inzercia, predaj, predám, bazár

Mechanický odchýlkomer 0-10 mm na predaj

Kategória: Historické stroje

Rozsah merania: 0-10 mm
Presnosť: 0,01 mm
Meracia hodinka (priemer): cca. 56 mm
Dľžka tyčky: cca. 44 mm
Priemer tyčky (horná časť): cca. 8 mm
Priemer tyčky (dolná časť): cca. 4 mm

Krajinu pôvodu: podľa mňa bývalý ZSSR

Minimálne stopy korózie + škrabance. Bez krabice.

Osobný odber, alebo viem poslať poštou (kurier), vtedy k cene prosím prirátať poštovné.
Mechanický odchýlkomer 0-10 mm na predaj
Podobné inzeráty
Mechanický odchýlkomer z NDR na predaj
Rozsah merania: 0-3 mm Presnosť: 0,01 mm Meracia hodinka (priemer): cca. 39 mm Dľžka tyčky: cca. 23,5 mm Priemer tyčky (horná časť): cca. 8 mm Priemer tyčky (dolná časť): cca. 4 mm Plastová krabica: cca. 87 x 55 x 23,5 mm Nebol používaný, ale starší typ (1975). Minimálne stopy korózie. Krajina pôvodu: bývalá Nemecká Demokratická Republika (NDR) Osobný odber, alebo viem poslať poštou (kurier), vtedy k cene prosím prirátať poštovné.
Vintage Carl Mahr Esslingen Odchýlkomer
starý merací prístroj číselník Carl Mahr Esslingen 0,01 mm DRPat. Pri posuve sa ručičky hýbu. Ale nepredávamho ako spoľahlivý prístroj.
Písací stroj UNIS-tbm De LUXE
Predám zachovlý, mechanický, kufríkový písací stroj v oranžovom farebnom prevedení. Písací stroj je mechanicky plne funkčný vrátane funkčnosti kufríkového obalu. Je značky UNIS-tbm de Luxe|Made in YUGOSLAVIA. Cena 33€.
Písací stroj Consul
Predám mechanický písací stroj Consul
tkalcovský stav - mechanická tkalcovna
KOUPÍM do své mechanické tkalcovny, která zároveň slouží jako technické muzeum, mechanický tkalcovský stav. Pohon přes transmise, plochým řemenem. Jakýkoliv výrobce, jakákoliv lokalita. Stroj může být i v horším stavu a demontovaný, umím si ho opravit a restaurovat. Máme již 2 stavy z Orlických hor (viz foto) a potřebuji ještě další. Původně bylo 6 strojů, bohužel se nedochovaly. Pomozte nám tkalcovnu obnovit! Nabídku jsem připraven velmi dobře finančně ocenit. Předem děkuji - majitel tkalcovny.
Zetor S50 vahadlá + iné súčiastky
CENA VŠETKÉHO SPOLU: 79€ Súčiastky / diely ktoré sú dispozícii na predaj: -‌ 7x vahadlá kompletné koníky / kozlíky ( cena SPOLU za všetky váhadlá 59€ ) - 1x samostatné váhadielko ventilu ( 5€ ) - 1x cievka štartér - pôvodná výroba (20€) -‌ 1x zadné svetlo (5€) -‌ 1x trúba (4€) -‌ 1x kryt prvá hlava bok ( 4€ ) ‌- 1x zátka nalievania oleja (3,50€) -‌ 1x dekel prednej nápravy (2,50€) -‌ 3x uhlíky štartéra (Cena SPOLU 3,50€) -‌ 5x piestne čapy (Cena SPOLU: 2,50€ ) -‌ 6 matic na kolesá (Cena SPOLU: 3€) -‌ 8-10x pružiny ventilov (Cena SPOLU 3,50€) ‌ Pri serióznom a rýchlom jednaní, pridám navyše ZDARMA pri osobnom odbere: +3x tyče riadenia Zetor Super 50 ( ak si z nich niekto niečo zrepasuje ) +2x úchyty na vzduchovú nádrž Zetor Super50 +1x ďalšiu tyč riadenia ale neznámu +1x neznámu Poloos Poznámka: Červeným krížikom preškrtnuté súčiastky sú už predané. Inak úplne všetko ostatné na foto vypísané vyššie je k dispozícii na predaj! Chápem, že niečo z toho možno nevyužijete. Ale ja z toho nevyužijem nič. Zoberte to všetko a budete mať to čo využijete a aj niečo navyše a za prijateľnú sumu. Sú tu veci z pôvodnej výroby. Nie neskoršie napodobeniny. _____________________________________________ Všetko je to v nálezov stave. Preto preferujem osobný odber. Aby ste si to mohli prezrieť. Pri požiadavke zaslať poštou beriete na seba riziko s nespokojnosťou, keďže ste nevidel tovar osobne. Cenu za poštovné hradí kupujúci. Tovar nie je možné vrátiť. Nie pre nejaké klamstvá ale na skúšku tovar posielať tam a naspäť 100x nechcem. Určite to dokážete pochopiť. _____________________________________________ Ak inzerát práve čítate, je ešte aktuálny. Pozrite si pokojne aj ďalšie inzeráty. Ponúkam toho k predaju viac. PS: PROSÍM NEVOLAŤ PRED 9tou hodinou a nevolať PO 20tej hodine. Za pochopenie vopred ďakujem. :-)