inzercia, predaj, predám, bazár

Maschine Mikro MK3

Kategória: Zvuková technika

Ešte v záruke 100% stav

Maschine Mikro MK3
Podobné inzeráty
Maschine MK3
Groove produkčný systém, MIDI kontrolér, sampler a sekvencér v jednom kompaktnom zariadení. Tretia generácia prináša mnohé novinky a vylepšenia, ktoré umožnia zrýchliť a zefektívniť hudobnú produkciu a zjednodušiť ovládanie najpoužívanejších funkcií v reálnom čase. Pady sú ešte väčšie a citlivejšie, dvojica veľkých displejov získava vysoké rozlíšenie, čím sa systém stáva oveľa prehľadnejším. Upgrade neobišiel ani samotné jadro - Maschine MK3 je vybavený prevodníkom schopným pracovať so samplovacou frekvenciou 96 kHz pri rozlíšení 24 bit, pričom spotreba zariadenia klesla. MASCHINE MK3 si vystačí aj s napájaním pomocou USB. Mnohými úpravami prešiel aj samotný softvér.
Native Instruments Maschine Studio
Native Instruments Maschine Studio – zariadenie, ktoré slúži na vytváranie beatov, groovov, rytmických slučiek a bicích plôch. Zariadenie je ako nové, takmer nepoužívané, čo je aj dôvod predaja. Dohoda možná! Viac na priložených linkoch:
Native Instruments MASCHINE MK3
Predám plne funkčný sampler NI MASCHINE mk3 v 100% stave s originál krabicou. Licenciu po kúpe prenesiem na nového majiteľa.
Sampler Maschine MK3
Vymenim Maschine MK3 a Dr. Sample Boss Sp-202 za Ableton Push 2 alebo predam. Vsetko funguje perfektne kable vsetko mam
Roland tr8 aira
Ponukam na predaj drum maschine Roland tr8 aira plie funkcna 100% stav moznost odskusat funkcie reverb, flanger,delay midi in, Jack 3,5mm TRS, sluchadla stanton gratis prism len vazny zaujem cena je pevna #drummaschine #maschine #groovebox #roland #ableton #nativeinstrument
Roland tr8 aira
Ponukam na predaj drum maschine Roland tr8 aira plie funkcna 100% stav moznost odskusat funkcie reverb, flanger,delay midi in, Jack 3,5mm TRS, sluchadla stanton gratis prism len vazny zaujem #drummaschine #maschine #groovebox #roland #ableton #nativeinstrument