inzercia, predaj, predám, bazár

Masazna postel Ceragem M3500

Kategória: Zdravie a krása

Predam pouzivanu, ale funkcnu a vo velmi dobrom stave masaznu postel Ceragem M3500.
Osobny odber Stupava.

Masazna postel Ceragem M3500
Podobné inzeráty
Masážne lôžko Ceragem
Ponúkam vo výbornom stave, veľmi málo používané, relaxačno-masážne lôžko CERAGEM Master CGM-M3500 s príslušenstvom. CERAGEM je plnoautomatizované medicínske terapeutické masážne lôžko, ktoré v sebe spája tlakovú masáž s hĺbkovo pôsobiacim dlhovlnným infračerveným teplom emitovaným jadeitovými kameňmi a špeciálnymi epoxidkarbónovými platňami. Ponúka intenzívny relax a celkové uvoľnenie. CERAGEM lôžko nelieči následky, ale odstraňuje skutočné príčiny mnohých onemocnení a bolestí. Všetko príslušenstvo pribalim. Pripadne v rámci Ba viem prijst' a zapojiť. Veľa zdravia a pekný deň prajem!
Masážne lôžko Ceragem
Ponúkam vo výbornom stave, málo používané, relaxačno-masážne lôžko CERAGEM Master CGM-M3500 s príslušenstvom. CERAGEM je plnoautomatizované medicínske terapeutické masážne lôžko, ktoré v sebe spája tlakovú masáž s hĺbkovo pôsobiacim dlhovlnným infračerveným teplom emitovaným jadeitovými kameňmi a špeciálnymi epoxidkarbónovými platňami. Ponúka intenzívny relax a celkové uvoľnenie. CERAGEM lôžko nelieči následky, ale odstraňuje skutočné príčiny mnohých onemocnení a bolestí. Všetko príslušenstvo pribalim. Pripadne v rámci Ba viem prijst' a zapojiť. Veľa zdravia a pekný deň prajem!
Masážne lôžko CERAGEM M 3500
Ponúkam na predaj skoro ako nové masážne lôžko CERAGEM. Ceragem je plnoautomatizované medicínske terapeutické lôžko, ktoré v sebe spája tlakovú masáž s hĺbkovo pôsobiacim dlhovlnným infračerveným teplom emitovaným jadeitovými kameňmi a špeciálnymi epoxidkarbonovými platňami. Ponúka intenzívny relax a celkové uvoľnenie. Ceragem lôžko dokáže účinne pomôcť aj pri rôznych diagnózach a zdravotných ťažkostiach. Účinne pôsobí najmä na svaly, na chrbticu, na kosti a kĺby, na krvný obeh, na nervovú sústavu a na psychiku.
Masážna posteľ CERAGEM
Predám masažnu postel CERAGEM. Málo používaná v dobrom stave. Cena- možná dohoda. Doprava v rámci okresu v cene
Ceragem E
Na predaj masážna posteľ CERAGEM v TOP stave.Predáva sa z dôvodu nevyužitia,je mesiac po servisnej prehliadke.Cena je uvedená+možná dohoda
Ceragem Master V3-E CGM MB-1101
Predám masážna posteľ CERAGEM MASTER V4. Vo výbornom stave. V prípade záujmu ma kontaktujte.