inzercia, predaj, predám, bazár

majolika

Kategória: Sklo, keramika

Predám modranskú kvalitnú starú majoliku, rôzne 30ks cena :340€ všetko alebo možnosť aj po kusoch, všetko v super stave
majolika
Podobné inzeráty
SCHRAMBERGER MAJOLIKA RAŇAJKOVÝ SET
Schramberger Majolika raňajkový komplet pre 6 osôb,aj s dezertnými taniermi.Na 2 podšálkach miniťuk.Znač.Schramberger Majolika.
Slovenská ľudová majolika - Modranská keramika
Ponúkam na predaj modranskú keramiku - hrnček na med, spolu s propolisovou masťou a propolisovým sprejom - ani jedna z položiek nebola používaná a sú riadne zabalené. Hrnček na med je dostupný aj na stránke: Ponúkam na predaj modranskú keramiku - hrnček na med, spolu s propolisovou masťou a propolisovým sprejom - ani jedna z položiek nebola používaná a sú riadne zabalené. Hrnček na med je dostupný aj na stránke: V prípade záujmu mi napíšte správu. Osobný odber Bratislava/Vráble, resp. pošlem poštou.
Modranska majolika a Bulharska keramika
Modranska majolika: - 2 male vazicky - 5€ - 1 malinka cutora - 5€ - 4 pohariky - 4€ (Uz predane: popolnik, 2 kosicky) Bulharska keramika: - Mala vaza vyska 15 cm - 5€ - Krcah so siestimi naberackami - 5€ - Cukornicka a mensia nadobka - 3€/kus
Majolika - dzbanik
Predam pestrofarebny dzbanik, modranska majolika.
Pohare, majolika, keramika, krištál
Predam: -krištalove pohare 6 ks dva su vid. foto odrete - džban bez poskodenia vysoky - drevena rucne vyrezavana krabicka - cierna váza Cajovy set Tanier Modranska majolika - jablcko keramicke Solnicka drevena
Krbové hodiny - majolika Modra
Predám krbové hodiny - Slovenská ľudová majolika Modra, ručná výroba, výška 16 cm, šírka 26,5 cm, hĺbka 6 cm, hodinový strojček nefunguje. Originál balenie. Cena 15,- eur.