inzercia, predaj, predám, bazár

Manchester United

Kategória: Zberateľstvo

redám tieto futbalové karty hráčov Manchesteru United
Cena dohodou
Prosím písať na mail
*futbal,futbalové karty,panini,world cup 2022 nálepky,samolepky,futbalové nálepky,futbalové kartičky,futbal,futbalové nálepky,futbalové albumy,fifa panini
Manchester United
Podobné inzeráty
Futbalové karty/kartičky MANCHESTER UNITED
Predám futbalové karty Topps Chrome Stadium 2022 - MANCHESTER UNITED. Bruno Fernandes 1ks Jadon Sancho 2ks Peter Schmeichel 3 ks Eric Cantona 2ks Anthony Elanga 1ks Paul Scholes 2ks Raphael Varane 1ks Karty sú v 100% stave. Každá karta je za 1€ (+poštovné), v prípade väčšieho odberu sa vieme dohodnúť na zľave. Možný osobný odber v KE. Kontaktujte ma prosím emailom, číslo je vymyslené.
LEGO Creator 10272 Old Trafford Manchester United
Ponúkam zberateľské LEGO Creator 10272 štadión Old Trafford Manchester United. Bolo 2 krát poskladané a znova rozobraté do sáčkou podľa návodu. Komplet, nechýba ani jeden dielik lega.
Futbalové kartičky (Topps, Panini)
Predám futbalové kartičky z rôznych sérii Topps Champions League, Topps Merlin Heritage 97, Panini FIFA Score, Panini Donruss,... Okrem base kariet je tam naozaj veľa insertov a paraleliek. Mená ako Ronaldo, Messi, Mbappé, Bellingham, Saka, Foden, Salah, Benzema,... Taktiež veľa rookie kartičiek Gavi, Antony, Susic,... Kluby Liverpool, Chelsea, PSG, Manchester United, Manchester City, Barcelona,... Kartičiek je viac ako 230ks, nechce sa mi ich triediť a rád by som si uvoľnil miesto. Ku kartičkám pridám zdarma 30ks kartičiek zo série Topps Match Attax a Panini Adrenalyn XL. Cena 50€ + poštovné (zásielkovňa). Pri serióznom jednaní dohoda možná. V prípade záujmu prosím (z pracovných dôvodov) písať SMS, WhatsApp alebo mail.
Futbalové kartičky Match Attax Extra 2022/23 tímy - časť 1
Predám futbalové kartičky z najnovšej série Topps Match Attax Extra 2022/23. Predaj sa začal 8.2.2023. Manchester City - 5€ Liverpool - 3€ Chelsea - 3€ Arsenal - 2€ Manchester United - 3€ Aston Villa - 2€ Barcelona - 3€ Atletico Madrid - 2€ PSG - 5€ Monaco - 1€ Dortmund - 3€ Bayer Leverkusen - 2€ Lipsko - 2€ Ajax Amsterdam - 2€ PSV - 2€ Pri kúpe nad 15€ karty na posledných 2 obrázkoch grátis. Platba vopred na účet. Poštovné hradí kupujúci.
Futbalové kartičky (Topps, Panini)
Predám futbalové kartičky z rôznych sérii Topps Champions League, Topps Merlin Heritage 97, Panini FIFA Score, Panini Donruss,... Okrem base kariet je tam naozaj veľa insertov a paraleliek. Mená ako Ronaldo, Messi, Mbappé, Bellingham, Saka, Foden, Salah, Benzema,... Taktiež veľa rookie kartičiek Gavi, Antony, Susic,... Kluby Liverpool, Chelsea, PSG, Manchester United, Manchester City, Barcelona,... Kartičiek je viac ako 230ks, nechce sa mi ich triediť a rád by som si uvoľnil miesto. Ku kartičkám pridám zdarma 30ks kartičiek zo série Topps Match Attax a Panini Adrenalyn XL. Predám len ako celok. Cena 45€ + poštovné (zásielkovňa). V prípade záujmu prosím (z pracovných dôvodov) písať SMS, WhatsApp alebo mail.
Futbalové kartičky (Topps,Panini 240ks+limitovaná kartička)
Predám futbalové kartičky z rôznych sérii Topps Champions League,, Panini FIFA Score, Panini Prizm Premier League, Panini Mosaic Euro 2020, žiadne Match Attax ani Adrenalyn XL! Okrem base kariet sú tam aj pekné inserty a paralelky. Mená ako Ronaldo, Messi, Haaland, Salah, Ibrahimovič, de Bruyne... Kluby Liverpool, PSG, Manchester United, Manchester City, Barcelona, Real Madrid, ale aj národné tímy Francúzsko, Anglicko, Nemecko, Argentína, Taliansko,... Medzi všetkými týmito kartičkami sa nachádza aj jedna limitovaná a to Rodrygo z Realu Madrid v limite 41/75! Kartičiek je cca 240ks, nechce sa mi ich triediť a rád by som si takto hromadne uvoľnil miesto. Predám len ako celok. Cena 70€ + poštovné (zásielkovňa), čo vychádza cca 0,30€ za kartičku. V prípade záujmu prosím (z pracovných dôvodov) písať SMS, WhatsApp alebo mail.