inzercia, predaj, predám, bazár

Mazzer Mini Electronic A mlynček na kávu- predvádzací kus

Kategória: Kávovary

Dobrý deň, predám profesionálny mlynček Mazzer Mini Electronic- predvádzací kus namleté 2300 porcií kávy vhodný pre homebaristov ale aj do malej kaviareň výška 46cm.
Mazzer Mini Electronic A mlynček na kávu- predvádzací kus
Podobné inzeráty
Predám profi automatický mlynec MAZZER Super Jolly
Predám profi automatický mlynec MAZZER Super Jolly so zásobníkom v super stave viď foto. Mazzer Super Jolly je jedným z celosvetovo najpredávanejších mlynčekov na espresso pre použitie v kaviarňach s neprekonateľným a konzistentným výsledkom mletia. Kvalita bola v Mazzere vždy najvyššou prioritou; mlynček na espresso Super Jolly je vyrobený s najvyššou presnosťou z tých najlepších materiálov. Mnoho kaviarní uprednostňuje Mazzer Super Jolly, ale mlynček je obľúbený aj v súkromných domoch, keďže mlecie čepele zomelú kávu na dvojité espresso už za 8-9 sekúnd. Mazzer Super Jolly je pri používaní veľmi tichý, takže je možné pokračovať v diskusii, aj keď mlynček melie kávu. Zvuk z mlynčeka je takmer „turbínový“ a pôsobí dojmom prvotriednej mechaniky. Statická elektrina, ktorá je problémom mnohých mlynčekov na kávu, nie je pre Super Jolly problémom, pretože všetky elektrické časti sú kompletne izolované od kovových častí mlynčeka. Zásobník na kávové zrná pojme až 1,2 kg kávových zŕn a má inteligentné dno, ktoré umožňuje vybrať zásobník na plnenie, aj keď nie je vyprázdnený. - Plynulá mikrometrická úprava mletia. - Výkon 350 W - 1600 ot./min. - Objem nádoby na kávové zrná 1,2 kg - Kapacita nádoby na mletú kávu 280 gr - Úprava dávky 5,5-8 g - Čistá hmotnosť 14 kg Len osobný odber: ZV, BB, ZH, DT, KA a okolie.
Profesionálny kávovar + mlynček
Predám pákový kávovar QuickMill QM67 EVO Dual Boiler s mlynčekom Mazzer Mini Electronic - B a príslušenstvom. Kávovar QuickMill QM67 EVO: - Coffee boiler 0,75 lt., with external coating; - Steam boiler 1 lt., with external coating; - Coffee heater 800 Watt; - Steam heater 1400 Watt; - Coffee pressure valve adjustable from outside; - Group safety thermostat; - Steam safety thermostat; - Steam boiler MAX level probe; - Steam boiler MIN level probe - Electronic floater sensor (for water tank); - Static relay of steam heating; - Coffee pressure gauge; - Steam pressure gauge; - Ulka pump with safety klixon; - Electronic PID temperature control for coffee and steam; - Anti-burn steam wand; - Anti-burn hot water wand; Mlynček Mazzer Mini Electronic - B: - Bean hopper Ø 160 mm - Grinding blades: Flat Ø 64 mm (ref. 189D) - Grinding blade speed: 1400 r.p.m (50 Hz) 1600 r.p.m (60 Hz) - Coffee-bean container capacity: 320 g - Dose adjustment: 1-99 s - Net weight: 10,2 kg Príslušenstvo: Páka 1-výpusť, páka 2-výpusť, páka "nahá", 2x tamper, tampovacia stanica, odklepávač Motta. precízne misky IMS Len osobný odber
Mlynček na kávu MAZZER LUIGI
Predám plne funkčný profi elektrický mlynček na kávu talianskej značky MAZZER LUIGI SUPER JOLY Electronic so zásobníkom na kávu. Mlynček je na prevádzke. Len OSOBNÝ ODBER Bratislava.
Mlynček na kávu De'Longhi KG89
Predám mlynček na kávu De'Longhi. Kúpili sme si automatický kávovar a tak je doma tento mlynček navyše. Používali sme ho cca rok a boli sme veľmi spokojní. Takže ak doma máte pákový kávovar alebo si radi zalievate čerstvo namletú kávu s týmto mlynčekom budete nadmieru spokojní. V prípade záujmu alebo prípadných otázok ma prosím kontaktujte mailom. Prikladám aj popis: Výkonný mlynček na kávu De'Longhi KG89 je profesionálnym partnerom každého kávičkára a takto zomletá káva zaručí vždy lahodnú chuť a vôňu pomletej kávy. Profesionálny kamenný mlynček na kávu Plastové telo s nerezovými časťami Vyberateľná transparentná nádoba na pomletú kávu Kapacita pre 12 šálok kávy (120 g) Nastaviteľná hrubosť mletia Dvojitý bezpečnostný systém Priestor na uloženie prívodného kábla Gumené nožičky pre lepšiu stabilitu Príkon: 110 W Napätie: 220 / 240 V
Profesionálny mlynček na kávu Mazzer
Predám profesionálny mlynček na kávu z dielne talianskej firmy Mazzer. Používaný príležitostne, vek cca 5 rokov.
Mlyncek na kavu Mazzer Luigi
Predam mlyncek na kavu Mazzer Luigi v bezchybnom stave. Bol len velmi malo pouzivany na domacu potrebu. Melie velmi rychlo a absolutne dokonale. Dovod predaja je, ze som dostala do daru kavovar so zabudovanym kvalitnym mlyncekom. Uprednostnujem osobny odber v ramci Bratislavy a okolia.