inzercia, predaj, predám, bazár

Masiero OLÁ S6 OV160 - Matný bronz

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predávam dizajnové stmievatelné závesné sveitidlo značky MASIERO - Talianský výrobca
Závesná lampa Ola S6 OV160 bronz teplá, Dlžka - 160cm, Šírka - 14cm, Výška - 20cm,
Napájacie napätie: 230V
Energetická trieda: A++
Farba: Matný bronz
Kryštal: Vysoká trieda

Svietidlo je možné stmievať pomocou protokolu DALI.

Masiero OLÁ S6 OV160 V83.
Zabalené - nové.

Dostupný 1ks, Cena - 1850 eur (Zakúpené za 2454 eur)
V prípade potreby viem zabezpečiť aj montáž svietidla.

Ku sveitidlu je možné dokupiť aj 3x závesne svietidlo OLÁ S2 15 F01 v prevedení - Matný bronz. Sleduj ostatné inzeráty.

Osobný odber - Bratislava, Prešov.
Aktuálne do ZMAZANIA.
Sleduj aj ostatné inzeráty - Smart home zariadenia, elektro ventily, svietidla, videovrátniky, všetko funkčne - nevyužité na zrealizovaných projektoch

Závesná lampa Ola S4 pozostáva z okrúhleho kovového prvku, ktorý je atraktívne nalakovaný a vytvára rám na umiestnenie osvetlenia. Vnútri kovového rámu sa objavujú jemne opracované a nalakované sklenené prvky, ktoré sa rozmanito mihotajú a pomocou osvetlenia umiestneného v okolí umožňujú vytvorenie pôsobivej atmosféry. Toto je estetická lampa, ktorá reprezentatívne, umelecky a jedinečne zvýrazní každú miestnosť.

Lampy tohto talianskeho výrobcu predstavujú vysokú úroveň elegancie a exkluzivity, keďže sa používajú len vysokokvalitné materiály a procesy projektovania a výroby sa vykonávajú lokálne v Taliansku. To vedie k vysokokvalitným výrobkom s vyžarovaním luxusných výrobkov, ktoré ponúkajú formu osvetlenia vyrobenú na mieru.
Masiero OLÁ S6 OV160 - Matný bronz
Podobné inzeráty
led bodové svetlo
predám led bodové svetlá farby bronz,biela,lesklý alebo matný chróm+led žiarovka gu10- 6 alebo7w-230V+obímka a 2x svorky.Cena za 1ks komplet svetla-5€.nahradne led 2,60€-1ks Klikni na meno pre dalšiu ponuku.
Nástenné svietidlo Compolux
Nové, nepoužité Osobne BB Poštou len pri prevode vopred Na dobierku nezasielam INFO: Nástěnné svítidlo Compolux Ray 912488/77 1x60 W matný nikl Žárovkové stropní a nástěnné dekorativní svítidlo určené k osvětlování interiérů. Skládá se z kovové základny, která je povrchově upravena práškovým plastem. Součástí dekorace jsou držáky v provedení matný nikl a krycí ohýbané pískové sklo. Předností tohoto jednoduchého svítidla je designové řešení, které lze použít při osvětlení obývacích pokojů, pracoven, kuchyní, hal, apod. Svítidlo využívá jednu žárovku se závitem E27. Technické parametry: Zdroj: 1x60 W Patice: E27 Napětí: 230 V Frekvence: 50 Hz Krytí: IP20 Materiál: kov, sklo Rozměry: 260x200x100 mm
Podhľadove bodové svietidlo Kanlux
Predám podhľadove bodové svietidlá KANLUX úplne nové, nikdy nepoužité, zostatok na sklade: č.1 Argus CT-2115 C/M, matný chróm, priemer 97mm, nastavenie uhla svietenia 15 stupňov. cena 2eur/ks č.2 Navi CTX-DT10 C/M, matný chróm, hranatého tvaru, uhol nasvietenia 15 stupňov. cena 3eur/ks č.3 Seidy CT-DT050-AL, hliník, priemer 92mm, uhol nasvietenia 30 stupňov. cena 6eur/ks
Závesné svietidlo JOJO - matný nikel/opálové sklo, šírka 80
Predáme toto svetlo zo sconto (už sa nám nehodí):
vitrážová lampa LEDOVA
Lampa vyrobena technikou tiffany. Podstavec je sněhově bílý křemen, lampová noha z nerezové oceli. Inspired by ledem pokryté kopce a hory. Uvnitř žárovka "miňonka" 60 W. Je možno vložit i silnější LED žárovku, anebo vymontovat redukci a použít klasickou žárovku..Kabel černý, patina bronz a měď. Rozměry: cca 60 cm na výšku, šířka v nejširší části cca 30 cm.
Solárne svetlá GardenBliss / 8ks / bronzový kov / 28cm
Najjasnejšie solárne svetlá, ktoré dávajú svetlo v tme! Pripravte sa na to, že sa zamilujete do najjasnejších vonkajších solárnych svetiel na dnešnom trhu! Vytvorili sme naše svetlá väčších rozmerov, s batériami s dlhšou výdržou a špičkovým štýlom, aby sme vám poskytli najjasnejšie biele osvetlenie vášho dvora! Premeňte svoje vonkajšie cesty, záhrady a terasy na krásne nebo na Zemi s naším 8dielnym balením prémiovej hodnoty! #víťazný Prechod na ekológiu nikdy nevyzeral tak dobre... Vieme, že vám záleží na zodpovednej ochrane nášho životného prostredia a že si prajete využívať chytré a obnoviteľné zdroje energie, kdekoľvek je to možné. Preto sme takí nadšení, že vám môžeme ponúknuť naše luxusné záhradné záhradné svietidlá GardenBliss! Nielen, že využívajú silu a hojnosť slnečnej energie, ale aj vyzerajú krásne na vašej záhrade. Pripravte sa na to, že vaša krajina bude dokonalá 10 s našou elegantnou a vysoko účinnou sadou vonkajšieho osvetlenia! Krásny brúsený starožitný bronz. Pokiaľ ide o kvalitu a štýl vonkajších solárnych svietidiel, naše svietidlá GardenBliss Lights prevyšujú všetky ostatné. Premyslene sme sa zamerali na každý aspekt našich záhradných svietidiel – od výkonu, cez životnosť až po príťažlivosť. Zahrnuli sme najvýkonnejšie batérie, LED svetlá s najdlhšou životnosťou a najatraktívnejší dizajn, aby sme vám poskytli najlepší možný svetelný zážitok! S našimi elegantnými svetlami na vašom dvore sa budete cítiť hrdo! Perfektný darček pre hrdých majiteľov domov - Ak hľadáte dokonalý darček pre tohto nóbl priateľa vo svojom živote, možno budete chcieť zvážiť darovanie našich prémiových solárnych záhradných svietidiel GardenBliss. Stanú sa obľúbeným darčekom, ktorý sa bude rozdávať po mnoho rokov vonkajšej zábavy a pôžitku! Poskytuje vynikajúce osvetlenie pre letné grilovanie, svadby, večierky a výzdobu krajiny.