inzercia, predaj, predám, bazár

Maco Laco TOY STORY medium toy (vonavy/jahoda)

Kategória: Hračky

Ušetrite veľa lásky pre supermäkkého medvedíka Maca Laca, pretože to naozaj potrebuje! Laco je plnený sladkou jahodovou vôňou, takže rozvoniava sladko po jahodách, presne ako je uvedené vo filme a je odhodlaný stať sa najlepším plyšovým miláčikom vo vašej zbierke hračiek TOY STORY.

Original Disney Store.
Nový, zabalený(neotváraný,nakoľko je vákuovo balený aby neunikala jahodová vôňa viď foto) , ihneď k odberu.
Vhodný od narodenia
Rozmery:
H34cm x W40cm x D15cm cca

V ponuke mám aj iné TOY STORY hračky (Buzz, Woody, Jessie, Krumpihlavy, Alien, T-Rex, Zurg..)
Maco Laco TOY STORY medium toy (vonavy/jahoda)
Podobné inzeráty
TOY STORY hračky original DISNEY/PIXAR interaktívne
Nové hračky TOY STORY (Príbeh hračiek) original DISNEY/Pixar: Krumpihlavy 35€ Maco Laco 35€ Alien/mimozemšťan 32€ Woody 45€ Buzz Lightyear 45€ Jessie 42€ Dinosaurus Rex 43€ Bullseye(koník) 42€ ZURG 43€ Slinky PREDANY Klasická ohybná figúrka MATTEL bez funkcií: Buzz Lightyear 15€ PREDANY Woody 15€ PREDANY Podrobný popis funkcií, rozmerov plus ďalšie fotky každej jednej hračky nájdete v mojich inzerátoch/link: Všetky hračky mám skladom ihneď k odoslaniu, sú NOVÉ, v original balení. Osobný odber je možný len v Považskej Bystrici, inak treba prirátať poštovné. Väčšinou posielam ako balík na poštu: cena 3,60€ No nemám problém poslať aj na dobierku, pri uhradení aspoň poštovného vopred. V tom prípade si Slovenská pošta účtuje za balík 4,90€ Kontaktovať ma môžte formou e-mailu,sms, telefonátu, WhatsApp.. Ak ste mi náhodou písali e-mail a neprišla Vám odpoveď, odporúčam skontrolovať SPAM.
TOY STORY hračky original DISNEY/PIXAR interaktívne
Nové hračky TOY STORY (Príbeh hračiek) original DISNEY/Pixar: Krumpihlavy 35€ Maco Laco 35€ Alien/mimozemšťan 32€ Woody 45€ Buzz Lightyear 45€ Jessie 45€ Dinosaurus Rex 45€ Bullseye(koník) 45€ ZURG 43€ Slinky PREDANY Klasická ohybná figúrka MATTEL bez funkcií: Buzz Lightyear 15€ PREDANY Woody 15€ PREDANY Podrobný popis funkcií, rozmerov plus ďalšie fotky každej jednej hračky nájdete v mojich inzerátoch/link: Všetky hračky mám skladom ihneď k odoslaniu, sú NOVÉ, v original balení. Osobný odber je možný len v Považskej Bystrici, inak treba prirátať poštovné. Väčšinou posielam ako balík na poštu: cena 3,60€ No nemám problém poslať aj na dobierku, pri uhradení aspoň poštovného vopred. V tom prípade si Slovenská pošta účtuje za balík 4,90€ Kontaktovať ma môžte formou e-mailu,sms, telefonátu, WhatsApp.. Ak ste mi náhodou písali e-mail a neprišla Vám odpoveď, odporúčam skontrolovať SPAM.
Alien TOY STORY interactive talking action figure
TOY STORY mimozemšťan PIZZA Planet/interaktívny/hovoriaci/svieti/Príbeh hračiek NOVÝ Stlačte tlačidlo na Alienovom opasku, aby ste videli, ako sa jeho anténka rozsvieti a vypočujete si 7 fráz(v angličtine) Interaguje/komunikuje aj s inými hračkami od Disney/Pixar ktoré podporujú túto funkciu ako napríklad s edíciou interaktívnych hračiek TOY story ktoré nájdete v mojich inzerátoch. 7 fráz v angličtine Ohybné časti Svietiaca anténka
TOY STORY Rex Tyranosaurus original Disney Store
TOY STORY Rex original DISNEY/Pixar interaktívny, hovoriaci. Nový. Táto plachá akčná figúrka rozprávajúceho tyranosaura Rexa obsahuje viac ako 10 fráz(v angličtine) a začne rozprávať, keď v blízkosti objaví ďalšiu interaktívnu postavičku z Toy Story(musí obsahovať túto funkciu, ďalšie takéto hračky nájdete v mojich inzerátoch) Samozrejme Rex dokáže rozprávať aj keď je sám. Stlačte tlačidlo a vypočujte si 11 fráz v angličtine Interaktívna funkcia Pohyblivý krk, čeľusť,ramená a chvost. V original balení.
Toy Story 4 Buzz Lightyear raketa a velitelske centrum
Predam, Toy Story 4 Buzz Lightyear Hviezdne veliteľské centrum (Toy Spaceship) takmer ako nove. Syn z neho uz vyrastol. Idealne osobny odber v BA.
Toy story
Posúvame našu zbierku Koník Bullseye 45 cm cena 20 eur Maco laco vydáva zvuky 39.cm cena 20 eur - Rezervovany Krumplihlavovci spolu na foto cena za všetkých 12 eur Buzzlight 38 cm vydáva zvuky cena 20 eur