inzercia, predaj, predám, bazár

Mechanická kalkulačka Nisa

Kategória: Starožitnosti

Predám mechanickú kalkulačku, vyzrea, že je funkčná, počíta, len neviem celkom presne ako sa používa. Cena 60€ plus dohoda
Mechanická kalkulačka Nisa
Podobné inzeráty
Retro NISA kalkulacka
NISA kalkulacka Osobný odber-neposielam poštou.
Retro spacák Textilkombinát Liberec "NISA"
abízím retro/starožitný spací pytel zn. "NISA." Vyroben podnikem "Textilkombinát Liberec," odhadem v polovině 80. let. Původní cena 445 Kčs. V dobrém stavu, bez potrhání, zip i stahovací šňůra funkční. Délka včetně kapuce asi 2 metry - vhodné pro dospělé osoby. Zvenčí hnědý, zevnitř bavlněná podšívka s květinovým vzorem. Na případné dotazy rád odpovím. Na Slovensko zasílám Zasielkovňou (Packeta): - do výdejního místa na dobírku = 5 € - na adresu na dobírku = 8 € Platbu předem nepřijímám kvůli poplatkům od banky.
starožitné počítadlo NISA TYP  K5
Predám starožitné počítadlo NISA TYP K5. CENA = DOHODOU Kontaktujte ma prosím prostredníctvom e-mailovej adresy = spisak.mark@ Verím, že Vás oslovia aj moje ďalšie zverejnené inzeráty.
Staré počítadlo Nisa
Predam staré počítadlo Nisa. Cenu ponúknite. Preferujem osobný odber v Ba alebo PB.
Mechanická kalkulačka
Predám krásne zachovalú starožitnú mechanickú kalkulačku, vyrábanú okolo rokov 1930 až 1945 vo Švédsku značky ORIGNAL ODHNER M 602 No.5 . Kalkulačka je funkčná a drobné vady sú ľahko opraviteľné. Kalkulačka môže slúžiť ako krásna historická dekorácia v byte či v kancelárii. Odber osobne alebo poštou. Na dobierku neposielam.
Mechanická kalkulačka - Addiator Supra
Ruční mechanická kalkulačka, rozměr 11,5 x 18 x 1 cm, funkčnost neznámá, stav viz foto, dobírka od 4,-€.