inzercia, predaj, predám, bazár

maselnica

Kategória: Starožitnosti

sklenena flasa na vyrobu masla pohon mosadz.
maselnica
Podobné inzeráty
Stará sklenená maselnica
Dobrý deň, Predám starú funkčnú sklenenú maselnicu na výrobu masla. Objem nádoby je 2 litre. Výška 33cm, šírka sklenenej nádoby 13cm. Vhodná aj ako dekorácia na chalupu. Cena: 89,00 Eur. K cene je potrebné pripočítať poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty. Preferujem platbu vopred na účet. Po dohode odosielam aj na dobierku (na Slovensko). Poprípade osobný odber v Levoči. Ďakujem za ponuky.
Vidle, cep..veci na chalupu
Predám, maselnica-50€ ,vidly 15€ a ostatné veci dohodou treba volať ..
Starožitná maľovaná drevená maselnica
Nabízím k prodeji nádhernou ručně malovanou dřevěnou máselnici se zajímavým původem z vesničky z Bavorských Alp. Máselnice je vzhledem ke svému stáří ve výborném stavu, viz foto, velice bytelná, celkově nádherný kousek, ozdoba každé chalupy či interiéru. Celková výška je 36 cm. Lze zaslat, do Prahy po dohodě dovézt.
Starožitnosti rôzne, obraz, Maselnica, tácka, vedierko
Predám starožitnosti ako poličky 2x, tácka na stenu 2x, obraz 1x, maselnica1x,, mosadzné vedierko1x Super stav, ako na foto. Pre milovníka retro veci a starožitnosti. Ako dekorácia na chatu a chalupu. CENA ZA VŠETKO SPOLU na foto 40€ Len osobný odber Košice Písať len mailom :feristang2@
Starožitnosti rôzne, obraz, Maselnica, tácka, vedierko
Predám starožitnosti ako poličky 2x, tácka na stenu 2x, obraz 1x, maselnica1x,, mosadzné vedierko1x Super stav, ako na foto. Pre milovníka retro veci a starožitnosti. Ako dekorácia na chatu a chalupu. CENA ZA VŠETKO SPOLU na foto 20€ Len osobný odber Košice Písať len mailom :feristang2@
Maselnica
Predám starú maselnicu vo výbornom stave. Osobný odber Stará Ľubovňa a okolie. Po kliknutí na moje meno uvidíte všetky moje inzeráty.