inzercia, predaj, predám, bazár

Malá dielňa

Kategória: Vybavenie dielne

Predám skrinku - dielňu, obsahuje zverák, kľúče, šrobováky, meter, kliešte, indusové kľúče. Rozmery: výška 131 cm x šírka 100 cm x hĺbka 60 cm. Pôvodne vyrobené pre syna na hranie, ale zužitkoval skôr tatino, vhodné teda aj pre dospelých ako odkladací priestor pre náradie. Predávame kvôli prerábke altánku. Osobný odber obec Bošany.
Malá dielňa
Podobné inzeráty
Plechová dielňa, garáž
Plechová dielňa, garáž. Z poctivého železa a masívneho dreva,, nie ako tie dnešné nezmysly z Poľska za takú istú cenu... Dĺžka je 5 metrov, šírka 3,2 metra. Vnútri podlaha zo 5 cm masívnych fošní, po bokoch police, masívne 4cm drevo!!! Po celej dĺžke na spodnej strane sú lyziny aby nebola v priamom kontakte so zemou. Váha 2,8 tony. Mám dve, jedna mi je zbytočná. Bezproblémové naloženie, je na veľkom pozemku.
Sada na vytláčanie brzdových valčekov 22 dielna
Sada určená na odtláčanie brzdových piestov 22 dielna pri výmene brzdových doštičiek. Praktický pomocník pri montáži a demontáži brzdových piestov, alebo na nadstavenie strmeňa bŕzd. Stlačovák brzdových piestikov. Slúži na montáž- spätné vracanie piestov strmeňov kotúčových bŕzd. Sťahováky brzdových valčekov, piestov bŕzd . Na kotúčové brzdy, v plastovom kufríku, na opravu bŕzd. Sada obsahuje 2 tlačné skrutky a adaptéry pre rôzne typy bŕzd.
Gola sada 1/2" 24 dielna 12hran
Gola sada 1/2" 24 dielna značky BJC, vyrobená z chróm vanádiovej ocele CrV v kovovom kufri. Sada obsahuje 12 hranné hlavice od veľkosti 8 mm do 32 mm. Sada obsahuje: Nástrčné kľúče 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 23, 34, 27, 30, 32 mm. Predĺžovák krátky, predlžovák dlhý, račňu, L- trhák a kĺbový lámací predĺžovák. Sada 1/2" nástrčných kľúčov, súprava hlavíc.
Plechová dielňa, garáž
Plechová dielňa, garáž. Z poctivého železa a masívneho dreva,, nie ako tie dnešné nezmysly z Poľska za takú istú cenu... Cena 950 eur. Dĺžka je 5 metrov, šírka 3,2 metra. Vnútri podlaha zo 5 cm masívnych fošní, po bokoch police, masívne 4cm drevo!!! Po celej dĺžke na spodnej strane sú lyziny aby nebola v priamom kontakte so zemou. Váha 2,8 tony. Mám dve, jedna mi je zbytočná. Bezproblémové naloženie, je na veľkom pozemku. Police možno odstrániť, potom bude cena 700e... Dohoda možná
Bosch 34-dielna súprava vrtákov a skrutkovacích bitov X-line
Bosch 34-dielna súprava vrtákov a skrutkovacích bitov X-line Classic - v zachovalom stave, málo používané
Sada klučov
Ponukam sadu klučov 25 dielna-35€ 17 dielna-25€ Alebo vymena za stare autobaterie Odber iba ospbne Svidnik alebo po dohode doveziem v cene najnizsieho poštovneho Po-Bj