inzercia, predaj, predám, bazár

Medík na predaj

Kategória: Výroba

Ahojtee, predávame med z malej domácej včelárne ktorá sa nachádza v Nemeckej pri Banskej Bystrici. Včielky sú umiestnené pri okraji lesa v nádhernej prírode. Teda je medík lesný :) Snažíme sa to robiť maximálne poctivo a preto je medík 100% bio :)) Volajte-píšte. Preferujeme osobny odber BB a okolie. Nechceli by sme ho posielať aby sa neznehodnotil (vieme ako sa manipuluje s balíkmi ak ho posielate ) a dostali ste ho v TOP stave :)
Medík na predaj
Podobné inzeráty
Predaj stavebného reziva
Dobrý den.Ponukam na predaj,rezem na objednávku stavebné rezivo, hranoly,dosky,fosne smrek, Červený smrek, Jaseň,Buk.Rezane horizontálnou pasovou pílou.Predaj mäkkého aj tvrdého palivového dreva na paletach.Porezem aj guľatiny po dohode. Drevo,stavba,pílenie.
Predaj stavebného reziva, palivové drevo
Dobrý den.Ponukam na predaj,rezem na objednávku stavebné rezivo, hranoly,dosky,fosne smrek, Červený smrek, Jaseň,Buk.Rezane horizontálnou pasovou pílou.Predaj mäkkého aj tvrdého palivového dreva s dovozom.Porezem aj guľatiny po dohode. Drevo,stavba,pílenie.
Predaj vrece palivového dreva
Ponúkame vám na predaj palivové drevo vo vreciach smrekové suché 3€ vrece tvrde bukové 3,50€ vrece
Predaj štiepaného palivového dreva
Predaj štiepaného palivového dreva buk, dub, hrab,cena za paletu 1×1×1,8prmr je 169€ máme celoročne surové aj suché drevo dovoz zabespečujeme
Na predaj zeriav montovana hala nakladac volvo MB actros
Dobry den Mam na predaj nasledovne stroje a zariadenia Otocny zeriav 3 kusy Mostovy zeriav mostove zeriavy vacsie aj mensie Klanicak klanicove navesy 3 kusy Mercedes benz actros tahac rok 2018-2019 Zelezna hala betonova hala montovana hala dlzka haly 100m sirka haly podla dohody sucastou aj armatury a zakladove patky stlpy atd Nakladac volvo l50 l90 BM mam 3 kusy Vzv 3500kg mam 3 kusy Vzv bocny vozik baumann bocny nakladac 5000kg 5 ton Mam aj dalsie stroje zariadenia haly z oblasti vyroby drevovyroby dopravy atd V pripade otazok som k dispo
Predaj dreva
Predaj palivového dreva