inzercia, predaj, predám, bazár

Maskovací oblek (Ghillie suit)

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám raz oblečený maskovací kabát. Bol kupovaný zo stránky ARMPEK. Veľkosť M/L.
Maskovací oblek (Ghillie suit)
Podobné inzeráty
Komplet zimný maskovací GEN.III SNOW CAMO( vel. M)
Vetru a vode odolný zimný maskovací komplet z funkčnej trilaminátovej tkaniny. 1. vrstva - 100% nylon, 2. vrstva - priedušná polyesterová membrána, 3. vrstva - nylon. Bunda: zapínanie na dvojcestný zips vysoký golier s integrovanou kapucňou 6 vonkajších vreciek nastaviteľné manžety rukávov pomocou suchého zipsu sťahovacia šnúra v páse a dolnom leme bundy Nohavice: elastický pás 4 vrecká nastaviteľné konce nohavíc čiapka: zateplená ušianka výplň zvnútra je bavlna Ako nové 2xOblečené len vážny záujem len sms platne do zmazania
Predam polovnicky oblek
Predam polovnicky oblek. Sako velkosti 56 a nohavice veľkosť 60. Sedi na pevnejsiu postavu okolo 180 cm. Oblek bol pouzity cca 5x.
Britský púšny poťah na batoh
predám tento maskovací poťah vo vzore DDPM, vhodná na batohy do 60 litrov. cena 5 eur+ pošta alebo osobný odber. pozri ďalšie moje inzeráty
Predám poľovnícky oblek aj s košeľou.
Predám pekný málo nosený poľovnícky oblek aj s košeľou.Sako v ramenách šírka 50cm,dlžka 80cm,nohavice obvod pásu 90cm,dlžka 106cm,košeľa veľkosť 43 a ešte pridám poľovnícku kravatu.
polovnícky oblek
Predám zelený polovnícky oblek velkosť 50 na víšku 172-175.
Polovnicky oblek
Polovnicky/lesnicky oblek. Vhodny napriklad pre studenta strednej alebo vysokej skoly lesníckej. Velkost nohavic 23 a saka 46. Na postavu 60-75kg 160-172 cm na vysku. Obleceny 3 alebo 4x. Stav skoro noveho. Cena symbolicka 50e.