inzercia, predaj, predám, bazár

Massimo Dutti dámske mokasíny

Kategória: Topánky, obuv

Predám nové, nenosené dámske mokasíny Massimo Dutti. Veľkosť 40. Pôvodná cena 100 €. Dôvod predaja - nesedí mi veľkosť. V prípade záujmu prosím kontaktujte ma prostredníctvom SMS.

Vyrobené z ovčej kože
Kovová aplikácia
Kožená podšívka a stielka
Obsahuje AIRFIT® stielku: vyrobená z peny a latexu, aby poskytovala väčší komfort a maximálne vypchatie.
Massimo Dutti dámske mokasíny
Podobné inzeráty
Pánske šnurovacie mokasíny zn.Massimo Dutti, veľ.43
Predám pánske kožené mokasíny značky Massimo Dutti, veľkosť 43. Mokasíny sú tmavomodrej farby, šnúrky sú hnedej farby, podrážka je lemovaná niťou na štýl espadriles. Cena: 15€
Pánske mokasíny zn. Massimo Dutti, veľ.43
Predám pánske kožené mokasíny značky Massimo Dutti, veľkosť 43. Mokasíny sú tmavomodrej farby zdobené hnedou šnúrkou, podrážka je lemovaná niťou na štýl espadriles. Cena: 10€
Massimo Dutti dámske mokasíny
Predám nové, nenosené dámske mokasíny Massimo Dutti. Veľkosť 40. Pôvodná cena 100 €. Dôvod predaja - nesedí mi veľkosť. V prípade záujmu prosím kontaktujte ma prostredníctvom SMS. Vyrobené z ovčej kože Kovová aplikácia Kožená podšívka a stielka Obsahuje AIRFIT® stielku: vyrobená z peny a latexu, aby poskytovala väčší komfort a maximálne vypchatie.
Predávam Massimo Dutti čižmy
Predávam nové dámske kožené čižmy Massimo Dutti. Raz použité. Pôvodná cena vysoká(kto pozná massimo d. vie). Čižmy sú na teplejšiu zimu a na jar. Žiadne chyby ani na špičkách ani na podpätkoch. Veľkosť 38. Možný osobný odber alebo pošta ( ak pošta plus dobierka a platba vopred kvôli nepreberačom). Cena 30€.
Predávam Massimo Dutti čižmičky
Predávam dámske čižmy Massimo Dutti. Párkrát obuté, ale žiadne chyby na špičkách, ani na opätku( viď fotky). Pôvodná cena vysoká. Veľkosť 38. Cena 15€.
Nove tenisky Massimo Dutti velkost 40
Predam pol dna obute tenisky zn.Massimo Dutti kremovej farby vo velkosti 40.