inzercia, predaj, predám, bazár

Magica bezera+ kvalitný klinček

Kategória: Kávovary

predám profi kávovar Magica bezzera + kvalitný mlincek.

Magica bezera+ kvalitný klinček
Podobné inzeráty
Bezzera BZ07
Predám tento kávovar, plne funkčný, rád predvediem. Semiprofesionálny kávovar na doma alebo do menšej prevádzky, s elektricky vyhrievanou hlavou, patent bezzery Robustná konštrukcia, ako pri gastro kávovaroch, nerezový plášť, mosadzné a medené vnútro. Konštrukcia naveky. Dvojokruhový, schopný robiť espresso a zároveň aj napeňovať mlieko. Oproti obľúbenej E61 nemá žiadne pohyblivé mechanické časti, ľahšie sa čistí a oveľa rýchlejšie zohrieva, cca 12-15min Kompaktné rozmery, výška len 37cm, cca 20kg Má pár vylepšení oproti sérii Viac po telefóne. Dôvod predaja je kúpa iného. Prosím žiadne sms Ako unica magica strega Quickmill lapavoni faema lelit vibiemme rocket
Mlynček na kávu, kvalitný, nerezový
Mlynček na kávu, kvalitný, nerezový, Mlynček na kávu, kvalitný, nerezový, používaný minimálne. Cena nového bola 40 EUR - LEN OSOBNÝ ODBER V BRATISLAVE, Žltá ulica alebo Aupark, POŠTOU NEPOSIELAM, ANI NA DOBIERKU, ANI PRI PLATBE VOPRED.
Rancilio Silvia+Iberital Challenge
Na predaj komplet výbava pre domáceho baristu: kávovar s mlynčekom a príslušenstvom v hodnote 1000€. Rancilio Silvia BC (kúpený v Buna Cafe): Kvalitný pákový kávovar z nerezovej ocele je vybavený veľkým mosadzným bojlerom s kapacitou 0,3 litra, ktorý spoločne s mohutnou mosadznou hlavou s profesionálnym rozmerom 58 mm prispieva k jeho vynikajúcej tepelnej stabilite. Silvia je vybavená pasívnym nahrievaním šálok a dodávkou horúcej vody na prípravu predĺženého espressa, poprípade aj iných nápojov, ako čaj alebo čokoláda. Kávovar disponuje nerezovou parnou tryskou na kĺbe, ktorá umožňuje všestranný pohyb pre ľahšie a jednoduchšie našľahanie mlieka, s použitím kanvičiek rôznych veľkostí a tvarov. Veľká nádoba na vodu (2,4 l) plnená zvrchu, zaisťuje dlhú prevádzku bez nutnosti častého doplňovania Kávovar bol používaný v domácnosti s filtrovanou vodou a je vo výbornom stave. Bol pravidelne odvápňovaný a čistený aj so spätným oplachom. Rozmery: 290x235x340 mm, váha 14kg. Ku kávovaru prislúcha originálna páka Rancilio s dvojvýpusťou a sitká na 7g a 14-18g kávu. Cena zahŕňa aj kvalitný 58mm tamper Motta s drevenou rúčkou, distribútor Motta, záslepku na spätný oplach a plastovú naberačku na kávu. Všetko príslušenstvo je na fotkách. Mlynček Iberital Challenge Malý kompaktný ale robustný mlynček na kávu IBERITAL Challenge s mletím priamo do páky. Mlynček má železné kónické kamene a rýchlosť otáčiek: 600 ot. / min. Zásobník na 500g zrnkovej kávy. Rozmery ŠxVxH: 165x375x270 mm, váha 4,5kg. Napätie 220 V a výkon motora : 140 W. Rovnako ako Silvia, používaný len v domácnosti, udržiavaný a pravidelne čistený. Rozmery: 270x375x165 mm, váha 4,5kg. Dôvod predaja: prechod na vyššiu radu. Na predaj len set kávovar spolu s mlynčekom. Odber osobne v Žiline, Martine a Bratislave.
Kvalitný nevyužívaný kávovar
Dobrý deň, predám kvalitný, 2-3 krát používaný kávovar bez jedinej známky mechanického či vizuálneho poškodenia. Dôvod predaja je nevyužiteľnosť, keďže si nevieme už dlhšie odvyknúť od kapsulového kávovaru. V galerii je odfotená aj pôvodná cena. Na aktuálnej cene je možná dohoda. Preferujem osobný odber, ale viem sa prispôsobiť okolnostiam.
NIVONA NICR 930 - pár krát použitý
Automatické espresso Nivona NICR 930 je skvelou voľbou pre prípavu lahodnej kávy či už doma, alebo v práci. Espresso disponuje farebným TFT displejom a moderným pripojením Bluetooth. O namletie kávy sa postará vysoko kvalitný kónický mlynček z kalenej ocele. Espreso tiež disponuje programom automatickej údržby na odvápnenie a čistenie. Nivona NICR 930 TFT displej farebný Bluetooth pre pripojenie k aplikácii NIVONA Mimoriadne tichý a nehlučný chod Vysoko kvalitný kónický mlynček z kalenej ocele Tlak čerpadla 15 bar Max. spotreba energie: 1465 W ECO režim: 0 wattový energeticky úsporný obvod Nádoba na zrnkovú kávu: 270 gr Nádrž na vodu: 2,2 l Farebný TDT displej Automatické espresso Nivona NICR 930 je skvelou voľbou pre prípavu lahodnej kávy či už doma, alebo v práci. Espresso disponuje farebným TFT displejom a moderným pripojením Bluetooth s ktorým prístroj prepojíte s aplikáciou Nivona. Poteší vás mimoriadne tichý a nehlučný chod.
Kvalitný kávovar DeLonghi
Kvalitný pákový kávovar, tlak 15 barov, napeňovač mlieka, bojler z nehrdzavejúcej ocele, dvojitý odkvapkavací podnos, nový, originál zabalený.