inzercia, predaj, predám, bazár

Magická svietiaca korytnačka

Kategória: Ostatné

Doprajte dieťatku spokojný spánok pod nočnou oblohou plnou jagavých hviezd, ktorú dokáže vyčariť nočné svetielko - Korytnačka.
Osobný odber Čadca - kyčerka
Možnosť doručiť na trase Čadca - Piešťany po dohode.
Posielam iba po prevode penazí na účet.
Magická svietiaca korytnačka
Podobné inzeráty
Magic Sponge - zázračná melamínová hubka (2 ks)
Jednoduché a účinné čistenie bez chemických čistiacich prípravkov, bez ohrozenia životného prostredia, pokožky rúk, a bez nebezpečenstva poškriabania a poškodenia čisteného povrchu. Zázračná melamínová hubka - tento malý zázrak, nazývaný aj magická hubka či magická špongia Vám za pár drobných pomôže zachrániť už oplakané a veľakrát hodnotné veci. Hodnota nemusí byť len finančná. Môžu to byť aj lacné veci no máme k nim vzťah a znamenajú z citového hľadiska často nevyčísliteľné hodnoty. Prezývka zázračná alebo magická hubka vznikla na základe jej super vlastností, že bez chémie a čistiacich prostriedkov dokáže naozaj malé zázraky pri odstraňovaní napríklad z: lakované drevo, obklady, steny, dlažba, a rôznych iných plôch a materiálov.
led rusko svietiace rusko led maska svietiaca maska
led rusko svietiace rusko led maska svietiaca maska cena dohodou poštovné 6 euro na dobierku inzerát platný do zmazania rusko sa nabija cez usb predna časť je trochu doškriabaná čo vydno aj na foto ale ruško je funkčne svieti 7 farbami ktoré sa dajú prepináť alebo sa dá nastaviť blikanie farieb dôvod predaja nevhodný dar rusko s farebnym led podsvietenim lumeniscencne farebne rusko s led podsvietenim rusko je cierne a má okrem svietenia farieb aj blikanie blikanie je viac druhov rusko ma kovovy pasik na nos a popruhy na nastavenie veľkosti led maska svietiaca maska
Lampa a projektor nočná obloha, korytnačka
Predám nočnú lampičku, projektor nočnej oblohy, magická korytnačka. Lampička v tvare roztomilej korytnačky. Jej pancier ukrýva svetlo, ktoré vďaka prierezom premietne po izbe desiatky hviezd. Vaše dieťa bude zaspávať pod hviezdnou oblohou. Dá sa nastaviť modrá, zelená a žltá farba nočnej oblohy alebo striedanie farieb. Plast a látka. Na baterky.
Peter Sasín Magická vlna
Motivačná kniha Peter Sasin-Magicka vlna
Puzzle Trefl - Spiral - Magická zátoka, 1040
Predám puzzle zn.Trefl - Spiral - Magická zátoka, 1040 dielikov. Poskladané 1x. Cena 3€ + poštovné.
Deka svietiaca
Tepla príjemná deka, na deke sú hviezdičky ktoré v tme svietia (svietiaca deka) 180x200cm Farby Hnedá ružová šedá Kapucino 20€/KS Mám aj video, kľudne ma kontaktujte poslem.