inzercia, predaj, predám, bazár

MÁM NA PREDAJ SPORÁK FIKO 60

Kategória: Ostatné

Mám na predaj nepoužívaný sporák na pevné palivo. Bolo v ňom len raz, zakúrené v garáži, na odskúšanie. Založil sa na dlhé roky bordelom.Nie je to Poľská výroba. Ale kvalitná socialistická šamotová výroba.
Cena 350 €
Dohoda
MÁM NA PREDAJ SPORÁK  FIKO 60
Podobné inzeráty
MÁM NA PREDAJ SPORÁK  FIKO 60
Mám na predaj nepoužívaný sporák FIKO 60 na pevné palivo. Rozmer výška:88 cm, šírka 75 cm, hĺbka 50 cm. Bolo v ňom len raz, zakúrené v garáži, na odskúšanie. Založil sa na dlhé roky bordelom. Nie je to Poľská výroba. Ale kvalitná socialistická šamotová výroba. Cena 350 € Dohoda
Sporak Thorma Okonom 85/Fiko de luxe
Predam pouzivany sporak v dobrom stave. Thorma Okonom 85/Fiko de luxe. Povodna cena cca 900 eur.
predam sporak THORMA FIKO 70 Nostalgia
Sporak je prakticky v stave noveho. Z dovodu neobyvania chalupy v nom bolo doslova iba zopar krat zakurene, povodna cena 1100eur.
Šporak na drevo
Dobrý večer mal by som na predaj veľmi pekný a zachovali šporak na drevo fiko
Zbytky látok
Predám kúsky látok na foto: I.Obrázok, látky 1,50€/ks 1.Šatovka,čierny podklad,fialové,okerove vzory,zmes 2.Tesil tyrkys 3.Tesil tmavošedý 4.Tkanina bavlna 5.Šatovkavka viac fareb,zmes,mám 3ks 6.Zelená tkanina lesklá, s leskou potlačov, zmes 7.Záclonovina farebná 8.Šatovka zmes 9.Tkanina bavlna II.Obrázok - látky 1€/ks 1.Tesil tyrkys 2.Tesil tyrkys 3.Tkanina bavlna PREDANÁ 4.Tkanina bavlna PREDANÁ 5.Tkanina čisto biela, bavlna 6.Tesil čierny 7.Tesil bordový 8.Tesil čierny III.Obrázok - látky 1€/ks Všetko sú to flanely,rozne farby IV.Obrázok - látky 0,80€/ks 1.Tkanina bavlna 2.Zelena tkanina lesklá,zmes PREDANÁ 3.Teplakoviná tmavomodrá,zmes 4.Tkanina bavlna 5.Šatovka bavlna PREDANÁ 6.Tkanina bavlna PREDANÁ 7.Tkanina s lesklou bielou potlačou,zmes, mám 4ks,vhodné na obrúsky 8.Šatovka čierna, zmes 9.Tesil tmavomodrý 10.Tkanina bavlna PREDANÁ 11.Záclonovina farebná 12.Flanel čierny, bavlna 13.Flanel bavlna V.Obrázok - látky 0,80€ 1.Tkanina bavlna 2.Tkanina bavlna 3.Úplet tmavomodrý, zmes 4.Tkanina zmes 5.Podšívka svetlomodrá, zmes 6.Tkanina vyšivaná, bavlna 7.Tkanina bavlna PREDANÁ 8.Šatovka bavlna PREDANÁ 9.Šatovka bavlna PREDANÁ 10.Tkanina bavlna PREDANÁ 11.Tkanina zmes 12.Úplet kremovy, bavlna 13.Šatovka, ĺahulinká, zmes PREDANÁ VI.Obrázok - látky 0,50€/ks 1.Tkanina zmes 2.Tkanina bavlna, mám 2ks 3.Tesil tmavošedý, mám 2ks 4.Polyester biely čisty,zmes Polyester biely,jemnučky bielý vzor,zmes 5.Polyester fialový, čistý, zmes 6.Tesil tyrkys 7.Tkanina vyšivaná, bavlna PREDANÁ 8.Zelená tkanina lesklá, s leskou potlačov, zmes 9.Tkanina bavlna 10.Tkanina bavlna PREDANÁ 11.Tesil bordový 12.Tesil oranžovy 13.Šatovka, zmes PREDANÁ VII.Obrázok - látky 0,50€/ks 1.Tkanina vyšivaná, bavlna 2.Šatovka,zmes 3.Tkanina ružovočervené kocky, PREDANÁ 4.Tkanina bavlna PREDANÁ 5.Šušťakovina, krásna zelenkavá farba, mám 2ks 6.Tkanina bavlna PREDANÁ 7.Šatovka,zmes 8.Flanel bavlna 9.Úplet zmes, mám 2ks 10.Tkanina bavlna PREDANÁ 11.Satén čierny hladký bez vzoru, mám 2ks 12.Tkanina s lesklou bielou potlačou,zmes 13.Plyš čierno-zlatý, mám 2 ks 14.Šatovka, ĺahulinká, zmes, mám 2ks 15.Podšivka svetlomodra, zmes 16.Tkanina, bavlna 17.Podšívka krémová, mám 2ks VIII.Obrázok - zelenkavá podšivka,cena 1€ Ix.Obrázok - Šifón krásnej pudrovej farby,mám viac pásov o rozmere: - rozmer 0,38x2m mám 5ks, cena 1,50€/ks - rozmer 0,38x3,60m mám 2ks, cena 3€/ks - rozmer 0,38x3,75m mám 2ks, cena 3€/ks - rozmer 0,77x2,00m mám 1ks, cena 3€/ks - rozmer 0,77x2,50m mám 5ks, cena 3,50€/ks Na SMS nereagujem, volajte, idealne piste na email a napište čislo látky, o ktorú máte záujem, aj z ktorej fotky je látka.
ÚŽASNÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ
DOBRÉ REALITY s.r.o. pobočka Brezno, Rázusova 33, v zastúpení Strmeňová Adriana, Vám ponúkajú na predaj rekreačný areál v Brezne, časť Zadné Hálny, ktorý leží na pozemku o výmere 7816 m2. Pozostáva zo samostatne stojaceho rodinného domu, apartmánového domu s veľkou spoločenskou miestnosťou a wellness centrom a dreveného zrubu. RODINNÝ DOM V rodinnnom dome (zast.plocha 218 m2) sa nachádzajú dve samostatné bytové jednotky. Jedna bytová jednotka pozostáva z kuchyne, samostatnej kúpeľne a WC, jedálenskej časti, obývacej časti a spálne na prízemí a dvoch spální a dvoch zabudovaných šatníkov v podkroví. Táto časť objektu bola v roku 2006 kompletne zrekonštruovaná, nová elektrika, voda, plastové okná, podlahy, kúpeľňa a WC, nový komín. Kúrenie je kombinované, elektrické a pevné palivo. Druhá bytová jednotka má samostatný vchod a nachádza sa tam vstupná chodba, komora kúpeľňa s WC, kuchyňa a jedna izba. Je však v pôvodnom stave a je nutná celková rekonštrukcia. APARTMÁNOVÁ DOM má 4 samostatné apartmány Apartmán 1 Priestrannou predsieňou sa prechádza do spoločenskej miestnosti so sedačkou, s krbom a LCD televízorom so satelitom, DVD (rádiom, CD prehrávačom). Spoločenská miestnosť je spojená s kuchyňou, ktorá je plne vybavená (elektrický sporák s keramickou platňou, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou). Na prízemí je samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a WC a ďalšie samostatné WC. Na poschodí sú dve samostatné štvorposteľové izby. Vykurovanie je centrálne, ale dá sa kúriť aj krbom. Apartmán 2 Priestrannou predsieňou sa prechádza do spoločenskej miestnosti so sedačkou, s krbom a LCD televízorom so satelitom, DVD (rádiom, CD prehrávačom). Spoločenská miestnosť je spojená s kuchyňou, ktorá je plne vybavená (elektrický sporák s keramickou platňou, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou). Na prízemí je samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a WC. Na poschodí je 6 posteľová samostatná izba. Vykurovanie je centrálne, ale dá sa kúriť aj krbom. Apartmán 3 Priestrannou predsieňou sa prechádza do spoločenskej miestnosti so sedačkou, s krbom a LCD televízorom so satelitom, DVD (rádiom, CD prehrávačom). Spoločenská miestnosť je spojená s kuchyňou, ktorá je plne vybavená (elektrický sporák s keramickou platňou, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou). Na prízemí je samostatná kúpeľňa s vaňou a umývadlom a samostatné WC. Na poschodí sú dve samostatné izby - 4-posteľová a 2-posteľová (manželská posteľ). Vykurovanie je centrálne, ale dá sa kúriť aj krbom. Apartmán 4 Priestrannou predsieňou sa prechádza do spoločenskej miestnosti so sedačkou, s krbom a LCD televízorom so satelitom, DVD (rádiom, CD prehrávačom). Spoločenská miestnosť je spojená s kuchyňou, ktorá je plne vybavená (elektrický sporák s keramickou platňou, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou). Na prízemí je samostatná kúpeľňa s umývadlom a WC. Na poschodí sú dve samostatné izby - 4-posteľová a 2-posteľová (manželská p