inzercia, predaj, predám, bazár

Marks Spencer - Komplet: sako + púzdrové šaty

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám krásny komplet: sako + púzdrové šaty. Farba antracitová šedá, efektné štepovanie, kvalitný materiál, sako aj šaty podšité.
Málo nosené, veľmi elegantné.

Zn.Marks Spencer
Veľ.12
Cena:55 € + poštovné 2.trieda doporučene.

Triedim skrine a šatník, pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Marks Spencer - Komplet: sako + púzdrové šaty
Podobné inzeráty
Saty Marks&Spencer
Predam nove puzdrove saty zn Marks&Spencer, este s visackou, povodna cena 73 €, velkost 40, osobny odber BA pripadne plus postovne
Predam Numoco – Dámske červené puzdrové mini šaty 103-2
Predam Numoco – Dámske červené puzdrové mini šaty 103-2 Klasické puzdrové mini šaty bez rukávov sú v páse strihnuté, majú vložené dva záhyby vpredu a zapínanie vzadu na zips. Súčasťou je krátky rázporok na zadnej časti šiat. LIMITOVANÁ EDÍCIA Dodanie cca 5-10 pracovných dní VEĽKOSŤ XS + postovne Biznis, Dnes objednaj, zajtra obliekaj, Koktejlové, Letné, Puzdrové, Šaty, sukne Značiek: Anjelsky krásne, Biznis, Diabolsky originálne, Jar/Leto, Jar/Leto 2016, Mini, Numoco, Párty, sexy, Soft Office, street, Trendy
Rôzne šaty 3x  - puzdrové, kvietkované, na telo
Čierne puzdrové 5 e spoločenské/kokteil puzdrové šatičky - niekoľkokrát oblečené, ale stále v super stave. Origiálne - ručne našité flitre na vreckách. Veľkosť 38. Šaty s kvetinovou potlačou PREDANÉ Obtiahnuté puzdrové béžovo-čierne 4 e Úplne nové, veľkosť XS/S. Čierne bolerko s trblietkami prihodím zdarma. + poštovné, alebo osobný odber RK - platba vopred na účet, na dobierku posielam len pri vyšších sumách. Píšte prosím, číslo je vymyslené.
Puzdrové čierne šaty so sakom
Párkrát oblečené puzdrové čierne šaty podšité vzadu zips spolu so sakom /tiež podšité/ bez známok nosenia skoro ako nové. Zn. Marks& Spencer. Veľkosť 14 čiže 42. Cena spolu 29,- EUR. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Dámske čierne čipkované šaty Marks&Spencer
Ponúkam na predaj tieto krásne čierne čipkované kokteilové šaty zn. MARKS&SPENCER. Veľkosť UK 14, sedia na M. *krátke rukávy *priliehavý strih *výstrih do V *vzadu zapínanie na zips *podšívka *kvalitný materiál *elastické Šaty boli profesionálne skracované na dĺžku tesne nad kolená. Aktuálna dĺžka od ramena 96 cm. Raz oblečené - ako nové. Cena 5€+poštovné. Na dobierku posielam len po prevode poštovného vopred.
5-9e/ks dámske L-XXL slávnostné spoločenské šaty
9€ nádherné zamatové smaragdové slávnostné šaty - veľk.XL, celé mierne elastické, krásne sa prispôsobia a obopínajú postavu, jemne menia farbu v odlesku - ale nie sú lesklé, sú matné, u krku ozdobené zlatou retiazkou, z prednej aj zo zadnej strany majú výstrih - prvá foto je z predu, druhá foto je zo zadu, zapínanie je na zips, dĺžka cca 140, šírka pod pažami cca 47 5€ zamatové slávnostné šaty - veľk.XXL, farba kráľovsky modrá (konkrétne Ľadová chaber), celé sú v jednej farbe, na postave vyzerajú lepšie než na tejto fotke :) dĺžka cca 105, šírka pod pažami cca 55 9€ puzdrové šaty s dlhým sakom - veľk.XXL, ideálny slávnostný komplet, celé mierne elastické aj sako aj šaty, celé aj sako aj šaty sú všade rovnako lesklé, obidvoje z rovnakej látky (závisí ako sa natočí foťák a blesk) sako s dlhým rukávom - dĺžka cca 110, šírka pod pažami cca 55, šaty bez rukávov - dĺžka cca 107, šírka pod pažami cca 54 5€ spoločenské šaty - korzet + dlhá sukňa + štóla - veľk.L, vhodné na slávnostnú príležitosť - plesové, večerné, popolnočné, na stužkovú, maturitné, redový, dvojdielny kostým: sukňa dĺžka cca 110, pás cca 41, korzet sa dá prispôsobiť na šnurovanie, šatka dĺžky až 150 cm VIAC NEMERIAM ANI NEFOTÍM ďakujem za pochopenie všetky veci sú doma v skrini, žiadna krabica v sklepe (nesmrdia!) prevzatie osobne v BA alebo poštovné +3 € (dobierkou neposielam) INZERÁT PLATÍ DO ZMAZANIA kontakt mailom alebo telefonicky (na sms nereagujem)