inzercia, predaj, predám, bazár

Magnetická tabula

Kategória: Nábytok pre deti

Predám magnetickú tabulu s potlačou Európy. Rozmery: 126cmx90cmx2cm
Magnetická tabula
Podobné inzeráty
Learning Tower-učiaca veža
Učiace veže nové Materiál : smrekové drevo Rozmer : výška 90 cm , šírka 40 cm , hĺbka 40 cm Nosnosť : 100kg Polohovateľné na 3 stupne Tyče vyberateľné Možnosť doplnkov: počítadlo, tabuľa Farebnosť podľa vás zo vzorkovníka prírodná počítadlo - 85 Eur prirodno čierna počítadlo tabula - 120 Eur bielo prirodná počitadlo tabula - 121 Eur Možnosť poslať poštou , osobný odber Trenčín Možnosť objednať , pre viac info nás neváhajte kontaktovať
Tabuľa nástenná na kreslenie a magnetky IKEA Luns
Predáme túto málo používanú detskú tabuľu určenú na kreslenie kriedou. Je magnetická na uchytenie magnetiek. Montáž na stenu.
Magneticka tabuľa,stôl,stolička
Predám zachovalú drevenú magnetickú tabuľu so stolom a stoličkou.
Postielka s matracom
Predáme detskú postielku SUNDVIK s matracom SKÖNAST, k postielke je aj originál zábrana, chránič na matrac a dve plachty. Postielka bola používaná minimálne, matrac aj chránič bez akýchkoľvek poškodení a flakov. Na bočnej strane je nalepená magnetická tabuľa, ktorá slúžila na hranie sa s magnetkami. Jediná chyba postielky je malé poškodenie, ktoré vzniklo pri skladaní na bočnej strane postielky. Fotka poškodenia priložená. Osobný odber Bratislava Peržalka.
Tabula
Nová nie magnetická Šírka 75cm x Hrúbka 3cm x Výška 116,2cm
Detska skolska a magneticka tabula
Velmi malo pouzivana ako na fotkach. Prikladam k nej magneticke pismenka Reálne fotky. Iba osobný odber