inzercia, predaj, predám, bazár

madlá na skrinky

Kategória: Doplnky

predám madlá na skrinky. sú nové nepoužíté v pôvodnom obale. cena za kus 1€. 18ks. pri odbere všetkých naraz možná dohoda.
montáž na dve skrutky.
vzdialenosť skrutiek od seba 160mm
celkové rozmery 166x20x30mm
madlá na skrinky
Podobné inzeráty
..:: Kovové mádla ::..
Predám kovové mádla zanovno počet kusov 19. Dĺžka madla 36cm, cena za kus 2€.
Držiak madla a drevené bukové madlo
Predám používaný držiak madla mimoosový na stenu, s možnosťou nastavenia výšky a sklonu madla. Rozmery sú na priloženom obrázku. Materiál: Nerez Povrchová úprava: Brus Kotvenie: Na stenu Madlo je z bukového dreva. Dĺžka 2100cm, priemer 4,2cm. Povrchová úprava: Natural. Nie je natreté. Na spodnej strane má však dierky od samorezných šróbikov, kde boli prichytené držiaky. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Moderné kovové rúčky na skrinky striebornej farby
* Predáme 13 ks úchytiek na skrinky * Sú takmer nepoužívané, bez poškodení * Vyrobené sú z kovu a sú striebornej farby * Použitie je možné napríklad na kuchynské skrinky * Rozmery sú cca 13,5 cm šírka x 1,5 cm výška x 2,5 cm hĺbka * Rúčka môže byť otočená horizontálne aj vertikálne. Pri rýchlom jednaní a dobrej cene pridáme aj 2,5-centimetrové šróbiky vhodné na uchytenie do skrinky (úplne nové).
Madla
Predam madla na skrinky mam 28ks Rozmer 96mm Cena za kus 0.50€
Úchytky na skrine, skrinky, komody
Predám úchytky na skrine alebo skrinky, komody v dobrom stave za 2€/ks. Mám spolu 17 ks úchytiek. Úchytky majú rozpon (od dierky po dierku) presne 128 mm na vyvŕtanie dier do skrinky.
vybavenie obývačky, skrinky, stolík, koberec
Prakticky nepoužívané koberce, stolík a skrinky. Koberce sú z vysoký vlasom a sú zložené z dlaždíc 40x40cm (každá farba má 6 dlaždíc tj 120x80) je možné ich nakombinovať podľa vkusu na vlastný design. 3 ks skrinky nastenné, vysoký lesk, robustné, kvalitné, rozmer: h30 x v40 x š 160 cm Konferenčný stolík (robustný, kvalitný) šedá farba, vysoký lesk, rozmer v40 x h60 x š 85 cm všetko spolu za 30 Eur alebo najvyššia ponuka Osobný odber Račianska, Bratislava