inzercia, predaj, predám, bazár

Masážny vankúš na šiju

Kategória: Zdravie a krása

Predám masážny vankúš na šiju. Na relaxáciu a uvoľnenie svalstva,
všestranne použiteľný aj na nohy,
4 protichodne rotujúce masážne hlavy s vnútornou a vonkajšou rotáciou.
Zapínateľná tepelná funkcia so svetlom, s fixačným pásom so suchým zipsom, mäkký poťah s veľkým, priedušným sieťovým povrchom.
Automatické vypnutie po cca 15 minútach.
Vrátane sieťového adaptéra
Snímateľný poťah (100 % polyester) – môže sa prať v práčke do 30 °C
Masážny vankúš na šiju
Podobné inzeráty
Predám masážny vankúš Shiatshu
Predám masážny vankúš Shiatshu. Využite hocikde na tele. Plne funkčný, nepoškodený, nepoužívany. Pevná cena 20€ už vrátane poštovného/ dobierka. Alebo osobne stretnutie. Kontaktujte ma prosím cez formulár. Inzerát je aktuálny pokiaľ ho čítate. Popis Na uvoľnenie a relaxáciu svalstva 4 protibežne rotujúce masážne hlavy – s vnútornou a vonkajšou rotáciou Zapínateľná tepelná funkcia so svetlom So suchým zipsom na upevnenie Mäkký poťah s veľkou, priedušnou plochou zo sieťovinovej tkaniny Jednoduchá obsluha pomocou ručného prepínača Automatické vypnutie po cca 15 minútach Odnímateľný poťah – možnosť prania v práčke do 30 °C Vrátane sieťového zdroja Masážny vankúš na šiju: všestranne použiteľný na krk aj nohy Masážny vankúš na chrbát: všestranne použiteľný na chrbát a nohy Technické údaje Sieťový zdroj: vstupné napätie 100 – 240 V~ 50/60 Hz; výstupné napätie 12 V Masážny vankúš : výkon: 12 W Masážny vankúš rozmery: cca 33 x 23,5 x 11,5 cm (Š x V x H) Dĺžka kábla sieťového zdroja: cca 1,8 m Hmotnosť: cca 1,410 kg Materiál: 100 % polyester
Sanitas SHK 29 vyhrievací vankúš na chrbát a šiju
Dobrý deň, predávam vyhrievaciu podušku na chrbát a šiju. Otvorená bola raz a potom sa na ňu zabudlo. Je to model SANITAS SHK 29. Flaušová mäkká vyhrievaná poduška. Špeciálne určená na chrbát a šiju. 6 osvetlených teplotných stupňov. Elektronické ovládanie teploty. Automatické vypnutie po cca. 90 min. Individuálne nastaviteľné pomocou pásu na brucho a suchého zipsu na krku. Veľkosť cca. 62 x 41 cm. 100 Watt Plus - môžete prať pri 30C - rýchle zahriatie Preferujem osobný odber.
Masážny a relaxačný vankúš
Predám masážny vankúš, ktorý nevyužijem. Je úplne nový, len stojí v skrini. Kvalitný masážny vankúš dokonale napodobňujúci japonskú techniku masáže palcov - Shiatsu. Masážny prístroj má 2 rotačné masážne hlavy, vybavené až 4 masážnymi bodmi (guličkami) s anatomickými tvarmi a umožňuje zmeniť smer otáčania hláv. Je to skvelá forma relaxácie pre unavené a napäté svaly tela. • Na relaxáciu a uvoľnenie svalstva • Všestranne použiteľný aj na nohy • 2 protichodne rotujúce masážne hlavy s vnútornou a vonkajšou rotáciou • Zapínateľná tepelná funkcia so svetlom • Mäkký poťah s veľkým, priedušným sieťovým povrchom • Snímateľný prateľný poťah • Rozmery: 40 x 27 x 9cm Cena 30€ Najlepšie osobný odber v BA alebo MA. V prípade posielania poštou + poštovné. Odosielam po prevode danej sumy na účet.
Predam: Perličkový kúpeľ na nohy + Masážny strojček - SET
Predám všetko čo je vidieť na fotografiách, zriedkavo používaný 100% funkčný perličkovú kúpeľ na nohy + masážny strojček s infralampou, obe tieto zariadenia predávam ako set spolu. 1. Perličkový kúpeľ na nohy: Perličková a masážna kúpeľ nôh poskytuje luxusnou masáž nôh. Masážny prístroj uľaví chodidlám od bolesti. Ideálne pre zlepšenie prekrvenia pokožky a krvného obehu v oblasti chodidiel. Perličková kúpeľ ponúka 3 masážne režimy: 1. Kúpeľ s vibráciami a perličkami 2. Perličkovú masáž 3. Vibračnú masáž 2. CONCEPT MS-7210, masážny strojček + infralampa Kvalitný masážny strojček Concept MS-7210 je určený pre masáž celého tela, krku a hlavy. Má 4 masážne nástavce, na masáž hlavy a krku, masáž tela, svalov a masážnu kefu. Má tiež tri prevádzkové funkcie, a to masáž, prehrievanie pomocou infračerveného žiarenia a masáž s infračerveným žiarením. Funkcia infračerveného žiarenia je vhodná pre zlepšenie metabolizmu a krvného obehu v tkanivách. Súčasťou balenia je aj otočná hlavica s terapeutickou a kozmetickou funkciou a držadlo s kĺbom s možnosťou nastavenia najideálnejšieho uhla pre masírovanie. - Masážny strojček pre masáž celého tela, krku, hlavy a svalov v pohodlí vášho domova - 4 masážne nástavce: na masáž tela, na masáž krku a hlavy, na masáž svalov, masážna kefa - 3 prevádzkové funkcie: masáž, infračervené žiarenie - prehrievanie, masáž s infračerveným žiarením - Funkcia infračerveného žiarenia zlepšuje krvný obeh a metabolizmus v tkanivách - Súčasťou je aj otočná hlavica s dvoma funkciami: terapeutická a kozmetická. Terapeutická na zmiernenie bolesti svalov a kozmetická na povzbudenie krvného obehu. - Držadlo s kĺbom a možnosť nastavenia v štyroch uhloch pre ideálne masírovanie - Príkon: 12 W - Napätie: 230 V Prosím kontaktujte ma len vtedy, ak máte seriózny záujem, nevymieňam, neposielam kuriérom/poštou, len osobné odovzdanie v rámci BA.
Wellneo 3D Shiatsu
Predám skvelý masážny prístroj Wellnneo Masážny prístroj Wellneo 3D Shiatsu je zariadenie určené na masáž celého tela. Znamená to, že s pomocou neho viete premasírovať svaly na krku a ramenách, medzi lopatkami, na chrbte, ale tiež stehná, lýtka a chodidlá. Tento skladný masážny prístroj vykonáva masážnu techniku shiatsu, čiže hĺbkovú masáž, no okrem nej si môžete pomocou neho dopriať aj intenzívnejšiu tlakovú masáž poklepom, či terapiu teplom. Masážny prístroj Wellneo 3D Shiatsu je napájaný pomocou kábla dlhého 2 metre. Čo sa týka nastavenia, viete si zvoliť dve rôzne intenzity masáže shiatsu, spomínanú masáž poklepom a k tomu si viete pridať aj tepelnú terapiu. Ovládanie je jednoduché, stačí stlačiť príslušné tlačidlá na popruhu prístroja. Tento masážny prístroj sa jednoducho používa a na telo si ho viete upevniť pomocou popruhov so suchým zipsom, takže je jeho používanie aj veľmi príjemné. Tento prístroj ocenia tak ľudia so sedavým zamestnaním, ako i športovo aktívni ľudia či seniori, ktorí potrebujú uľaviť od bolesti či pocitu stuhnutosti. Masážny prístroj Wellneo 3D Shiatsu je určený na masírovanie celého tela v pohodlí vášho domova. Prístroj sa zapája do elektrickej siete pomocou kábla dlhého 2 m. Masáž vykonáva prístroj pomocou dvoch masážnych hlavíc pozostávajúcich z 8 uzlov. Hĺbkovú shiatsu masáž si môžete dopriať v jemnejšej pomalej verzii, ale môžete si zvoliť aj intenzívnejšiu možnosť. Okrem shiatsu masáže môžete vyskúšať aj masáž poklepom, no a oba typy masáže si môžete obohatiť o terapiu teplom, ktorá efekt masáže ešte zvýrazní masáž krku masáž ramien masáž chrbra masáž stehien masáž lýtok masáž chodidiel. Pôvodná cena 149 eur Osobny odber Braislava Petržalka.
Masážny vankúš Shiatsu MaxKare
Masážny vankúš Shiatsu MaxKare Relaxácia a uvoľnenie svalstva 4 protichodne rotujúce masážne hlavy - s vnútornou a vonkajšou rotáciou Zapínateľná tepelná funkcia so svetlom Opasok na suchý zips na fixovanie Mäkký poťah s veľkou, priedušnou sieťovanou plochou Jednoduchá obsluha spínačom Automatické vypínanie po cca 15 minútach Vrátane sieťového adaptéra Snímateľný poťah - možno prať v práčke do 30 °C Mnohostranne použiteľný – pre šiju, nohy a chrbát Vstupné napätie 100 ‐ 240 V~ 50/60 Hz Výstupné napätie 12 V Používajte len so sieťovým adaptérom, ktorý je súčasťou balenia Dĺžka kábla sieťového adaptéra: cca 1,8 m Nepoužívaný, kompletné balenie vrátane príslušenstva Odošlem Packetou/Zásielkovnú poštovné 3,7 euro (len pri platbe vopred). V prípade dobierky požadujem poštovné zaplatiť vopred 4,7 euro Pre viac info ma kontaktujte, viac foto zašlem na email