inzercia, predaj, predám, bazár

Malotraktor Solis 26 na predaj, 5 rocna zaruka

Kategória: Ostatné

Dlhodobo najpredavanejsi malotraktor v ramci SR a CR. Predanych cez 500 kusov rocne. Vykon 26 HP, motor Mitsubishi 3 valec.
Na vyber z 3 prevodoviek a to 6+2 manual bez reverzu, 9+9 s reverzom, alebo hydrostat. Moznost instalacie vykurovanej kabiny s radiom, celny nakladac, predna hydraulika, atd.
Na vyber velke mnozstvo pridavnych zariadeny ako napriklad mulcovace, pluhy, rotavatory, kosy, balikovace, privesy, podkopy, prepravne boxy a mnoho ineho.

Technicky preukaz pre prihlasenie na SPZ v cene.
Mozny odpocet dph.
Moznost dopravy a zaskolenia.
Nove, 5 rocna zaruka.
Malotraktor Solis 26 na predaj, 5 rocna zaruka
Podobné inzeráty
Malotraktor Solis 26 na predaj
Dlhodobo najpredavanejsi malotraktor v ramci SR a CR. Predanych cez 500 kusov rocne. Vykon 26 HP, motor Mitsubishi 3 valec. Na vyber z 3 prevodoviek a to 6+2 manual bez reverzu, 9+9 s reverzom, alebo hydrostat. Moznost instalacie vykurovanej kabiny s radiom, celny nakladac, predna hydraulika, atd. Na vyber velke mnozstvo pridavnych zariadeny ako napriklad mulcovace, pluhy, rotavatory, kosy, balikovace, privesy, podkopy, prepravne boxy a mnoho ineho. Technicky preukaz pre prihlasenie na SPZ v cene. Mozny odpocet dph. Moznost dopravy a zaskolenia. Nove, 2 rocna zaruka.
Malotraktor Solis 26 na predaj, 5 rokov záruka
Dlhodobo najpredavanejsi malotraktor v ramci SR a CR. Predanych cez 500 kusov rocne. Vykon 26 HP, motor Mitsubishi 3 valec. Na vyber z 3 prevodoviek a to 6+2 manual bez reverzu, 9+9 s reverzom, alebo hydrostat. Moznost instalacie vykurovanej kabiny s radiom, celny nakladac, predna hydraulika, atd. Na vyber velke mnozstvo pridavnych zariadeny ako napriklad mulcovace, pluhy, rotavatory, kosy, balikovace, privesy, podkopy, prepravne boxy a mnoho ineho. Technicky preukaz pre prihlasenie na SPZ v cene. Záruka až 5 rokov. Dovoz a zaskolenie u zakaznika.
Bosch SKS 51E28 - Stolná umývačka riadu
Pošlem kuriérom alebo osobný odber je možný v MT. Inzerujem aj iné veci, napr. záhradný nábytok (napíšte a pošlem vám kompletnú ponuku). Tovar je čisto NOVÝ a nepoužitý, ale má rôzne oderky, poškodenia, viď. foto. Preto tá nízka cena. Stolná umývačka riadu BOSCH BOSCH SKS51E28EU v energetickej triede A + je vhodná do malých kuchýň alebo na chalupu. Kapacita umývanie je 6 súprav riadu. Myčka na riad ako darček pod vianočný stromček. Parametre: B00X7DH86G Značka: Bosch Model: SKS51E28EU Rozmery produktu: 50 x 55,1 x 45 cm Číslo modelu položky: SKS51E28EU Cyklus štandardnej kapacity: 6 Umiestnite nastavenia Energetická účinnosť: A + Účinnosť (10 tried): A +++ až D Vážená ročná spotreba energie: 174 Kilowatthodín ročne Vážená ročná spotreba vody: 2240 litrov Ročná spotreba energie: 174 Kilowatthodín ročne Ročná spotreba vody: 2240 litrov Sušenie úrovne hluku: 48 dB Umývanie úrovne hluku: 48 dB Výkon sušenia: A Úroveň hluku: 48 dB Ročná spotreba vody na celý štandardný program: 2240 litrov za rok Typ inštalácie: oddelený Číslo dielu: Špeciálne vlastnosti: Detekcia bremena, predvolená doba spustenia, indikátor zostávajúceho chodu, košík na príbory, nastaviteľný systém kôš, senzor Auqa, indikátor doplňovania oplachovacieho prostriedku, funkcia intenzívneho čistenia, krátky program, PowerDry Farba: kovové ozdoby Závažia: 21 kilogramov Počítadlo hĺbky: 50 centimetrov
Solárne / fotovoltaické sady pre ohrev vody
➡️ Teplá voda kdekoľvek chcete. Nezávislá od elektrickej siete a bez registrácie fotovoltaického systému. ✳️Dobry deň , poskytujeme odbornú montáž týchto solárnych setov. Či už u vás doma, v byte ,dome , záhrade alebo v dovolenkovom dome . V pripade záujmu, alebo otázok kontaktujte ma prostedníctvom e-mailu alebo na uvedenom telefónom čísle v inzeráte. ✳️Taktiež robíme rozvody bytových , domových jednotiek a fotovoltaického systému . 1️⃣ Sada solárneho kotla Professional 80 litrov 1000 wattov ➡️ cena ( od 2000€ do 2300€ ) 2️⃣ Sada solárneho kotla Professional 30 litrov 750 wattov ➡️ cena ( od 1600€ do 1900€ ) 3️⃣ Sada solárneho kotla profesionálna 10 litrov 500 wattov ➡️ cena ( od 1100€ do 1400€ ) ❇️ ceny sa pohybuju v rozmedzí v závislosti od potrebných komponentov k montáži. ❇️ cenu montáže vieme určit po osobnej prehliadke miesta montáže (východne Slovensko zdarma ) alebo telefonicky ✅ Úspora nákladov Teplá voda takmer zadarmo fotovoltaickou elektrinou. Vysoká ziskovosť vďaka nízkym počiatočným investičným nákladom a takmer žiadnym prevádzkovým nákladom! ✅ 3 ročná záruka na bojler 25 ročná záruka solárnych panelov + 5 ročná záruka na servis ✅ Digitálny displej na kotli LC displej poskytuje informácie o systéme, napr. teplota vody a prichádzajúca slnečná energia! ✅Všetky produkty sú nemeckej kvality ( fotovoltaika , solárne systémy , elektroinštalácia , solárne panely )
Fotovoltaicke panely 460Wp čierny rám LEAPTON
CENA UVEDENÁ s DPH V PONUKE AJ MENIČE, PRÍSLUŠENSTVO A MONTÁŽ Jednofázový ostrovný menič XN50IM-48 1080€ -možnosť pripojenia batérie -pre nabíjanie slúži integrovný solárny nabíjač MPPT, prípadne je možné nabíjať aj zo siete -možnosť pripojenia siete (sieť sa pripojí na vstup meniča a výstup meniča na záťaž, menič nemožno pripojiť paralelne k sieti) ako zálohy v prípade nedostaku energie z batérie alebo PV panelov -bez prietoku energie do siete -je možné nastaviť rôzne módy priorít a zákazov nabíjania a rôzne módy priorít a zákazov toku energie do záťaže -power faktor 1, čistý sinusový priebeh na výstupe -preťaženie 200% -možnosť zapojenia troch meničov pre trojfázovú sieť, možnosť paralelného zapojenia - podľa modelu -jednoduchá montáž, malé rozmery a hmotnosť -LCD displej -podľa modelu: komunikácia USB / RS232 / RS485 / WiFi / monitorovacie relé -podľa modelu: komunikácia s batériami Pylontech, Weco, Soltaro -IP21, -10°C až +50°C Najväčší japonský výrobca panelov (najväčší japonský výrobca panelov!) - spoločnosť zapísaná v zozname Tier 1 Bloomberg - 15 roky záruka na produkt! Solar Panel Leapton Solar 460W LP182-M-60-MH čierny rám Dodatočné výhody panelov LEAPTON: - články 9BB - Zlepšený tok prúdu umožňuje zníženie strát v dôsledku vyhrievaných článkov. - Vyšší výstupný výkon - Výstupný výkon modulov s polorezanými článkami 120 môže byť až 460 Wp. - Prispôsobenie sa drsnému prostrediu - Prešiel prísnymi testami korózie so soľou a amoniakom , ktoré vykonala TUV Nord. - Prevádzka s nízkym osvetlením - Zvýšená účinnosť v podmienkach nízkeho osvetlenia. -PID ochrana -Minimalizované straty na výnose v dôsledku unikajúceho prúdu. - Vysoká odolnosť proti zaťaženiu - Odolnosť proti zaťaženiu vetrom do 2400 Pa a zaťaženiu snehom do 5400 Pa (TUV Nord). -Panely majú všetky certifikáty požadované dodávateľmi na pripojenie do siete operátora. - Vysoko kvalitné konektory. 15 ročná záruka na produkt. 25 ročná záruka výkonu (po 10 rokoch 90% maximálneho výkonu, po 25 rokoch 80%). fotovoltaické panely, fotovoltaický panel
Fotovoltaické panely Leapton Solar 460W LP182-M-60-MH
CENA UVEDENÁ s DPH, čierny rám Najväčší japonský výrobca panelov (najväčší japonský výrobca panelov!) V PONUKE AJ MENIČE, PRÍSLUŠENSTVO A MONTÁŽ Jednofázový ostrovný menič XN50IM-48 1080€ -možnosť pripojenia batérie -pre nabíjanie slúži integrovný solárny nabíjač MPPT, prípadne je možné nabíjať aj zo siete -možnosť pripojenia siete (sieť sa pripojí na vstup meniča a výstup meniča na záťaž, menič nemožno pripojiť paralelne k sieti) ako zálohy v prípade nedostaku energie z batérie alebo PV panelov -bez prietoku energie do siete -je možné nastaviť rôzne módy priorít a zákazov nabíjania a rôzne módy priorít a zákazov toku energie do záťaže -power faktor 1, čistý sinusový priebeh na výstupe -preťaženie 200% -možnosť zapojenia troch meničov pre trojfázovú sieť, možnosť paralelného zapojenia - podľa modelu -jednoduchá montáž, malé rozmery a hmotnosť -LCD displej -podľa modelu: komunikácia USB / RS232 / RS485 / WiFi / monitorovacie relé -podľa modelu: komunikácia s batériami Pylontech, Weco, Soltaro -IP21, -10°C až +50°C - spoločnosť zapísaná v zozname Tier 1 Bloomberg - 15 roky záruka na produkt! Dodatočné výhody panelov LEAPTON: - články 9BB - Zlepšený tok prúdu umožňuje zníženie strát v dôsledku vyhrievaných článkov. - Vyšší výstupný výkon - Výstupný výkon modulov s polorezanými článkami 120 môže byť až 460 Wp. - Prispôsobenie sa drsnému prostrediu - Prešiel prísnymi testami korózie so soľou a amoniakom , ktoré vykonala TUV Nord. - Prevádzka s nízkym osvetlením - Zvýšená účinnosť v podmienkach nízkeho osvetlenia. -PID ochrana -Minimalizované straty na výnose v dôsledku unikajúceho prúdu. - Vysoká odolnosť proti zaťaženiu - Odolnosť proti zaťaženiu vetrom do 2400 Pa a zaťaženiu snehom do 5400 Pa (TUV Nord). -Panely majú všetky certifikáty požadované dodávateľmi na pripojenie do siete operátora. - Vysoko kvalitné konektory. 15 ročná záruka na produkt. 25 ročná záruka výkonu (po 10 rokoch 90% maximálneho výkonu, po 25 rokoch 80%). fotovoltaické panely, fotovoltaický panel