inzercia, predaj, predám, bazár

Marker Duke EPF 16

Kategória: Skialpy

Predám používané skialp/freeride viazanie Marker
Cena nového bola cez 400€
Viazanie je plne funkčné, bez závad
Marker Duke EPF 16
Podobné inzeráty
Marker Crampon (harsajzne) 113
Predam nepouzite harsajzne Marker SKI Crampon velkost 113 (pisu, ze sirka lyzi max 106mm). Kupovane z nemeckeho sport conradu. Nikdy som ich nepouzil pretoze som nakoniec menil viazanie na inu znacku. Su k tomu dvojake uchyty, tasticka a navod. Pasuju na viazania Marker Duke EPF, Marker Baron EPF, Marker Tour EPF. Osobny odber BA alebo PD, pripadne Packeta,..
NOVE viazanie  MARKER F12 TOUR EPF S 265-325 110MM
Rámove SKIALP-FREERIDE viazanie. Konštrukcia je identická s Tour F12, navyše má viazanie EPF (extended power frame) rozšírenú základňu. Doska, o ktorú sa fixuje rám viazania pri zjazde, je o 10mm širšia. Minimálna šírka lyže pod nohou, na ktorú je možné EPF vizanie namontovať je 88 mm. Dlžka skeletu lyžiarky v rozmedzí 265-325mm. EPF poskytuje lepší prenos energie na hranu lyže a sily, ktoré pôsobia pri náklone.
Skialp viazko Marker F12 Tour EPF
Ponúkam predmetné viazko, použité avšak stále ako nové. Prešiel som na techové. Dohoda na cene možná. Viac info tu:
Fischer Watea + Duke PT16 + palice + Atomic vak
Predám skialp a freeride set (2v1 všetko viete robiť v 1 topánke!). Ide o lyže Fischer Watea s viazaním Duke PT16 s palicami a retro lyž.vakom Atomic (do 2,2m). Marker Duke PT16 je najlepšie viazanie skialpové a freeridové za rok 2020-2021 ! Na týchto lyžiach viete lyžovať v klasických lyžiarkach, alebo šlapať a lyžovať aj v skialp tzv. pinových skialpových. Len sa upraví špička - viz foto. Dá sa krásne lyžovať v hlbokom snehu, i na piste. Kde chcete. .... Len nové viazko ma stálo 480E, ostatné veci máte grátis....
Fischer Watea + Duke PT16 + palice + pásy a Atomic vak
Predám skialp a freeride set (2v1 všetko viete robiť v 1 topánke!). Ide o lyže Fischer Watea s viazaním Duke PT16, pásmi a s palicami a retro lyž.vakom Atomic (do 2,2m). Marker Duke PT16 je najlepšie viazanie skialpové a freeridové za rok 2020-2021 ! Na týchto lyžiach viete lyžovať v klasických lyžiarkach, alebo šlapať a lyžovať aj v skialp tzv. pinových skialpových. Len sa upraví špička - viz foto. Dá sa krásne lyžovať v hlbokom snehu, i na piste. Kde chcete. .... Len nové viazko ma stálo 480E, ostatné veci máte grátis....
Fischer Big Stix 192cm 122mm stred viazanie Marker grifon 13
Predám tieto úžasné freeridove lyže s pevným viazaním s možnosťou nastavenia na klasickú aj skialpovu lyžiarku. Vhodné pre pokročilého lyžiara od cca 180cm a viac. Lyže sú dokopy 5 použite- na pár drobných škrabancov sú ako nové. Nepoškodené! V prípade záujmu viem za doplatok pridať čisto nove ŠLAPACIE skialpové viazanie FritschiVipecEVO alebo Marker F 12 Tour EPF. Ak ťa inzerát zaujal ale nie si si istý či sú to lyže pre teba- volaj, alebo píš SMS - ja odvolám. Pozri aj moje ostatné inzeráty :)