosť. Zachová si svoj prirodzený vzhľad a farbu až 10 rokov. Stabilizovaný mach je prírodného pôvodu, vydrží až 10 rokov. Stačí dodržať 3 pravidlá: 1. ŽIADNA VODA - obraz netreba zalievať, ani kropiť vodou 2. NEDÁVAJTE obraz do vlhkého prostredia (napr. kúpeľňa) 3. NEDÁVAJTE obraz na priame slnko (vyťahuje farby) Bonsai strom života zapadne dizajnovo do každého interiéru a je ideálnym darčekom. Priemer obrazu je až 45cm, takže na stene pôsobí majestátne. Malý otvor na ráme slúži pre jednoduché zavesenie na stenu. Cena 55€ + poštovné. PROSÍM KONTAKTUJTE MA CEZ E-MAIL: it.create.dz@
Machový obraz, machový strom
Machový strom, v prípade záujmu aj rôzne iné prevedenia ????
17 kusové balenie + 2 kusy zadarmo
Výhodné 17 kusové balenie + 2 kusy zadarmo Dekorácie s motívom Strom života (2 vzory) sú vyrobené z brezovej preglejky s hrúbkou 3 mm (brúsené) . Vhodné na výrobu machových obrazov, či inú tvorbu. Cena 111€ je cena za 17 kusové balenie . Balenie obsahuje tieto veľkosti: 7 x Strom života s priemerom 30 cm 10 x Strom života s priemerom 20 cm Pribalím zadarmo : 1 x Kvet života s priemerom 33 cm (orechová/palisandrová lazura) 1 x veniec Veselé Vianoce s priemerom 30 cm Farba : prírodná V prípade záujmu poprosím kontakt emailom.
Machový obraz strom
Predám machový obraz strom života zo stabilizovaného machu v rozmeroch 70 x 100 cm.