inzercia, predaj, predám, bazár

Makramé Anjelské krídla

Kategória: Doplnky

ANJELSKÉ KRÍDLA - závesná dekorácia na stenu vyrobená technikou MAKRAMÉ z bavlnenej ekologickej šnúry na obrátenom kovovom srdci.
Rozmer 68x44 cm.
Je tkaná prírodnou čistou bavlnenou niťou, ktorá je šetrná k životnému prostrediu, antibakteriálna a neobsahuje žiadne chemické látky.

Ideálny na každodenné, sviatočné alebo párty dekorácie, je to nevyhnutný domáci darček, ktorý je krásnym a jedinečným darčekom.

Na zutúlnenie domova, v bohémskom štýle, na stene pôsobí jemne a zároveň zaujimavo.

MACRAME - umenie viazania uzlov vymysleli námorníci, v 70tich rokoch sa stal veľmi obľúbeným spôsobom dekorovania a teraz je tento trend späť a krajší ako kedykoľvek predtým! Moderné makramé sa stáva veľmi populárnym spôsobom ako ozvláštniť priestor doma. Keďže existuje mnoho rôznych štýlov makramé, hodí sa prakticky do každého priestoru - či už k nordickému, minimalistickému alebo romantickému štýlu domovov. Zaujme každého návštevníka a pohľad naň Vás poteší každý deň.
Makramé Anjelské krídla
Podobné inzeráty
Obrovské anjelské krídla-drevorezba-Vintage dekorácia
Vítam Vás Ihned k odberu mám tieto jedinečné anjelské krídla. ( 2 krídla spolu 160 cm! ) ( 1 krídlo 80x cca. 23x3 cm ) Krídla sa dajú aj zavesiť alebo uložiť na komodu, poličku. Ak si prajete inú farbu alebo iny rozmer, nájdete ma na fb: @Art Gallery by Rita Posta +6€ al. osobny odber v Malych Dvorníkoch.
Veľká makramé závesná dekorácia
Jemná a decentná makramé dekorácia, ktorá vnesie do vášho bývaníčka nezameniteľnú útulnu atmosféru. Makramé je väčších rozmerov, a preto sa skvelo hodí do obývačky alebo do spálne na stenu. Táto makramé dekorácia sa vám hodí, ak hľadáte niečo na štýl boho, škandinávskeho, vidieckeho, či provensálskeho (domáceho) dizajnu. Farebnosť: béžovo-hnedá :). Veľkosť: Šírka drievka: 95 cm Najdlhšia uzlíková časť: 66 cm Najkratšia uzlíková časť: 43 cm Závesná šnúrka sa dá upraviť podľa potreby. Cca celková dĺžka: 99 cm Osobný odber Žilina alebo poštou,no vtedy ešte + poštovné. V prípade záujmu mi prosím napíšte na mail ev.lokajova@
Makrame drziak na kvetinac
Makramé závesný držiak na kvetináč vyrobený technikou makramé je pútavou a praktickou dekoráciou pre všetkých milovníkov kvetov. Makramé dekorácie zažívajú renesanciu, dokážu zútulniť priestor a každého zaujmú. Je možné ho umiestniť na stenu ako aj zavesiť zo stropu.  V prípade záujmu o inú farbu, prípadne rozmer držiaka nás kontaktujte, určite sa dohodneme, aby dekorácia pekne zapadla do vášho interiéru. Dĺžka cca 90 cm
Závesy Makrame
Predám závesy Makrame zhotovené z viazacieho špagátu z prírodného materiálu používaného v poľnohospodárstve. Makrame "Záves" o rozmeroch šírka x výška = 57 x 167 cm za 15,- EUR. Makrame "Stena" o rozmeroch šírka x výška = 180 x 250 cm za 50,- EUR. Výšku možno skrátiť na 220 cm. Možný predaj i jednotlivo.
ANJELSKÉ KRÍDLA 15x11cm                     9ks
Darujem k nákupu nad 5€. Anjelské krídla na dekorovanie, 9ks, farba biela. Klikni na profil, viac inzerátov v ponuke.
Anjelské krídla
Predám anjelské krídla na gumičku. Pozri moje ďaľšie inzeraty.