inzercia, predaj, predám, bazár

Martini Palaronda Prinaloft Hybridná bunda

Kategória: Turistika, horolezectvo

Nová s visačkou
Katalógová cena 250€
Veľkosť S

Hybridná pánska bunda Martini Palaronda ponúka vpredu ľahkú izoláciu, ktorá chráni pred chladným vetrom a nepríjemným počasím. Ostatné časti bundy sú tvorené vysokopriedušnou funkčnou tkaninou vďaka čomu bunda ponúka vynikajúci komfort pri nosení a pri riadení vlhkosti. Materiál je so špeciálnou povrchovou úpravou SOFIGUARD®, ktorá zaisťuje ochranu proti vode. Bundu oceníte najmä na náročnejších túrach a pri náhlych zmenách počasia v horách, ako je zníženie teploty a nečakaný vietor.

Obojsmerný predný zips
Dve vrecká na ruky so zipsom
Primaloft® Gold 40 g vpredu
Zrezaná kapucňa
Elastický lem na kapucni, rukávoch a páse
Reflexná potlač na rukáve
Martini Palaronda Prinaloft Hybridná bunda
Podobné inzeráty
Martini Palaronda Primaloft Hybridná bunda
Nová s visačkou Katalógová cena 250€ Veľkosť S Hybridná pánska bunda Martini Palaronda ponúka vpredu ľahkú izoláciu, ktorá chráni pred chladným vetrom a nepríjemným počasím. Ostatné časti bundy sú tvorené vysokopriedušnou funkčnou tkaninou vďaka čomu bunda ponúka vynikajúci komfort pri nosení a pri riadení vlhkosti. Materiál je so špeciálnou povrchovou úpravou SOFIGUARD®, ktorá zaisťuje ochranu proti vode. Bundu oceníte najmä na náročnejších túrach a pri náhlych zmenách počasia v horách, ako je zníženie teploty a nečakaný vietor. Obojsmerný predný zips Dve vrecká na ruky so zipsom Primaloft® Gold 40 g vpredu Zrezaná kapucňa Elastický lem na kapucni, rukávoch a páse Reflexná potlač na rukáve
Salewa bunda agner hybrid dámska S
Predám perovu bundu par krát pouzitu veľkosť S / 36 Salewa Agner Hybrid women jacket čierna na turistiku / lezenie / skialpinizmus . Pôvodná cena 340€ Nová cena 199€ Popis : Hybridná páperová bunda Agner je hybridná izolačná vrstva pre vysokohorské lezenie, kde intenzívnemu vedeniu často predchádza dlhé a chladné istenie. Dizajnéri spoločnosti Salewa využívajú mapovanie tela, aby presne prispôsobili konštrukciu a materiály schopnosti tela izolovať a zvládnuť ako bleskové ochladenie počas pokojového obdobia, tak aj prehriatie počas aktivity.výsledná hybridná konštrukcia poskytuje teplo iba tam, kde ho potrebujete, a eliminuje zbytočnú izoláciu. Vysoko hrejivé prachové perie 90/10 s výplňou 750 g je umiestnené iba na trupe, chrbte a ramenách, zatiaľ čo pružný, ľahký softshell odolný voči skalám je použitý v oblastiach, kde lezci potrebujú väčšiu priedušnosť a voľnosť pohybu. skutočné tajomstvo hybridnej páperovej bundy Agner však spočíva v tom, že jej páperové komory nie sú zošité, ale spojené a medzi prepážkami sú laserom vyrezané perforácie, ktoré umožňujú aktívne prúdenie vzduchu, takže prebytočné telesné teplo môže unikať.výsledkom je super vysoký pomer tepla a hmotnosti a super malá zbaliteľnosť. Hybridná páperová bunda Agner má tiež ľahkú kapucňu s helmou pre väčšiu ochranu pred chladom. Spodná časť ramien, bočné panely, spodný lem a kapucňa sú vyrobené z novej generácie softshellovej tkaniny Salewa, ktorá je odolná voči skalám a je štvorsmerne strečová, čo zaisťuje priedušnosť a voľnosť pohybu potrebnú pri lezení. Pozri aj ostatné moje inzeráty v kategórii...
Turistický set Schöffel a Martini+tričko Napapijri ZDARMA
PRI ODBERE CELÉHO SETU KRÁSNA, NEPOŠKODENÁ A UNIKÁTNA POLOKOŠELA NAPAPIJRI VO VELKOSTI L ZDARMA!!! Predám kvalitné, nepoškodené pánske turistické oblečenie Schöffel a Martini v 100% stave, vhodné aj na voľný čas. Turistický komplet je vhodný na výšku 180-190 cm: - maximálne zachovalé zateplené unisex nohavice Martini s odnímateľnými trakmi v 100% stave. Veľkosť pánska 50 alebo dámska 42 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 97,5 cm - šírka pásu 32-50 cm (pogumovaný) - šírka bokov 50 cm - vnútorná dľžka nôh 74 cm Cena 33,-€ Schöffel Austria Power Team Softech - špičková hrubá unisex softech bunda v nepoškodenom, 100% stave. Veľkosť L-XL, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku: 68 cm - dľžka rukáv od ramena 68 cm - šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 58 cm - šírka pásu 54 cm (nastaviteľný!). CENA: 29,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Geographical Norway a Martini + tričko Napapijri
PRI ODBERE CELÉHO SETU KRÁSNA, NEPOŠKODENÁ A UNIKÁTNA POLOKOŠELA NAPAPIJRI VO VELKOSTI L ZDARMA!!! Predám kvalitné, nepoškodené pánske turistické oblečenie Geographical Norway a Martini v 100% stave, vhodné aj na voľný čas. Turistický komplet je vhodný na výšku 180-190 cm: - maximálne zachovalé zateplené nohavice Martini s odnímateľnými trakmi v 100% stave. Veľkosť pánska 50 alebo dámska 42 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 97,5 cm - šírka pásu 32-50 cm (pogumovaný) - šírka bokov 50 cm - vnútorná dľžka nôh 74 cm Cena 33,-€ Geographical Norway - špičková páperová bunda v nepoškodenom, 100% stave. Veľkosť XL, vhodná na výšku 180-190 cm. CENA: 40,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Geographical Norway, Martini Alpine a rukavice Ortovox
Geographical Norway Reine - prekrásna dámska hrubá softshell bunda najvyššej kvality v 100% stave. Bunda REINE LADY od GEOGRAPHICAL NORWAY je vyrobená zo 96% polyesteru a 4% elastanu. Fleece vnútro bundy je vyrobené zo 100% polyesteru. Bunda má odnímateľnú kapucňu na zips, zapínanie bundy je na zips. Bunda má 3 vonkajších vreciek, dve vnútorné vrecká. Veľkosť dámska M, presné rozmery: - celková dľžka od krku 64,5 cm - dľžka rukáv od ramena 62 cm - šírka pod pazuchou 50 cm - šírka pásu 48 cm (pogumovaný!). CENA: 60,-€. Dalej na predaj krásna dámska turistická - outdoorová - skialp softshell mikina Martini Alpine s kapucňou v 100% stave. Špičkový elastický materiál s krásnym dizajnom. Veľkosť dámska 40/L, presné rozmery: - celková dľžka od krku 62 cm - dľžka rukáv od ramena 62 cm - šírka pod pazuchou 50 cm - šírka pásu 50 cm (pogumovaný!). CENA: 40,-€. Dalej predám špičkové lezecké palčiaky/rukavice Ortovox v 100% stave, bez poškodenia. Veľkosť pánska M/L. CENA: 30,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Geographical Norway a primaloft bunda Martini Alpine
Predám špičkovú turistickú - outdoor bundu Geographical Norway v stave ako nová, vhodná na turistiku, outdoorové aktivity alebo na bežné používanie. Veľkosť pánska L, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku: 74,5 cm - dľžka rukáv od ramena 71,5 cm - šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 54,5 cm - šírka pásu 56 cm (pogumovaný, nastaviteľný). CENA: 49,-€. Dalej predám špičkovú tenkú páperovú primaloft bundu Martini Alpine. Cena týchto búnd sa pohybuje na internete od 200,-€ a viac. Velkosť L, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku: 69 cm - dľžka rukáv od ramena 71 cm - šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 58 cm - šírka pásu 52 cm (nastavitelný!). CENA: 60,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné).