inzercia, predaj, predám, bazár

Magický piesok

Kategória: Hračky

Predám magický piesok (Super sand) vo výbornom stave.
Magický piesok
Podobné inzeráty
KINETICKÝ PIESOK 2 KG S NAFUKOVACÍM PIESKOVISKOM
Ponúkam na predaj kinetický piesok s nafukovacím pieskoviskom a formičkami. Kinetický piesok 2 kg s nafukovacím pieskoviskom a formičkami je ideálnou hračkou pre zábavu najmenších. Magická zábava s pieskom poskytne veľa zábavy a radosti. Hra podporuje senzorický rozvoj kreativity dieťaťa a stimuluje jeho predstavivosť pri hre. Vďaka tomu, že piesok sa nerozsypuje, môžu sa deti hrať v miestnosti a vďaka nafukovaciemu pieskovisku aj vonku na dvore alebo záhrade. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov. Súprava obsahuje: Nafukovacie pieskovisko o rozmere 57 cm x 43 cm x 7 cm Kinetický piesok modrej farby - 2 kg Formičky na piesok: 14 ks Hrable, sitko, stierka, lievik Vlastnosti piesku: Piesok sa skladá z 98% piesku a 2% z prímesi Nestráca plastickú vlastnosť, nie je suchý a netvrdne Ľahko sa po hre čistí z rúk Jednoduché modelovanie Nie je škodlivý pre deti, pretože je vyrobený z prírodných surovín Nelepí sa sa na ruky a po skončení ho možno ľahko zmyť vodou Z piesku je možné vytvoriť čokoľvek, stačí použiť svoju predstavivosť a nie je do piesku potrebná voda Tvorenie rôznych tvarov pomocou formičiek zvyšuje kreativitu a výrazové schopnosti Cena: 10€ + pošta
Magický piesok
Zázračný piesok vnesie veľa kreatívnej zábavy nevysychajúci piesok v 2 farbách ľubovoľne tvarovateľný formičky na otláčanie - abeceda valček a praktický box na piesok s príslušenstvom cena je 6,- eur
Magický piesok
Predám magický piesok (Super sand) vo výbornom stave. Prosím písať emailom, telefónne číslo vymyslené.
Kvalitny kinenticky piesok
Ponukame detsky kineticky piesok, ktory u nas nasiel uplatnenie len par krat, takze je v perfektnom stave. Vaha je 2,3 kg. Povodne zakupene v: k piesku su k dispozicii aj rozne naradia. Prikladam ilustracne foto s tym ze predavame bez krabice a bez dinosaurov, len piesok s lopatkami ktore su na obrazku :) Najlepsie osobny odber.
Magický Jinn
Magický Jinn je revolučný skvelá interaktívna hračka, ktorá s vami bude hovoriť v českom jazyku. Magický Jinn vám povie: Mysli si akékoľvek zviera, len čo mu potvrdíte, že si zviera myslíte, odpovedáte na jeho otázky. Čarovný Jinn uhádne, aké zviera si myslíš! Magic Jinn je zábavná hračka, vhodná nielen pre deti od 4 rokov, ale aj pre všetky dospelé.Kouzelná Jinn vie rozpoznať 800 rôznych zvierat. Prekvapí aj Vás? Uhádne ...?
Kinetický piesok
Predám dve sady - 2 kg kinetického pohyblivého piesku, ktorý nikdy nevyschne, je príjemný na dotyk. Pri stlačení, sformovaní do formičky krásne drží tvar ako klasicky piesok, pri porušení tvaru sa piesok rozleje ako voda :) Jedno veľké balenie zeleného piesku a druhé hnedý piesok ešte ani neotvorený, každý po 10€ alebo 16€ obidve balenia.