inzercia, predaj, predám, bazár

masiarske haky

Kategória: Poľovníctvo, lov

pevne typ ako na foto cena za ks
masiarske haky
Podobné inzeráty
Upevňovací síť s háky na nosič
Pružná síť k zabezpečení nákladu na nosiči zvěře, nebo v kufru auta. Rozměr 70×90mm, plastové háky. Cena může mírně kolísat vzhledem k přepočtům podle aktuálního kurzu Eura. Odesíláme na dobírku dopravcem PPL, do dvou dnů od odeslání je balík u Vás.
Predám PROFY el.pílu na kosti,rozrabku diviny
Predám PROFY pílu nemeckej značky FREUND K18-01 s výkonom 1050W, otáčky 1440min. Pila ani raz nepoužívaná NOVÁ , náhradný kotúč a kľúče k obsluhe a výmene . Pila výhradne určená pre masiarske zavody a pre profy mäsiarov. Prosím v prípade FAKT VAZEHO záujmu ma kontaktujte SMS správou ozvem sa spätne . Preferujem len osobný odber a možnosť odskúšania pre spokojnosť kupujúceho . Cena je 1700dohoda možna. Kontaktujte ma SMS správou na tel.č.
Predam chladiacu vitrinu.
Predam chladiacu vitrinu komplet prerobenu na dozrievanie zveriny v kozi. Vitrina je prerobena z mliekarenskej vitriny. Novy kompresor v zaruke. Ma neonove svetlo. Vojde sa do nej jeden diviak 100kg po vyvrhu,alebo 3x srnec, pripadne jelienca. Nastavenie teploty od 0 Celzia do 10 Celzia. Uzatvaranie termo roletou alebo izolacnou doskou. Nerezove zavesne haky a prislusenstvo. Vitrina sa da pouzit aj ako chladnicka na odlozenie masa. Ma vyberatelne police na ktore sa rozlozi maso. Ma teplotnu kalkulacku, ktora vypocita podla vlhkosti a teploty, ako dlho tam ma byt maso na dozrievanie. Je na kolieskach, da sa presuvat. Dohoda na cene mozna.
Sada hardox gongov pre prakticku strelbu
Kruhy: 20, 17, 14, 11, 8 (cm) Hrubka hardoxu: 10mm Tri zavesne haky- hardox. Predaj iba spolu.
Diviak
Vešiak s diviakom do poľovníckej chaty z orechového dreva 70-100€. 4 pevné kovové háky. Vešiak sa pripevní na stenu dvoma vrutmy priamo cez dierku kovového háku do hmoždinky v stene, vďaka čomu je uchytenie nenápadné
Guľobrok Walther Outschar  Ferlach  v kal. 7x57R/16
Predám guľobrok Walther Outschar Ferlach v kal. 7x57R/16. Oceľová baskula, rytá poľovníckym motívom v kombinácii s arabeskou. Vľavo kamzík, vpravo srnec, zospodu jeleň, s vloženými bočnými medailónmi, vpravo jemný gravír líšky v arabeske, vľavo kruhové miesto pre iniciály v arabeske. Baskula v bezchybnom stave v lôžku a zámkoch. Spodné uzamykanie a horný dvojitý Grener. Hlavne zrkadlovočisté, dĺžka 60 cm. Háky a vyťahovák bez známok opotrebenia so spodným uzamykaním. Guľová hlaveň Bohler Special Stahl, broková Bohler Blitz Stahl. Puškohľad Kahles Helia Super 2,5-7 S2, nitkový kríž. Rytý zásobník integrovaný v pažbe. Drevo bez škrabancov.