inzercia, predaj, predám, bazár

Magnetický stojan s odchýlkomerom - dotyky

Kategória: Kovoobrábacie stroje

Predám nový magnetický stojan + odchýlkomer číselníkový
0-10mm / 60mm / 0,01 - stotiny + sada dotykov v plast kufri
cena spolu : 39€

len magnetický stojan 18€
len odchýlkomer-hodinky 18€
len sada dotykov 9€

stojan + odchýlkomer spolu = 33€
odchýlkomer + dotyky spolu = 24€
stojan + dotyky spolu = 24€

+ poštovné

INZERÁT JE AKTUÁLNY AŽ DO ZMAZANIA
Mám tu aj iné inzeráty.
Magnetický stojan s odchýlkomerom - dotyky
Podobné inzeráty
Merací stojanok s odchýlkomerom 0,01
predám starší merací stojanok s odchýlkomerom é,01
INDIKÁTOROVÉ HODINKY - ODCHÝLKOMER S MAGNETICKÝM DRŽIAKOM
Predám odchýlkomer - indikátorové hodiny s nastaviteľným magnetickým držiakom. Univerzálny nástroj pre automobilový a strojársky priemysel. Súprava je určená pre presnú kontrolu geometrických prvkov a ich vzájomnej polohy v súprave ďalších komponentov. Magnetický stojan je vybavený spínačom ON/OFF, ktorý ovláda magnet v základní stojana. Rozsah: 0 - 10 mm Presnosť: 0,01 mm Priemer upevňovacej skrutky: 8 mm Priemer ciferníka merača: 55 mm Cena: ▀ Indikátor č.1. - magnetický stojan + indikačné hodinky - 40 € ▀ Indikátor č.2. - magnetický stojan + indikačné hodinky + plastový kufrík - 50 € ▀ Indikátor č.3. - magnetický stojan + indikačné hodinky + plastový kufrík - 60 € V ponuke aj iné frézovacie a sústružnícke náradie,vrtáky, kovoobrábacie a strojárenské náradie, sústružnícke nože, frezky, stopkové frézy, TK vymeniteľné plátky. Vhodné pre všetky uhlové brúsky ako: Makita, Parkside, Milwaukee, DeWalt, Scheppach, Zipper, Einhell, Narex, Bosch, Hilti, Metabo, EXTOL a podobne. POZRITE SI INZERÁTY POD MOJÍM MENOM Možnosť poslať poštou na dobierku. Tel.č.
INDIKÁTOROVÉ HODINKY - ODCHÝLKOMER S MAGNETICKÝM DRŽIAKOM
Predám odchýlkomer - indikátorové hodiny s nastaviteľným magnetickým držiakom. Univerzálny nástroj pre automobilový a strojársky priemysel. Súprava je určená pre presnú kontrolu geometrických prvkov a ich vzájomnej polohy v súprave ďalších komponentov. Magnetický stojan je vybavený spínačom ON/OFF, ktorý ovláda magnet v základní stojana. Rozsah: 0 - 10 mm Presnosť: 0,01 mm Priemer otvoru upnutia indikátora: 8 mm Priemer ciferníka indikátora: 55 mm Cena: ▀ Indikátor č.1. - magnetický stojan + indikačné hodinky - 40 € ▀ Indikátor č.2. - magnetický stojan + indikačné hodinky + plastový kufrík - 50 € ▀ Indikátor č.3. - magnetický stojan + indikačné hodinky + plastový kufrík - 60 € ▀ Sada - 22 ks vymeniteľných nadstavcov pre odchylkomer - 14 € V ponuke aj iné frézovacie a sústružnícke náradie,vrtáky, kovoobrábacie a strojárenské náradie, sústružnícke nože, frezky, stopkové frézy, TK vymeniteľné plátky. Vhodné pre všetky uhlové brúsky ako: Makita, Parkside, Milwaukee, DeWalt, Scheppach, Zipper, Einhell, Narex, Bosch, Hilti, Metabo, EXTOL a podobne. POZRITE SI INZERÁTY POD MOJÍM MENOM Možnosť poslať poštou na dobierku. Tel.č.
INDIKÁTOROVÉ HODINKY - ODCHÝLKOMER S MAGNETICKÝM DRŽIAKOM
Predám odchýlkomer - indikátorové hodiny s nastaviteľným magnetickým držiakom. Univerzálny nástroj pre automobilový a strojársky priemysel. Súprava je určená pre presnú kontrolu geometrických prvkov a ich vzájomnej polohy v súprave ďalších komponentov. Magnetický stojan je vybavený spínačom ON/OFF, ktorý ovláda magnet v základní stojana. V ponuke aj sada dotykov pre indikátor. Rozsah: 0 - 10 mm Presnosť: 0,01 mm Priemer otvoru upnutia indikátora: 8 mm Priemer ciferníka indikátora: 55 mm Cena: ▀ Indikátor č.1. - magnetický stojan + indikačné hodinky - 35 € ▀ Indikátor č.2. - magnetický stojan + indikačné hodinky + plastový kufrík - 40 € ▀ Indikátor č.3. - magnetický stojan + indikačné hodinky + plastový kufrík - 60 € ▀ Sada dotykov - 22 ks vymeniteľných nadstavcov pre odchylkomer - 12 € V ponuke aj iné frézovacie a sústružnícke náradie,vrtáky, kovoobrábacie a strojárenské náradie, sústružnícke nože, frezky, stopkové frézy, TK vymeniteľné plátky. Vhodné pre všetky uhlové brúsky ako: Makita, Parkside, Milwaukee, DeWalt, Scheppach, Zipper, Einhell, Narex, Bosch, Hilti, Metabo, EXTOL a podobne. POZRITE SI INZERÁTY POD MOJÍM MENOM Možnosť poslať poštou na dobierku. Tel.č.
Stojan na vŕtačku a vŕtačka NAREX
Ponúkam na predaj retro elektrickú ručnú vŕtačku NAREX EV 413D. 380W ; otáčky 530/min ; váha 2,8kg ; kábel 2,6m ; zaisťovací kolík chodu Možnosť upnutia vrtákov s priemerom 1 až 13 mm ; návod na obsluhu + Stojan na vŕtačku so stolom Vŕtačka a stojan sú nepoškodené a plne funkčné. Výška stojana : 75 cm ; od pracovného stola : 61 cm Stojan má nastaviteľný doraz vŕtania,posun celej vŕtačky hore a dole,otočenie vŕtačky doľava,doprava. Stojan je originál vyrobený výrobcom k nielen tejto vŕtač masívny a pevný z kvalitného materiálu. Je to kvalitná Československá výroba stojana aj vŕtačky.Stojan nebol často používaný. Drevený pracovný stôl sa dá odobrať,je dorobený.jeho rozmer je : 100 x 70 cm. Po odobratí pracovného stola sa dá stojan pripevniť šróbami o ponk,alebo iný pracovný stôl. S pracovným stolom sa dá pripevniť o varštať,alebo väčší zverák,alebo len tak položiť na rovnú plochu,alebo stôl. Foto stojanu bez dreveného pracovného stola je v návode na obsluhu,ktorý som odfotil. Na stojan sa dá pripevniť zverák. Cena je komplet za stojan,vŕtačku a malý zveráčik čo je na fotke. Možná dohoda. Osobný odber,volať. Klikni na meno a kukni moje ďalšie inzeráty
Odchýlkomer,  dotyky
Predám nový odchýlkomer číselníkový, hodinky 0-10mm / 60mm / 0,01 a dotyky Hodinky - 18€ Sada dotykov - 9€ Hodinky + sada dotykov spolu - 24€ INZERÁT JE AKTUÁLNY AŽ DO ZMAZANIA Mám tu aj iné inzeráty.