inzercia, predaj, predám, bazár

Maskáčové oblečenie veľkosti L

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám toto maskáčové oblečenie, kupované pred rokom v Decathlone za 90€, nosené len párkrát, prakticky ako nové, veľkosť L
Maskáčové oblečenie veľkosti L
Podobné inzeráty
Odolné nepremokavé oblečenie (XL, L)
Predám nepremokavé oblečenie s označením POLÍCIA, vo veľkosti XL alebo L. Oblečenie vo veľkosti XL je označenie POLÍCIA možné skryť suchým zipsom a môže ho používať na verejnosti aj civilná osoba. Oblečenie je odolné voči pretrhnutiu pri pohybe medzi krovinami a vetvami. Možný osobný odber alebo zaslanie poštou (+ 3 Eurá). Cena za jeden set je 37 Eur.
Maskáčové nohavice veľkosť 32
Predám maskáčové nohavice, minimálne nosené, bez poškodení cena 15€
Maskačove kongo
Predam maskačove kongo nove cena 60eur Predam maskačovu bundu do -30 nova cena 130eur
Odolné nepremokavé oblečenie (XL)
Predám nepremokavé oblečenie s označením POLÍCIA, vo veľkosti XL, označenie POLÍCIA je možné skryť suchým zipsom a môže ho používať na verejnosti aj civilná osoba. Oblečenie je odolné voči pretrhnutiu pri pohybe medzi krovinami a vetvami. Možný osobný odber alebo zaslanie poštou (+ 3 Eurá). Cena za uvedený set je 37 Eur.
Camo maskáčovy komplet
Ponúkam na predaj maskáčové oblečenie zn.Solognac veľkosť L,100% stav, použité iba raz,veľmi kvalitné prevedie odolné voči vode,chladu a vetru.Bunda aj nohavice sú zateplené,Dohoda na cene možná,pošlem aj na dobierku stým že príjemca si hradí poštovné!
Jahti Jakt poľovnícke oblečenie súprava
Predám poľovnícke oblečenie značky Jahti Jakt Camo celoročne membrána proti vetru a vode, ktorá neprepúšťa pachy človeka, zver neciti, komplet súprava viacvrstvová, obojstranná šiltovka s krytom na usi, ku kompletu darujem celoročnú nepremokavú obuv veľkosť 42. Veľkosť kompletu je podľa značenia výrobcu Jahti jakt S ale sedína naše veľkosti 50-52, a na výšku od 170 do 180cm. Cena kompletu aj s topánkami 190€. Stav kompletu ako nový, minimálne nosený.