inzercia, predaj, predám, bazár

Makrame anjelik

Kategória: Doplnky

Kazdy z nas potrebuje strazneho anjelika :)
Anjelik je vhodny ako darcek alebo dekoracia napr. do detskej izbicky, v rukach moze drzat drevene srdiecko s menom dietatka, ci obdarovaneho.
Kazdy je unikatny, je mozne si vybrat farbu satociek aj kridel, ak by sa Vam hodili v inej kombinacii, pokojne ma kontaktujte :)
Rozmer: palicka cca 30cm, dlzka cca 40cm

Makrame anjelik
Podobné inzeráty
Anjelik- prívesky, sošky
Predám rôzne druhy anjelikov. Všetky sú nepoužité. A/ Sediaci anjelik sadrový biely. celková výška 12 cm, výška v sede 6 cm, CENA: 2,00 EUR. B/ Bordový anjelik, 6x4 cm, CENA: 1,90 EUR. C/ Prívesok- modrý anjelik, celková dĺžka vrátane kovovej spony 9cm, samotný prívesok 4,5 cm, CENA: 2,00 EUR. A,B,C sú nepoužité. D/ červený anjelik so štipcom: 1,00 EUR. E/ Biely drevený, závesný anjelik s pohyblivými končatinami, Cena: 1,00 EUR. Odosielam aj obyčajne. Info prosím emailom. Pozri všetky moje inzeráty- v ponuke aj keramická soška anjelika.
Anjelik- prívesky, dekorácie_NOVÉ_0,70-1,90 e
Predám rôzne druhy anjelikov. Všetky sú nepoužité. A/ Sediaci anjelik sadrový biely. celková výška 12 cm, výška v sede 6 cm, CENA: 1,50 EUR. B/ Bordový anjelik, 6x4 cm, CENA: 1,00 EUR. C/ Prívesok- modrý anjelik, celková dĺžka vrátane kovovej spony 9cm, samotný prívesok 4,5 cm, CENA: 1,90 EUR. A,B,C sú nepoužité. D/ červený anjelik so štipcom: 0,70 EUR. E/ Biely drevený, závesný anjelik s pohyblivými končatinami, Cena: 1,00 EUR. Odosielam aj obyčajne. Info prosím emailom. Pozri všetky moje inzeráty- v ponuke aj keramická soška anjelika.
Veľká makramé závesná dekorácia
Jemná a decentná makramé dekorácia, ktorá vnesie do vášho bývaníčka nezameniteľnú útulnu atmosféru. Makramé je väčších rozmerov, a preto sa skvelo hodí do obývačky alebo do spálne na stenu. Táto makramé dekorácia sa vám hodí, ak hľadáte niečo na štýl boho, škandinávskeho, vidieckeho, či provensálskeho (domáceho) dizajnu. Farebnosť: béžovo-hnedá :). Veľkosť: Šírka drievka: 95 cm Najdlhšia uzlíková časť: 66 cm Najkratšia uzlíková časť: 43 cm Závesná šnúrka sa dá upraviť podľa potreby. Cca celková dĺžka: 99 cm Osobný odber Žilina alebo poštou,no vtedy ešte + poštovné. V prípade záujmu mi prosím napíšte na mail ev.lokajova@
Makrame drziak na kvetinac
Makramé závesný držiak na kvetináč vyrobený technikou makramé je pútavou a praktickou dekoráciou pre všetkých milovníkov kvetov. Makramé dekorácie zažívajú renesanciu, dokážu zútulniť priestor a každého zaujmú. Je možné ho umiestniť na stenu ako aj zavesiť zo stropu.  V prípade záujmu o inú farbu, prípadne rozmer držiaka nás kontaktujte, určite sa dohodneme, aby dekorácia pekne zapadla do vášho interiéru. Dĺžka cca 90 cm
Makramé Anjelské krídla
ANJELSKÉ KRÍDLA - závesná dekorácia na stenu vyrobená technikou MAKRAMÉ z bavlnenej ekologickej šnúry na obrátenom kovovom srdci. Rozmer 68x44 cm. Je tkaná prírodnou čistou bavlnenou niťou, ktorá je šetrná k životnému prostrediu, antibakteriálna a neobsahuje žiadne chemické látky. Ideálny na každodenné, sviatočné alebo párty dekorácie, je to nevyhnutný domáci darček, ktorý je krásnym a jedinečným darčekom. Na zutúlnenie domova, v bohémskom štýle, na stene pôsobí jemne a zároveň zaujimavo. MACRAME - umenie viazania uzlov vymysleli námorníci, v 70tich rokoch sa stal veľmi obľúbeným spôsobom dekorovania a teraz je tento trend späť a krajší ako kedykoľvek predtým! Moderné makramé sa stáva veľmi populárnym spôsobom ako ozvláštniť priestor doma. Keďže existuje mnoho rôznych štýlov makramé, hodí sa prakticky do každého priestoru - či už k nordickému, minimalistickému alebo romantickému štýlu domovov. Zaujme každého návštevníka a pohľad naň Vás poteší každý deň.
Závesy Makrame
Predám závesy Makrame zhotovené z viazacieho špagátu z prírodného materiálu používaného v poľnohospodárstve. Makrame "Záves" o rozmeroch šírka x výška = 57 x 167 cm za 15,- EUR. Makrame "Stena" o rozmeroch šírka x výška = 180 x 250 cm za 50,- EUR. Výšku možno skrátiť na 220 cm. Možný predaj i jednotlivo.