inzercia, predaj, predám, bazár

Matematika pre žiakov ZŠ

Kategória: Ostatné

Dobrý deň,
ponúkam doučovanie matematiky pre žiakov ZŠ krátkodobo (príprava na písomku), alebo aj dlhodobo (aj pomoc s úlohami, dovysvetlenie učiva). Doučujem cez Skype, poprípade sa môžeme cez mail dohodnúť inak. Cena za hodinu je 10€
Matematika pre žiakov ZŠ
Podobné inzeráty
Predám knihy - Odborná literatúra
Dobrý deň, predám nasledovné knihy: E. Sedlárová, A. Valent, M. Kohútová - Chémia súbor otázok na prijímacie skúšky Eva Táborská, Jaromír Sláma a kolektív - Lékařská chemie I František Vejsada, František Talafous - Zbierka úloh z matematiky pre SVŠ Gabrielle Smith-Dluhá a kol. - Maturitní témata anglická J. Bérešová, M. Hosszúová, M. Macková, - Nová maturita z angličtiny J. Bérešová, M. Macková, L. Steyne - Nová maturita z angličtiny J. Skalka, C. Klimeš, G. Lovászová, P. Švec - Informatika na maturity a prijímacie skúšky J.Šima,M.Koman,A.Kotočová,P.Segľa,M.Tatarko, D.Valigura - Anorganická chémia Ján Halaša, František Šlachta - Veľká Fatra Jiří Bohuněk - Zbierka úloh z fyziky pre ZŠ, 1. diel Jiří Bohuněk - Zbierka úloh z fyziky pre ZŠ, 2. diel Jiří Dostál a kolektív - Lékařská chemie II JUDr. Jan Nesnídal - Praktická angličtina Ľudovít Bálint, Jozef Kuzma - Testy z matematiky pre žiakov čníka ZŠ Martin Ološtiak, Lucia Ološtiaková - Slovenský jazyk – krok za krokom k maturite Mgr. Ľubica Hybenová, Mgr. Adriana Skotnická - Nová zb. testov zo SJ a lit. pre prij. pohovory Mgr. Ľubica Hybenová, Mgr. Adriana Skotnická - Slov. Jazyk a lit. zbierka testov Mgr. Mária Sadloňová - Matematika – zbierka príkladov Mgr. Mária Sadloňová - Nová zb. príkladov z matematiky pre prij.pohovory P.Švec, J. Kyselovič, I. Tumová - Biológia súbor otázok na prijímacie skúšky Petr Broža - Vypalujeme CD Svatava Dvořáčková, Jaroslav Vičar, D. Walterová - Příklady z lékařské chemie a biochemie Vydavateľstvo Didaktis - Testy do prímy 2001 slovenský jazyk Vydavateľstvo Didaktis - Testy slovenský jazyk 2007 Vydavateľstvo Didaktis - Testy do prímy 2001 matematika Vydavateľstvo Didaktis - Testy 2003 matematika Vydavateľstvo Didaktis - Zmaturuj z literatúry 2 Na cene sa určite dohodneme. V prípade záujmu môžem poslať aj foto kníh, že v akom sú aktuálne stave. Väčšina z nich je vo veľmi dobrom stave. Kontaktovať ma môžete mailom, aj telefonicky. Možný aj osobný odber.
Predám knihy - Odborná literatúra
Dobrý deň, predám nasledovné knihy: E. Sedlárová, A. Valent, M. Kohútová - Chémia súbor otázok na prijímacie skúšky Eva Táborská, Jaromír Sláma a kolektív - Lékařská chemie I František Vejsada, František Talafous - Zbierka úloh z matematiky pre SVŠ (už predané) Gabrielle Smith-Dluhá a kol. - Maturitní témata anglická J. Bérešová, M. Hosszúová, M. Macková, - Nová maturita z angličtiny J. Bérešová, M. Macková, L. Steyne - Nová maturita z angličtiny J. Skalka, C. Klimeš, G. Lovászová, P. Švec - Informatika na maturity a prijímacie skúšky J.Šima,M.Koman,A.Kotočová,P.Segľa,M.Tatarko, D.Valigura - Anorganická chémia Ján Halaša, František Šlachta - Veľká Fatra Jiří Bohuněk - Zbierka úloh z fyziky pre ZŠ, 1. diel Jiří Bohuněk - Zbierka úloh z fyziky pre ZŠ, 2. diel Jiří Dostál a kolektív - Lékařská chemie II JUDr. Jan Nesnídal - Praktická angličtina Ľudovít Bálint, Jozef Kuzma - Testy z matematiky pre žiakov čníka ZŠ Martin Ološtiak, Lucia Ološtiaková - Slovenský jazyk – krok za krokom k maturite Mgr. Ľubica Hybenová, Mgr. Adriana Skotnická - Nová zb. testov zo SJ a lit. pre prij. pohovory Mgr. Ľubica Hybenová, Mgr. Adriana Skotnická - Slov. Jazyk a lit. zbierka testov Mgr. Mária Sadloňová - Matematika – zbierka príkladov Mgr. Mária Sadloňová - Nová zb. príkladov z matematiky pre prij.pohovory P.Švec, J. Kyselovič, I. Tumová - Biológia súbor otázok na prijímacie skúšky Petr Broža - Vypalujeme CD Svatava Dvořáčková, Jaroslav Vičar, D. Walterová - Příklady z lékařské chemie a biochemie Vydavateľstvo Didaktis - Testy do prímy 2001 slovenský jazyk Vydavateľstvo Didaktis - Testy slovenský jazyk 2007 Vydavateľstvo Didaktis - Testy do prímy 2001 matematika Vydavateľstvo Didaktis - Testy 2003 matematika Vydavateľstvo Didaktis - Zmaturuj z literatúry 2 Na cene sa určite dohodneme. V prípade záujmu môžem poslať aj foto kníh, že v akom sú aktuálne stave. Väčšina z nich je vo veľmi dobrom stave. Kontaktovať ma môžete mailom, aj telefonicky. Možný aj osobný odber.
Doučovanie matematiky
Doučujem žiakov ZŠ druhého stupňa témy z matematiky podľa individuálnej potreby, pripravujem žiakov 5. ročníka na T5 a prijímacie pohovory na 8-ročné gymnázium, a taktiež pripravujem žiakov čníka na T9 a prijímacie pohovory na SŠ. S prípravou žiakov na hodiny matematiky a prijímacie pohovory na SŠ mám 20-ročnú prax.
Predám knihy – náučná literatúra I
Predám knihy – 3 eur/kus alebo ponúknite cenu (+ poštovné) 100x o láske A Practical English Syntax (skriptá, PF Nitra) An Introduction to Literary Studies (Anthology of Literary Theory) (skriptá) Anglicko- český obchodní slovník. Obchodní korespodence Anglicko slovenský frazeologický slovník Anglicko-slovenský, slovensko-anglický slovník výpočtovej techniky a internetu (vreckový) Angličtina 1 pre 1. stupeň ZŠ (pre deti s poruchami učenia) Angličtina 2 pre 1. stupeň ZŠ (pre deti s poruchami učenia) Angličtina 3 pre 1. stupeň ZŠ (pre deti s poruchami učenia) Angličtina pre 4. ročník stredných škôl (1976) Angličtina pre II. Ročník stredných škôl Angličtina pre samoukov Angličtina pre samoukov (učebnica + príloha) Angličtina vo výpočtovej technike Angličtina. Prehľad stredoškolského učiva pre maturantov Angličtina. Společenská konverzace Anorganická chémia pre stredné zdravotnícke školy a gymnáziá Applied Economics Ateistický slovník Atlas sveta Atlas sveta pre každého Biológia človeka (1960) Biológia človeka pre 4. ročník gymnázia Botanika pre 2. ročník gymnázií Breviár moderného človeka Bright Ideas. A teacher´s Resource Manual Buď O.K., otec! Cambridge English Course Dějiny filosofie Dejiny filozofie Dejiny psychológie Deutch 1 pre 1. stupeň ZŠ (pre deti s poruchami učenia) + CD Didaktika angličtiny Dopisujeme si s přáteli (ruský jazyk) Dyskalkulie English Economic Textbook for Advanced Readers English for Law Students English Grammar In Use Essential English for Foreign Students 3 Essential English for Foreign Students 4 Etická výchova Favourite Fairy Tales Filozofický slovník Friends Speak 1, 2 Grammar Practice 2. Cvičebnica anglickej gramatiky pre mierne a stredne pokročilých Grapewine 2. Student´s Book Grapewine 2. Teacher´s Book Grapewine 2. Teacher´s Book Grapewine 3. Student´s Book Grapewine 3. Teacher´s Book Chcem ísť do prímy. Slovenský jazyk Chill Out 1. Angličtina pre stredné odborné školy Chladné zbrane a zbroj Interchange. English for international communication 3 Jak k nám přišla Bible Jazykovo-kognitívne metódy prevencie a terapie dyslexie Ježci Katalog elektronických součástek, konstrukčních dilu, bloku a přístroju Kniha o našom dieťaťi Knóssos. Minojská civilizace Konstrukční katalog – Číslicové integrované obvody Literárna rukoväť Londýn – Turistický sprievodca Malá zemepisná encyklopédia ZSSR Malý synonymický slovník Malý tyran (príčiny detskej panovačnosti) Mastering Words (Spelling. Vocabulary. Word Origins. Punctuation) Matematika pre 2. ročník ZŠ Matematika v príkladoch Matematika. Príprava na prijímacie skúšky na 8-ročné gymnáziá Maturita z občianskej náuky Medzinárodné účtovné štandardy 2000 Metodický materiál II k predmetu etická výchova More Fairy Tales
Knihy "POLITIKA+ FINANCIE+ MATEMATIKA-fyzika"
POLITIKA: - Bol som dlho v SME – Spomienky muža, ktorý s K. Ježíkom zakladal denník SME (Alexej Fulmek) (5,-€) - Krížová cesta – spomienky novinára (Ivan Kríž) (4-€) - Besnota (M. Havran) (5,-€) ---------- FINANCIE a iné: - Bohatý táta, chudý táta – CZ (R.T.Kiyosaki, S.L.Lechter) – 12 € - Bohatý táta radí,jak investovat – CZ (R.T.Kiyosaki, S.L.Lechter) – 7 € - Kam se podely mé peníze – CZ (R.T.Kiyosaki, S.L.Lechter) – 5 € - O globalizácii (G. Soros) – 4 € - Šlabikár predaja (J.Zbojek) – brož. – 5 € - Online marketing (kol. odbor. SK+CZ) - CZ – 20 € - 123 tipov pre online a affiliate marketing (kol. odbor. SK+CZ) – 20 € - Finančný trh – nástroje, transakcie, inštitúcie (B.Chovancová) – 20 € - Mřík –Jak myslet bez přemýšlení - CZ (Malcolm Gladwell) (9,-€) - Predávame/kupujeme (Kupujeme/predávame) nehnuteľnosť (Martin Čapo) (7,-€) - Vítězná tajemství Attily Hunského vojevúdce – CZ (Wess Roberts) (5,-€) - Překnížkováno – Co čteme a kupujeme – CZ (Jiří Trávníček) (7,-€) - Kríza globálneho kapitalizmu (George Soros) (4,-€) - Veľká ekonomická encyklopédia – jazykové ekvivalenty/ výkladový slovník A-Ž (D.Šíbl a kol.) 40 € - Vytvorte si svoju vlastnú budúcnosť – ako si osvojiť 12... (B. Tracy) 6 € ---------- MATEMATIKA/ FYZIKA: - Investiční matematika - CZ (Slavomír Steigauf) (8,-€) - Finanční matematika pro každého – CZ (J. Radová/ P. Dvořák) (4,-€) - Cesta k integrálu - CZ (Viktor Arsenjevič Nikiforovskij) (10,-€) - Myslenie, počítače ... (J.Kelemen) (1,-€) Zvyšné už nie sú.
Matematika lásky
Láska je presne tak ako väčšina nášho života plná rôznych vzorcov. Či už ide o počet sexuálnych partnerov alebo o to, komu napíšeme na internetovej zoznamke, tieto vzorce nám život obracajú hore nohami ako láska samotná. Ale všetky sa dajú matematicky odhaliť. Hannah Fry sa s humorom a zároveň aj s vážnosťou, ktorá téme hľadania životného partnera náleží, zamýšľa nad tým, ako nám môže matematika pomôcť pri problémoch s láskou. Pomocou jedinečnej knižky Matematika lásky pochopíte ako funguje hľadanie partnera, chémia príťažlivosti, náhoda a pravdepodobnosť, koľko partnerov musíte skúsiť, kým nájdete toho pravého, ako si ho potom udržať a následne aj to, ako pripraviť svadbu snov bez zbytočných vrások. Matematika má proste odpoveď na všetko.