inzercia, predaj, predám, bazár

MARIKA GOMBITOVA - ULOMKY SPOMIENOK

Kategória: Ostatné

Predam knihu Marika Gombitová - Úlomky spomienok
nová, nečítaná, nelistovaná - nevhodny dar

osobny odber mozny Vrable a okolie, pripadne zasielkovňa
MARIKA GOMBITOVA - ULOMKY SPOMIENOK
Podobné inzeráty
Predam knihu o Marike Gombitovej
Predam tuto knihu Marika Gombitova - Ulomky spomienok - ktora napisala samotna Gombitova, o svojom detstve,živote, kariere, havarii, a terajsom živote Kniha je ako nova, nepopisana, vhodna aj ako darček Poslem aj postou
Miroslav Graclik - rozne tituly cz top stav
Ponukam tieto tituly - Marika Gombitova, - ulomky vzpominek, 2016, Marika Gombitova 2008,Dagmar Havlova,Zena za pultem,Chalupari,Hvezdy stribrneho platna, Fenomen Dada,Hvezdy popu, ktere ste milovali 1,2, Jirina Svorcova - osobne,stav výborny cestina, knihy zasielam postou, alebo knihy si mozete prevziat osobne aj cez vikendy!! Za stav a kvalitu vzdy rucim!!Kontakt - telefonicky, formular, NA SMS NEREAGUJEM!! Knihy su vhodne ako darcek, alebo do zbierky!!
Babička rozprávaj - kniha na uchovanie spomienok
Predám novú knihu na uchovanie spomienok : Babička rozprávaj. Doplňovacia kniha pre zaznačenie spomienok a príbehov vašej babičky. Otvorená kniha na zaznamenávanie spomienok vašej babičky od detstva po súčasnosť. Cena knižky je 15e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Dedko rozprávaj & Babička rozprávaj
Dobrý deň, Predám nové knihy na uchovanie spomienok: Babička rozprávaj (nová/otvorená). Dedko rozprávaj (nová/zabalená). Doplňovacie knihy pre zaznačenie spomienok a príbehov vašich starých rodičov. Otvorená kniha na zaznamenávanie spomienok vašej babičky/dedka od detstva po súčasnosť. Nestihli ste kúpiť darček svojim starým rodičom? Toto je pre nich skvelý darček pod stromček. Cena 30eur za obe. Pri rýchlom jednaní za 25e Osobný odober: HE/VT. Prosím nevolať. Písať iba mail/SMS. Ďakujem.
Predám knihy
Možný osobný odber v BA. Transporty nádeje 5 e Proti prúdu 5 e Noc po fronte 5 e Výlet na Devín 5 e Svedkovia mojej doby 5 e Úlomky ženy Úlomky ženy 2 spolu za 11 e Okamžiky rozhodnutí 10 e Ako získať vplyv a dôveru 6 e Veľká domáca kuchárka 2 - 9 e Bráňte sa jedlom 9 e
Úlomky ženy
Predám knihy Úlomky ženy Spolu za 14€ Knihy sú nové, nepoškodené.