inzercia, predaj, predám, bazár

Menič Victron RS

Kategória: Stavebný materiál

Predám fotovoltaicky menič Victron RS Smart Solar 48V/6000 so vstavanym MPPT regulátorom 450V/80A.
Menič Victron RS
Podobné inzeráty
Kúpim menič
Kúpim menič 5000Va/4000w viď foto cenu a dostupnosť posielajte na email ďakujem
sietovy menic Solax X3-10K-G2 10kw
Dobry den, predam sietovy menic, novy, nepouzity. pribalim smartmeter Chint a wifi v hodnote 180€. Doklad o kupe na vas alebo vasu firmu.
fotovoltaika menič,striedač Goodwe GW 5000DS
fotovoltaika menič,striedač Goodwe GW 5000DS jednofázový,výkon 5KW,vstavaný smartmeter,obmedzenie pretokov,wifi,online aplikacia okamžitý prehľad, zánovný s original krabicou,zatiaľ možno vidieť v prevádzke
Menič na solárny systém 25 kw
Predám menič na solárny systém 25 kw , úplne nový ani raz nebol v prevádzke
Striedač
Hybridný menič InfiniSolar Plus 3kW Inteligentný striedač pre pripojenie k distribučnej sieti spolu s možnosťou uchovávania energie pre neskoršie využitie. striedač je momentálne pripojený k elektrárni tak ze je plne funkčný Odporúčaný maximálny výkon panelov: 4500 Wp Menovitý výstupný výkon: 3000 W Maximálny nabíjací výkon: 1200 W Vlastná spotreba alebo aj dodávka do siete Čistá sínusovka Programovateľná priorita napájania z fotovoltaiky, batérie alebo siete Nastaviteľný nabíjací prúd pre rôzne typy batérií Programovateľné prevádzkové režimy: pripojený k sieti, ostrovný, sieťový zálohovaný Vstavaný časovač pre zapínanie / vypínanie prevádzkových režimov Komunikácia cez USB, RS-232, Modbus a SNMP Monitorovací softvér pre zobrazenie stavu a ovládania Paralelná prevádzka až 6-tich jednotiek 4KW, 5KW a 10KW info: