inzercia, predaj, predám, bazár

MAXBIKE Horský bicykel 21´´

Kategória: Horské bicykle

Predám horský bicykel na foto. Veľkosť rámu 21´´ a veľkosť kolies 26´´. Je to kvalitná česká značka - známa tým že dáva na svoje bicykle vždy kompletnú radu od Shimana - tento bicykel je komplet osadený na Shimano DEORE. Vrátane V bŕzd. Celkovo je v dobrom stave - sem tam nejaký škrabanec ale inak bez chyby-plne pojazdný a funkčný. Nebol veľmi jazdený - bol to môj 3 bicykel ktorý som jazdil aktívnejšie 1 sezónu a potom som ho mal v KE ako približovadlo a na občasné výlety ale nakoľko som v KE tak raz za 1-2 mesiace tak som sa rozhodol že ho predám niekomu kto ho bude využívať aktívnejšie - u mňa na neho sadá viac menej prach... - na foto nie je umytý ale inak bolo o neho pravidelne postarané - aj keď toho viac menej nebolo treba - všetko osadenie je kompletné z výroby mimo predstavca, riaditok (môžem pridať naspať pôvodné) a plášťov. Predávam ho so stojanom na fľašu a stojanom na ráme. Ostatné prísušenstvo by som si rád nechal ale za nejaký rozumný doplatok ho pridám k bicyklu. Mám k nemu aj originál doklady od kúpy. Cena 320€. Poprosím kontaktovať na mail a prípadne nechajte kontakt na seba a ozvem sa. V KE sa nachádzam raz za čas takže pozrieť by ho bolo vhodné najprv po dohode termínu. Ďakujem za pochopenie.
MAXBIKE Horský bicykel 21´´
Podobné inzeráty
elektrobike MAXBIKE Astrid 28"
Predám nový elektrický bicykel zn. Maxbike model Urbea. Záruka, 100% bezpečná kúpa. Specifikace: Komponenty Bafang M300 / Shimano Altus / S-Ride M300 1x9 Dojezd Dojezd e-kola je až 150 km v závislosti na stupni přípomoci, profilu tratě a hmotnosti jezdce. rám 18" Vidlice E-bike vidlice Suntour NEX HLO 28" Disc černá Motor Středový motor BAFANG M300 Baterie Integrovaná baterie AUCOPO 13,4 Ah/482 Wh Display Display Bafang DP C11 UART MODEST Hlavové složení řízení NECO semi. 1 1/8" H148 OEM 44mm Zapletená kola E-bike kola Vidar/Astrid Pláště E-bike plášť Continental Ride Tour 42-622 reflex Doplňky E-bike sada doplňků Maxbike ATB 31,8 černá Gripy E-bike gripy Velo V-1389AD2 černé ergonomické Sedlo E-bike sedlo DDK MTB dámské černo-tyrkysové Řazení E-bike řadicí páčky Shimano Altus-9 SL-M2000 objímka Brzdy E-bike hydraulické brzdy Shimano MT200 pár černé Kliky E-bike Kliky středového motoru Bafang M300 Pedály E-bike pedály Feimin FP-872 černé Přehazovačka E-bike měnič Shimano Altus RD-M2000 9ti rychlostní shadow Kazeta E-bike kazeta Shimano HG200 11-36 9-kolo Řetěz E-bike řetěz KMC E9 9ti rychlostní pro E-kola včetně spojky Váha: 21,8kg posledný kus, cena 1790€ Bicykel sa predáva komplet nastavený z kamennej predajne Viac info cez mail. Ak telefón nedvíham, ospravedlňujem sa vám, potom píšte SMS aj s poznámkou maxbike astrid, ozvem sa vám späť, hneď ako budem môcť ďakujem. telefón len ut-so.
16" detský bicykel MAXBIKE zeleny
Nepoužívaný cca rok starý bicykel MAXBIKE 16". Výhodou nízka váha bicykla - len 8.3kg. Cena 130EUR. Kontakt: Technické parametre nájdete na:
Detský horsky bicykel MAXBIKE 24”
Predám detský horský bicykel zn. MAXBIKE, velkosť 24”. Bicykel na cca 3 roky a je veľmi málo jazdený.
horsky bicykel maxbike 26
predam horsky bicykel maxbike
Predám horský bicykel Kenzel Shade 2022 Black 29"
Predám horský bicykel s odpruženou vidlicou a kotúčovými brzdami, veľkosť rámu 19", veľkosť kolies 29", farba black-green. Bicykel bol kupovaný 2 roky dozadu, avšak použitý bol len 4 krát na krátke trasy. Inak riadne uskladnený v garáži. Dôvod predaja sú zdravotné problémy. Bicykel je skvelý, plne funkčný a úplne ako nový bez známok korózií alebo poškodenia. Najazdené ma cca 50km. Cena nového je od 420€ vyššie. Bicykel ponúkam za 300€ a pri rýchlom jednaní je samozrejme možná dohoda na cene. Podrobnejší popis: Kvalitný pánsky horský bicykel Kenzel SHADE s hliníkovým rámom. Bicykel má kvalitnú prehadzovačku Shimano Altus ST-EF500 3x7 rýchl a kvalitnú kotúčovú brzdu ZOOM DB-280 Mechanical disc. Pre väčší komfort jazdy je bicykel vybavený prednou odpruženou vidlicou. Bicykel má 29" kolesá. Shade je skvelou voľbou pre každého, kto hľadá univerzálny bicykel. Osvedčený pohon Shimano s 3×7 prevodmi zaisťuje bezproblémovú prevádzku. Postavený na základe komponentov zo skupín Altus zaisťuje vysokú presnosť radenia prevodových stupňov s vysokou odolnosťou. Aby sme zaistili spoľahlivosť brzdenia za každých podmienok, vybavili sme Shade mechanickými kotúčovými brzdami. Poskytujú vyššiu brzdnú silu ako bežné brzdy "v-brake". RÁM: KENZEL MTB ALUMINIUM VEĽKOSŤ RÁMU: 19” VEĽKOSŤ KOLIES: 29” VIDLICA: SR SUNTOUR XCT HLO PREDNÝ NÁBOJ: FORMULA ALUMINIUM DISC ZADNÝ NÁBOJ: FORMULA ALUMINIUM DISC RADENIE: SHIMANO ALTUS ST-EF65 3X7SPD PREHADZOVAČ: SHIMANO TOURNEY RD-TY300 PREŠMÝKAČ: SHIMANO TOURNEY FD-TY500/TY510 REŤAZ: KMC Z7 KĽUKY: (29”-27,5”) 42/32/22T / (26”) 48/38/28T KAZETA: SHIMANO TOURNEY MF-TZ21 14-28T 7SPD BRZDY: ZOOM DB-280 MECHANICAL DISC
Predám 2x JAZDENÝ Maxbike 24
Predám asi 2x jazdený detsky bicykel zn. Maxbike. Veľkosť 24, má take cestné gumy, kupovali sme to malému kvôli tomu, aby išiel ľahšie. Veľmi ľahký bicykel. Kupovali sme ho novy v predajni union bike v Šamoríne, len sme zle trafili veľkosť. Preto sa ňom vôbec nejazdilo. Neni tam jeden škrabanec.