inzercia, predaj, predám, bazár

Medolight-ZEPTER-OD-Vtáčnik Prievidza,

Kategória: Zdravie a krása

Svetlo MEDOLIGHTU má špeciálnu vlnovú dľžku tak aby pri jeho aplikovaní na ktorékoľvek miesto na tele si organizmus si vytváral
svoj vlastný oxid dusnatý-NO, s účinkami aké potrebuje OCHRANA SRDCOVÉHO SVALU,ÚPRAVA TLAKU.Návod je priložený k prístroju..Info predajca
Medolight-ZEPTER-OD-Vtáčnik Prievidza,
Podobné inzeráty
Novy Nevybaleny - Medolight Bioptron-Zepter
Prístroj Medolight od firmy BIOPTRON je zdravotnícky prístroj na tíšenie bolesti, urýchlenie uzdravovania, zmierňovanie zápalu a prevenciu chorôb. Je určený pre domáce i profesionálne použitie bez predpisu a má klinicky preukázanú účinnosť pri bezpečnej a trvalej úľave od bolesti kĺbov a svalov. 34 DÔVODOV, PREČO MAŤ Medolight® 1. Prístroj máme neustále poruke, môžeme ho použiť kdekoľvek bez pripojenia k zdroju. 2. Je pre nás vhodný do práce alebo na cesty, pretože je malý, ľahký a skladný. 3. Môžeme ho jednoducho nabiť ako mobilný telefón. 4. Použijeme ho ako prevenciu proti nachladnutiu a chrípke. 5. Použijeme ho ako prevenciu infarktu. 6. Zlepšíme si funkciu obličiek, pečene a čriev. 7. Použijeme ho ako prvú pomoc pre uvoľnenie napätia a zmiernenie únavy. 8. Pomôže nám odstrániť poruchy spánku. 9. Odstránime bolesť hlavy, zastavíme migrény. 10. Zamedzíme tvorbu šedého zákalu v počiatočnej fáze. 11. Skrátime pooperačné obdobie po operácii očí - šedý alebo zelený zákal. 12. Urýchlime vstrebanie hematómu očných viečok. 13. Zabránime tvorbe jačmenného zrna. 14. Okamžite zmiernime ostrú bolesť zubov, bez toho aby sme museli použiť analgetikum, pokým vyhľadáme lekára. 15. Podporíme zastavenie paradentózy. 16. Znížime akútnu ostrú bolesť kĺbov a pohybového aparátu. 17. Urýchli nám regeneráciu po športovom výkone alebo po natiahnutí svalov. 18. Urýchlime si proces hojenia po úraze - zlomeniny, pretrhnutia alebo natiahnutia svalov a šliach. 19. Použijeme na bolesť nôh vychádzajúcej z kŕčových žíl. 20. Počas krátkej aplikácie utlmíme svrbenie pri vyrážke, atopickej dermatitíde alebo ekzéme. 21. Potlačíme alergické prejavy vďaka zabráneniu vylučovania histamínu. 22. Zmiernime zápalové procesy. 23. Podporíme hojenie akéhokoľvek kožného ochorenia. 24. Pár minút denne nám pomôže odbúrať stres. 25. Pár minút denne nám pomôže zvýšiť imunitu celého tela. 26. Urýchlime si hojenie oparov. 27. Používaním na tvár redukujeme tvorbu vrások. 28. Pomáha nám pri liečbe hemoroidov. 29. Dodávame telu energiu. 30. Okamžite sa liečime bez vedľajších účinkov. 31. Liečime sa červeným a infračerveným svetlom s využitím najnovších vedeckých poznatkov. 32. Znížime alebo úplne vylúčime spotrebu liekov, ktoré obvykle nakupujeme v lekárni. 33. Je neustále poruke - zmestí sa nám do vrecka alebo do kabelky. 34. Využitie nájde celá rodina - od bábätiek po seniorov Štefan tel.
Zepter Bioptron Medolight
Ponúkam na predaj prístroj Zepter Bioptron Medolight, len 1-krát použitý. Využitie: prevencia a liečba prvotných štádií ochorení a urýchlenie uzdravenia po chorobe náprava a liečba konkrétnych orgánov normalizácia funkcie regulačných systémov (centrálny nervový a imunitný systém a sústava žliaz s vnútornou sekréciou) úľava od bolesti, zlepšenie mikrocirkulácie, zmiernenie opuchov aktivácia lokálnych protizápalových procesov zmiernenie stresu a napätia aktivácia enzýmov, pri ktorej dochádza k vylučovaniu oxidu dusnatého – učinného faktora a regulátora kardiovaskulárneho a nervového systému a procesov, ktoré prebiehajú v tkanivách zvýšenie nahromadeného množstva energie v bunkách – dôležité pre životné procesy a obranné mechanizmy Tento prístroj je vhodný takisto na pravidelné domáce použitie. Jednou z jeho výhod je vysoká účinnosť v rámci celkovej prevencie zdravia organizmu – posilňuje imunitu a zvyšuje vitalitu. Je vhodné používať ho najmenej raz denne ako prevenciu proti nachladnutiu a chrípke, na úľavu od napätia či pre pocit celkovej duševnej pohody.
Bioptrony CompIII, MedAII,PROI,PRO,PROFISVETLO
Uvedené bioptrony sú zdrojom celého spektra viditeľného svetla na takmer všetky naše neduhy. Novinky Medolight,BluDoc,sú zdrojom špeciálnej vlnovej dľžky jednofarebného diodového a tak napomáha procesu syntezy vlastného vitamínu D.a iné liečivé vlastnosti má Medolight napomáha syntéze vlastného oxidu dusíka na liečenie všetkých ciev v tele.VŠETKY UVEDENÉ SVETELNÉ PRÍSTROJE ZEPTER POSILŇUJÚ NAŠU IMUNITU aj imunitu našich zvieracích miláčikov.
Bioptron  sada 3 produktu
Bioptron Medall se stojanem (bioptron hyperlight) 35999,kč - Bioptron medolight bludoc (bioptron hyperlight) 14999,kč- Bioptron medolight (bioptron hyperlight) 13999kč,- Vše dohromady stalo přes 65. 000,- Meli bychom představu 30000,-(1200e) Všechny tři produkty nebyli nikdy použité. Pořídila babička a nikdo nepoužívá.. Leží zabalené ve skříni.. Nejlepší osobní předání. Kobylí na Moravě, Hodonín... ..
Farebná terapia pre BIOPTRON MedAll
Predám Farebnú terapiu pre BIOPTRON MedAll Farebná terapia pre Biolampu Zepter Bioptron MedAll obsahuje 6 farebných filtrov. S farebnou terapiou pre Zepter Bioptron MedAll zlepšíte svoje zdravie účinnejšie. Farebné filtre Biolampy Zepter Bioptron MedAll prepúšťajú len žiadané farebné spektrum, ktoré chceme pre terapiu využívať a ostatné farebné spektrá odrážajú naspäť. Týmto spôsobom máte zaručené, že sa nasväcujete tým správnym spektrom. S farebnou terapiou pre biolampu Zepter Bioptron MedAll môžeme docieliť: Zvýšenie energetických rezerv v organizme. Väčšiu odolnosť organizmu voči vnútorným a vonkajším vplyvom. Vaše telo získa vnútornú pohodu a rovnováhu. Dokáže naštartovať váš metabolizmus.
ZEPTER Biolampa Bioptron MedAll + stojan + NOVÉ
Predám úplne novú nepoužitú ani neotvorenú Zepter Biolampu Bioptron MedAll + farebná terapia (momentalne bez coloroterapie) + stojan + Oxy sprej Možnosť kupiť aj osobitne Revolučný prístroj určený na terapiu svetlom je založený na technológii, ktorá získala Nobelovu cenu a je plne certifikovaná na neinvazívne urýchlenie liečby, ako aj na prevenciou širokej škály zdravotných problémov vrátane akné, kožných poranení, športových zranení, artritídy, bolesti krížov a aj v prevencii starnutia. Pre urýchlenie liečby stačí 2x denne 5-10 minútová aplikácia svetla BIOPTRON. Pozrite všetky inzeráty, alebo zavolajte v prípade záujmu o iné zepter veci.Mám množstvo ďalších Zepter ktoré ešte niesú na inzeráte.