inzercia, predaj, predám, bazár

Manga - Attack on Titan a Jujutsu Kaisen

Kategória: Cudzojazyčná literatúra

Všetko je ako nové, raz čítané.

Attack on Titan Box Season 1 Part 1 - 35€
Attack on Titan Box Season 1 Part 2 - 35€
Jujutsu Kaisen 0 - 8€
Jujutsu Kaisen 1 - 8€

V pripade zaujmu pište na email.
Manga - Attack on Titan a Jujutsu Kaisen
Podobné inzeráty
Predám manga box set Attack on titan
Manga box set-y sú nové, nečítané. Cena za prvý box je 35€ + dobierka - obsahuje prvé 4 časti mangy Attack on titan v anglickom jazyku. Druhý box je v cene 25€ + dobierka a obsahuje ďaľšie 4 diely mangy Attack on titan- časti 5,6,7,8. V prípade záujmu o oba sety je možná cena dohodou. Kontakt mailom alebo tel. číslom.
Manga Attack on titan
Manga Attack on titan 1-9. Raz prečítané. Anglicky jazyk. Cena za kus 7€ alebo spolu 52€ +poštovné alebo osobný odber NZ
My Hero Academia Manga Vol. 1-24 v angličtine
Predám anglické manga My Hero Academia časti 1-24. V dobrom stave, nič nie je zničené. Cena 1 dielu je 6€. Predám len všetky naraz. Len osobný odber v Bratislave. Kontaktujte ma len cez SMS prosím.
fantasy, manga v nemeckom jazyku
Predám nasledovné knihy v nemeckom jazyku. Jedná sa prevažne o komiksy a mangu. Alex Alice – Siegfried (Vol.1, Hardcover) Alex Alice – Siegfried II: Die Valkyre (Vol.2, Hardcover) cena: : 15€/ks, 27€/obe časti - obe časti sú nečítané, v perfektnom stave, zakúpené len na zberateľské účely (First Edition) manga Psychic Detective Yakumo (Band 1, Band 2) (PREDANÉ) Wolfgang Herrndorf – Tschick (PREDANÁ) Uvedené ceny sú bez poštovného (posielam aj cez Zásielkovňu). Osobný odber je možný v Senci alebo v Bratislave. V prípade akýchkoľvek dotazov ma neváhajte kontaktovať e-mailom. :)
Manga - The girl from the other side
Predám novú nečítanú mangu v angličtine Girl from the Other Side: Siuil A Run od NAGABE. Dostupná manga Vol. 2 Vol. 3 Vol. 4 Vol. 5 Vol. 8 Vol. 9 Vol. 11 Dôvod predaja: dostala som inú verziu (knihy sú nové, prišli mi pred pár dňami, v prípade záujmu vám viem poslať aj doklad o kúpe) Cena za kus je 10 EUR + poštovné. V prípade záujmu o všetky je cena 60 EUR. Možný je aj osobný odber. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na mail, číslo je vymyslené.
Manga
Original japonska manga