inzercia, predaj, predám, bazár

Masažna taburetka

Kategória: Ostatné

Na predaj masážna taburetka
V stave nevyužitá
Masažna taburetka
Podobné inzeráty
Hrejivá masážna podložka,mix
Predám nová Medisa Hrejivá masážna podložka Automatické vypnutie časovačom po 15 minútach Ovládanie ovládacím modulom/tlačidlami 5 voliteľných masážnych programov 4 voliteľné oblasti masáže: horná časť chrbta, spodná časť chrbta, stehno a lýtko 2 stupne intenzity každej masážnej oblasti Extra mäkký a pohodlný poťah Upokojujúca hrejivá funkcia a pohodlná vibračná funkcia na celé telo Vankúš v oblasti hlavy prispieva k pohodlí pri ležaní Praktické bočné vrecko na diaľkové ovládanie, cena 50€,vhodné aj ako darček, Celoročná prikrívka z dvoch častí sa dá kedykoľvek rozložiť a spojiť. Spájanie a rozpájanie dvoch prikríviek do jedného celku je riešené pomocou umelohmotných sponiek rozmiestnených ktoré jednoducho zapnete,cena 22€,dva krát použitý ručný vysávač 15€,nová sada kôš 12€,zostava zrkadlo 12€, Osobný odber v DK.
Masážna posteľ CERAGEM
Na predaj masážna posteľ CERAGEM v TOP stave.Predáva sa z dôvodu nevyužitia,nebola prenášáná,stojí na jednom pôvodnom mieste v byte dôchodkyne.Cena je uvedená+možná dohoda
Masážna podlozka
Masazna podlozka vhodna na kazde kreslo stolicku,ma nahrevne hlavice da sa masirovat cely chbat,zvlat spodok zvlast vrch.
Masážna vanička,obliečka na vankúšik, stoličky
Predám nová masážna vanička na nohy 50€,nová dekoračná obliečka na vankúšik 40x40cm cena za jeden kus 5€,mám tri kusy,dve retro biele kuchynské stoličky vhodné na renováciu cena za jednu 15€,osobný odber v DK.
Solo repraky masaž. vesta el. el. mas. poduška aj ine veci
1Solo repraky 2x supravy za1sup. cena 5eu 2.WinfastDTV2000h s preloženym navodom do s.j. cena 5eu 3.Zachovaly Monitor cena 25eu 4.Zachovala žehlička cena 3eu 5.Zachovaly luster cena 10eu 6.SUPER SWEEPER-NOVY-cena 10eu 7.El.Masažna poduška na stoličku-NOVA cena 10eu 8.EL.Masažna vesta zachovala cena 4eu 9.Kabela na PC-NOVA cena 4eu 10.Nakupna taška-NOVA cena 4eu Ak by bol zaujem???? o všetko ???? ceny na každom kuse je o polovicu menej Zaujem v sprave alebo tel.????
Prenosná masážna podložka shiatzu 3v1 TOPCOM SMC-3000
Shiatsu masážna podložka, 6 druhov masáži, 3 rýchlosti, prehmatávacia, krútiaca, a vibračná masáž, bodová masáž, bodová a krútiaca masáž, nadstaviteľné masážne valčeky, ľahké a skladné, predvádzacia funkcia, modrá LED iluminácia masážnych hláv, jednoduché ovládanie. Masážny vankúš SHIATSU ponúka uvoľnenie ako po skutočnej masáži. 3 krútivé masážne programy (celkový, dolný, horný) 3 valcovacie masážne programy (celkový, dolný, horný) 3 výkyvné masážne programy (celkový, dolný, horný) Bodová masáž Shiatsu a výkyvná masáž Vibrácie (nízke / stredné / vysoké) Nastaviteľná šírka masážnych valčekov Vhodný pre väčšinu kresiel Ľahký a jednoducho prenosný Ukážkový režim Funkcia automatického načasovaného vypnutia: 15 min Jednoduchá obsluha ovládača Modré podsvietenie (LED diódami) masážnych hlavíc S funkciou vyhrievania Pôvodná cena 163,42 eur. Málo používaný.