inzercia, predaj, predám, bazár

Majstri

Kategória: Stavebný materiál

Dobrí deň sme partia murárov robime zamkove dlažbi zaťeplovaňie domou zakladove doski sadrokartón kúpeľne prerabki domou stierki pucovki murovaňie sadrokartón ploti z okrasných tvárnic 3d ploti buracke práce tel
Majstri
Podobné inzeráty
Predám zábradlie - Zábradľový set Pertura 1500 mm
Predám Zábradľový set Pertura 1500 mm na postrannú montáž, antracit. Vhodné do interiéru aj do exteriéru. Z realizácie sa zvýšilo: 9ks stojanov (nepoškodené, nikdy nemontované) - celková výška 120cm 8ks konzol na upevnenie po strane (nemám šajnu, prečo jedno chýba....) 11ks tyčiek (teda bude potrebné dokúpiť zvyšné - z našich majstri rezali a preto použili viac kusov - napr na konci a na kraji zábradlia pri schodoch, ako je na fotke). 10 tyčiek má plnú dĺžku 150cm, z jednej bolo rezané a má cca 1m 4 madlá v plnej dĺžke, z piateho bolo rezané a má cca 1 meter. Pôvodné majú dĺžku 150cm. Všetky potrebné veci k ukotveniu, uchyteniu a ukončeniu zábradlia Návod na montáž Všetko bolo kúpené v roku 2021 v Hornbachu, nákupná cena za 5ks zábradlia bola takmer 1000 eur. Nemohol som to vrátiť v predajni, lebo majstri všetko pootvárali, aby sa uistili, že všetky balenia obsahujú to, čo obsahovať mali... Pripájam aj fotku z realizácie. Prípadne viem realizáciu ukázať, aby bolo jasné, čo kde a ako namontovať. V rámci Košíc a okolia do 50km viem doviezť v rámci ceny. Za 4 plné balenia by ste v predajni dali takmer 800 eur - mnou ponúkaná cena je teda veľmi dobrá.
Finálna omietka Weber Pas silikónová
Dobrý deň, ponúkam na predaj celý kýbel omietky Weber SE3C R920 (1,5 mm). Majstri boli šikovnejší, tak zostal navyše. Cena 70 € je nákupná. Len osobný odber. Ďakujem!
Obklad - dopyt
Nenájde sa u niekoho tento typ obkladačiek - WATMB 024 SPECTRUM 200 x 400 mm cappucino ??Po výmene stupačiek mi majstri rozbili zopár a chýbajú cca 3-4 obkladačky.Foto pikladám.
darujem eternitovu Kritinu 10ks
zdravím darujem eternit kritinu 10ks. niekomu sa možno zíde zakrytie voľakej búdy. hádam ma neukrižuju majstri ochranári. pekny deň. ak nik nechce tak aspoň dajte vedieť kde to dať a necvakať korunami. a zakopávani nechcem rozmýšľať.