inzercia, predaj, predám, bazár

Mayoral capica+sal

Kategória: Čiapky a klobúčiky

Predam raz pouzity set Mayoral capica+sal velk.1(pasiky) a pouzivany set Mayoral capica+sal velk.3: 5€/set.

Osobny odber Tomasov alebo poslem postou(postovne nie je v cene).
Prosim kontaktovat ma mailom/whatsApp/telefonat.
Mayoral capica+sal
Podobné inzeráty
Čiapky a rukavičky
Predám balík čapíc a rukavičiek pre dieťatko do 1 roka. Balík obsahuje: - 2x čapica Reserved 3-6 mesiacov, ale ponosíte aj dlhšie, na obdobie jar / jeseň, veľmi dobrý stav, max. jemnučký chĺpok z prania - modrá čapica na prechodné obdobie, dobrý stav - biela tenká čapica píše veľ. 74/80, ale zdá sa mi menšia, chĺpok z prania - modrá hrubá čapica na zimu od slovenského výrobcu Lady Ann, veľkosť 2, top stav - biela krásna hrubá čapica na zimu Rada, top stav, akurát na šnúrke sa pára 1 nitka - handmade štrikované vlnené papučky, dobrý stav - rukavičky biele nové, len opraté a tie druhé nosené
Capica+sal
Setik capica +sal.velkost 2-4 roky
Čapica a šál
Čapica a šál, všetko spolu 6€, vek cca 5-8 rokov
Tepla capica + rukavice
Predam velmi peknu hrubú capicu na zimu, podsita flisom, rovnako rukavicky. Velkost capica 43-45 cm obvod, rukavice na 10-24 mesiacov. Kupovane v Brendon. Bezchybny stav. Spolu set 8 eur. Samostatne : 6 eur capica + 3 eur rukavice.
Chlapčenské oblečenie/čapice, klobúk
Predám za symbolické ceny oblečenie pre chlapca. Vecičky sú zachovalé, niektoré úplne nové, nenosené s vysačkou: 1. Zelená, tenká čapica/74-80(1€) 2. Zelená, tenká čapica, vnútro šedé/80-92(1€) 3. Modrá, tenká čapica/80-92(1€) 4. Klobúčik tmavo modrý s dinosaurami/68(1€) Odosielam poštou/packetou po prevode peňazí na účet. Pri odbere viacerých vecí sa dohodneme na výhodnej cene :) POZRITE SI VŠETKY MOJE INZERÁTY.
Zimný set čiapka a šál zn. Mayoral, veľkosť 122
Predám nosený, ale nepoškodený zimný set čiapka a šál zn. Mayoral. Výborný, nepoškodený stav. Uvedená veľkosť 8 - 128, ale je o číslo menšia. Sedí na vek 6-7.