inzercia, predaj, predám, bazár

Malotraktor

Kategória: Ostatné

Doma robený malotraktor , motor Trabant,zadná náprava z vetriesky (zúžená). Treba vidieť.
Malotraktor
Podobné inzeráty
ODPRUžENý RáM PRE MALOTRAKTOR , VLEčKU ZA MALOTRAKTOR
Predám silný rám ,material joklovina , je na listových perách , predáva sa bez náprav , vhodný pre stavbu vlečky za malotraktor alebo pre výrobu malotraktora , povodne mal pohon 4X4 , velkosť kolies 16 , šírka náprav bola cca 135cm , cena je 150e
Svetlá na malotraktor,traktor,buginu
Mam na predaj tieto svetlá aj so smerovkami. Boli na malotraktore domácej výroby Viac info tel. Posielam aj poštou Svetlá na traktor,prídavné Svetlá,Svetlá na malotraktor,Svetlá na malotraktor domácej výroby,Svetlá na buginu,Svetlá v3s,Svetlá na vetriesku,Svetlá na V3S
Kosenie záhrad a uprava pozemkov.
Prosím čítajte s porozumením.Nehľadám koscov,kopačov,šoférov.... Mame profesionalne mulčovače na travu,naletové dreviny , žiadne smiešne krovinorezy z obchodných reťazcov. To čo Vám urobí niejaky pan na dôchodku za týždeň,my za hodinu. Ponúkme Vám kosenie, drvenie, mulčovanie s možným odvozom. Viď ponukový list: KOSENIE -Malotraktor KUBOTA s mulčovačom 1450mm 35,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu KOSENIE -Malotraktor KUBOTA s mulčovačom 1120mm 25,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu KOSENIE -Malotraktor BRANSON s mulčovačom 950mm 20,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu Traktorová kosačka CUB CADET 20,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu Bubnová kosačka VARI 15,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu ŠTIEPKOVAČ- Štiepkovač RAMBO 20,- € / Hod. 25,-€ prepravné bez DPH v rámci okresu Ponúkame taktiež frézovanie pňou a jeho likvidaciu. Minimálna cena objednávky kosenia je 100,- € Dušan Čambal - PRESTIGE s.r.o., Popradska 158, Hozelec Mobil: Kosíme po celom Slovensku,vždy sa vieme dohodnuť.
iseki geas 33s
Predám malotraktor ISEKI GEAS 33s. Originálny stav. MOTOR.3-valcový kvapalinou chladený diesel Výkon motora.33Hp 4x4 Najazdené 1139Mth Rok výroby 2000 manuálna prevodovka WOM-PTO.4 RÝCHLOSTI Počet prevod vpredu/vzadu 16/16 Posilovač riadenia Delené brzdy Hydraulické vyrovnávanie zadného zavesenia Pneumatiky predné/zadné 8-16/13,6-22 Zadné závesy 3body klimatizácia/topenie Rádio Prídavné svetlá vpredu/vzadu Malotraktor je v peknom originálnom stave nestriekaný, nemaľovaný, originál lak. Malotraktor sa predáva aj so snežným pluhom Cena je 13000 eur.
Malotraktor Forte PREDÁM/VYMENÍM
Predám alebo vymením malotraktor značky Forte. Jedná sa o jednoválcový naftový motor s výkonom 25HP. 4rýchlostny s možnosťou uzavierky. Je vybavený hydraulikou prerobenou na dvíhanie tažších pluchov napr. Elektrina prerabana na dobíjanie batérie cez alternátor plus montovaný bateriák. Je vhodý ako pracant na menšich poliach a záhradach. Je k nemu aj pluh. Traktor bol využivany len málo preto ho posúvam dalej Popripade vymením za štvorkolku s Špz!!!
Malotraktor - domáca výroba
Zdravím, predám jeep, buggy, malotraktor alebo aj traktor domácej výroby. Motor 1,5 benzin, Škoda 1203. Na motore je zrovnaná hlava, vymenené tesnenie pod hlavou a termostat. Vymenený olej a filter. Ma slabý ťah s najväčšou pravdepodobnosťou zanesený karburátor, ten nebol rozoberaný dosť dlho. Vyvára sa voda, asi upchatý chladič. Nemám na to čas.